African Odesláno 18. června 2024 Nahlásit Odesláno 18. června 2024 Na bobříka nejlépe funguje nákup Rolexek, to už pak člověk po jiných ani nekouká 1
Jerryl Odesláno 18. června 2024 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2024 Jenže co mám dělat, když mě Rolády neberou? 1
Pavel87 Odesláno 18. června 2024 Nahlásit Odesláno 18. června 2024 V 18. 6. 2024 v 9:39, Jerryl napsal: Jenže co mám dělat, když mě Rolády neberou? Rozšířit Microbrandy? 1
SadClown Odesláno 18. června 2024 Nahlásit Odesláno 18. června 2024 V 18. 6. 2024 v 9:39, Jerryl napsal: Jenže co mám dělat, když mě Rolády neberou? Rozšířit Mám to podobně, ale naštěstí/bohužel je tu JLC
Jerryl Odesláno 18. června 2024 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2024 Dejte mi pokoj s hodinkama. Tady je to furt samý hodinky hodinky…. Kam jsem to vlezl?
Pozorovatel Odesláno 18. června 2024 Nahlásit Odesláno 18. června 2024 Mě rolády taky neberou, ale ačkoli jsem na potápky a chrona mě nechávají klidným, tak takové Zenith El Primero Sport s bílím ciferníkem mi dokážou zvýšit tep poměrně slušně. Je to další meta, do které musím dozrát 1
gathis Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Odesláno 23. června 2024 V 18. 6. 2024 v 8:52, African napsal: Na bobříka nejlépe funguje nákup Rolexek, to už pak člověk po jiných ani nekouká Rozšířit Něco na tom je, asi to ani nemusí být nutně RLX, ale já teď třeba nutně potřebuji oblekovky a lákají mě Bambino jako levná volba, ale vím, že by to dopadlo stejně jako u potápek. Tam jsem koupil Mako II, což byla jenom přestupní stanice na Mido Oceanstar a Mako jsem teď prodával. No a oblekovky chci asi Junghans, takže Bambina by byla jenom dočasná volba a stejně bych si dvou let měnil... Takže pokud vím, že mě levnější volba neuspokojí, tak raději našetřit a tím to odkládat... No ale to vlastně není cesta jak za hodinky neutrácet 1
childe Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Odesláno 23. června 2024 @gathis popsal jsi to dost přesně. Určitě zde nejsi jediný, kdo to tak má nastavené
Jerryl Odesláno 24. června 2024 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2024 Taky jsem si nedávno říkal, že jsem měl před 15 lety koupit rovnou ty můny a jít do pr.ele. Mezitím jsem to lepil levnejšíma kouskama, že bych za to měl další moony. 3
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. června 2024 Nahlásit Odesláno 24. června 2024 Je to tak, pozoruji to na sobě, člověk pořizuje levnější kousky aby zalepil ten pocit prázdnoty z dlouhého nic nekupování, než aby raději došetřil na nějaké vysněné graily. A pak ho to stejně žere.
Karel Vincent Odesláno 23. července 2024 Nahlásit Odesláno 23. července 2024 Já čas od času dostanu chuť si taky něco pořídit, třeba jen jako investici, ale pak mě to přejde. Na co mít parádní hodinky a pak se je bát vzít na ruku... 1
Jerryl Odesláno 23. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2024 Já jsem nyní v prodejní fázi. Probral jsem hodinkovnice a chci si nechat pouze to, co aspoň trochu nosím nebo co pro mě má sentimentální hodnotu. Ostatní půjde pryč.
DarylVanHorne Odesláno 18. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2024 (upraveno) Musím se pochválit - vydržel jsem déle jak rok a půl Návod jak vydržet tak dlouho: 1/ Základní předpoklad je jasný: nemít peníze 2/ Nelézt na Chronomag 3/ Když máte peníze, vyhýbat se obchodům, které mají to, na co koukáte na webu Jak vydržet ještě déle: Rozhodně nejezdit na dovolenou do Švýcarska, protože tam "kupodivu" mají úplně všechno, ať už jste ve městě, vesnici nebo ve 3000m (tam určitě bude aspoň Tissot) Tímto "děkuji" @Willie McBride ,který mi MIDO nerozmlouval, naopak mě navedl (viz bod 2). Tak jedeme nanovo: od středy jsem si žádné hodinky nekoupil Upraveno 18. srpna 2024 uživatelem DarylVanHorne 1 4
Jiří Sedlák Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2024 Na mě funguje posílat stávající kusy do Onyxu. To je pak radosti, když se vrátí jako nové. A nepotřebuješ už nic kupovat. Takže letos jenom tři kousky a dva z nich po týdnu nošení rovnou jely do Jihlavy. Teď víc přemýšlím, které další tam poslat než co dalšího koupit.
Jerryl Odesláno 29. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2024 Kdybys tam neměl co poslal, tak já bych ti nějaké moje půjčil On ten servis také není úplně levný, ale u pěkných vintage hodinek dává smysl. Jinak já se celé léto s hodinkama slušně držím na uzdě, což je ta dobrá zpráva. Ta špatná je, že se má pozornost šikovně přesunula na foto techniku, ale zatím naštěstí jenom lehce (rozuměj relativně levně).
DarylVanHorne Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Odesláno 26. září 2024 Ach jo... Že neuhodnete, co se asi stalo ? Nooooo, před měsícem jsem se chlubil, že jsem vydržel rok a půl. No... To bylo před měsícem. Nyní musím opravit svůj předešlý výrok (tedy pořadí nutných bodů), jak na to, aby člověk vydržel tak dlouho. 1/ Nelézt na Chronomag ! Vydržet to - možná pomůže změnit heslo za náhodné, zadené s dvojkou v žíle, aby jste si ho fakt nepamatovali. Popřípadě kontaktovat Admina o zrušení účtu 2/ Vyhýbat se obchodům s hodinkami 3/ Nelézt na FB a už vůbec ne do skupin o hodinkách - FB je peklo, tak jako tak, takže opět doporučuji smazat účet, zapomenout heslo atd... 4/ Nemít peníze 5/ Pokud opravdu máte máte rádi hodinky, tak body 1-4 prostě přeskočte a jděte do práce vydělávat na další 1
Kamil.K Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Odesláno 26. září 2024 ... ale no tak: za devítku, no nekup to!
Jerryl Odesláno 26. září 2024 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2024 Když vidím ten Victorinox, tak sám nevím, na kolik mě ten hodinkovej půst přišel. Namátkou, minimálně - 2 foťáky, zesilovač, nožíků také pár přibylo a další haraburdí by se jistě našlo. Odvykačka není levná záležitost
Postal80 Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Odesláno 26. září 2024 V 26. 9. 2024 v 13:00, Jerryl napsal: Když vidím ten Victorinox, tak sám nevím, na kolik mě ten hodinkovej půst přišel. Namátkou, minimálně - 2 foťáky, zesilovač, nožíků také pár přibylo a další haraburdí by se jistě našlo. Odvykačka není levná záležitost Rozšířit Tak noze tady ani nevytahujte. To je další úchylka. Na rok - dva jsem skončil s hodinkama.. a nashromazdil 50kousku.. a to nekecam. Samozřejmě toho lituju
Postal80 Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Odesláno 26. září 2024 (upraveno) A že nekecam Upraveno 26. září 2024 uživatelem Postal80 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se