KIF Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Odesláno 30. září 2023 Ahoj, dobrý den, chtěl bych požádat o pomoc s odhadem ceny hodinek omega seamaster 21 rubis. Hodinkám chybí štelovací-natahovací kolečko. Více ve foto. Děkuji KIF
bohus76 Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Odesláno 30. září 2023 Kife je smutné, že tě zajimá jenom ta cena a nenapíšeš jak jsi k hodinkám přišel a že bys je třeba chtěl i nosit. Tady máme hodinky rádi a nesnažíme se jich zbavit za pár mrzkých penízků.
Harwey Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Odesláno 30. září 2023 (upraveno) A este su to aj fejky. Mozes ich vyhodit. Upraveno 30. září 2023 uživatelem Harwey
KIF Odesláno 30. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2023 Pánové, dámy, příběh jsem vynechal. Nemyslel jsem, že by to někoho zajímalo. A ano, hlavním motivem je odhad ceny, abych následně věděl, za kolik hodinky můžu prodat. Jestli to vůbec má cenu. Postupně vyklízím rodinné věci, nejspíš je nosil děda, na tátovi jsem je nikdy neviděl. Popravdě ani nevím, kde se vzaly. Já osobně tyto hodinky nosit nebudu (nosím prim pilot), ani nikdo z rodiny. Další nalezené hodinky Jacques Lemans G-179B jsem dal synovci. Buď je nechám ležet v šuplíku, nebo další možnost je prodej. Děkuji za rady.
Bert Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Odesláno 30. září 2023 No, řekl bych, že ten příběh nebude nic moc. Opravdu ten punc na dýnku je podle Tebe OK?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se