Přejít na obsah

Fórum gentlemanů?

Bert

Doporučené příspěvky

Nemám problém poděkovat,naopak to beru jako slušnost a samozřejmost.
Co mě občas štve je,že někteří se ani neobtěžuji s odpovědí.
Na druhou stranu já třeba používám Tapatalk ( neplacena verze) a obcas to pěkně blbne a nezobrazují se nové zprávy,nedojde mail,atd.
Už párkrát se mi stalo,že dotyčný odpověděl a já si toho nevšiml (nebyl jsem upozorněn) a když jsem už zareagoval,bylo třeba pozdě a konverzace z druhé strany smazana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Stále beru Chronomag jako fórum gentlemanů, byť jsou tu jedinci, kteří neumí poděkovat, ale těžko říci, kolik takových tu bylo i před mnoha lety. Má zkušenost je až na výjimky pozitivní, nebyl jediný případ obchodu (za celých tuším 16 let co tu jsem), kdy by se někdo choval neseriózně, ba právě naopak byla jednání vesměs nadstandardní. Jsem rád, že tu panuje důvěra, nezapomenu na jednoho slovenského prodejce, který mi jen tak poslal prastaré Longinesy, abych si je mohl prohlédnout a případně potvrdit, že jsou opravdu zlaté. Nebo zkušenosti s dalším známým členem, se kterým je radost obchodovat, jeho slušnost a serióznost jsou velmi nadstandardní a tak bych mohl pokračovat. Pochopitelně se i já snažím chovat slušně a snad se mi to daří. Stejně jako všude, i tady se najdou jedinci, kteří nesplňují kritéria pro gentlemanství, naštěstí jich snad není mnoho, ale přesto je třeba tuhle naši skvělou bublinu hýčkat, kultivovat a občas i vyplevelit. 

Odkaz ke komentáři

V 20. 3. 2024 v 18:46, ivan_989 napsal:

Toto je jak v raji. 🥰 Krásny par príspevkov:)

Screenshot_20240320_184204_Firefox.thumb.jpg.5c9b985c4ed88813f4ecbe6bceb27875.jpg

Neviem ako to bolo myslené…ale kolega napísal keď už boli hodinky rezervované a riešil sme odovzdanie. Tak si pridal inzerát na kúpu a ako som si všimol behom pár dní už pridal foto s hodinkami na ruke😊

Odkaz ke komentáři

V 20. 3. 2024 v 18:46, ivan_989 napsal:

Toto je jak v raji. 🥰 Krásny par príspevkov:)

Screenshot_20240320_184204_Firefox.thumb.jpg.5c9b985c4ed88813f4ecbe6bceb27875.jpg

Neviem ako to bolo myslené…ale kolega napísal keď už boli hodinky rezervované a riešil sme odovzdanie. Tak si pridal inzerát na kúpu a ako som si všimol behom pár dní už pridal foto s hodinkami na ruke😊

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...