trud Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Tak vas troska podrazdim Dalsie Parnis. Hodinky su naozaj poriadny kus zeleza,sklicko mierne vypukle,hrany zospodu su uplne ostre,nik ich urcite neobrusoval,na vrchnej strane puzdra su hrany zapilovane.Remen je uplna katastrofa,je akoby vyseknuty z kusa gumy aj ked sa tvari akoze kozeny Hodinky vsak vyzeraju pekne ,pokial ich podrobne neskumame. Korunka funguje vyborne a nastavuju sa uplne lahucko,ovela lahsie ako moje Vostoky. O presnosti nic neviem,mam ich 2 hodiny a dopisem to neskor.Na fotkach je vidiet ze luminisencnu vrstvu "pimpongaci" naniesli trocha krivo,dokonca to vyzera ze je to daky "stvorcek papiera" a az ten nalepeny na cifernik.Strojcek je "nazdobeny" tak ze su akoze modrene srobky. Ked sa potiahe korunka do druhej polohy citim v prstoch ze som potiahol o daku desatinku milimetra aj cely strojcek Celkovy dojem je vsak dobry, za 55 eur som nic ine necakal.Hodinky vyzeraju na ruke dobre len treba vymenit remen,ten je o 3-4 kategorie horsi ako hodinky. EDIT - fotky jsem Ti smazal,takhle velké patří jen do fotogalerie. Optimum je 800 x 600. Díky za pochopení. Gilius
Návštěvník YPO? Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Tak vas troska podrazdim Dalsie Parnis. Hodinky su naozaj poriadny kus zeleza,sklicko mierne vypukle,hrany zospodu su uplne ostre,nik ich urcite neobrusoval,na vrchnej strane puzdra su hrany zapilovane.Remen je uplna katastrofa,je akoby vyseknuty z kusa gumy aj ked sa tvari akoze kozeny Hodinky vsak vyzeraju pekne ,pokial ich podrobne neskumame. Korunka funguje vyborne a nastavuju sa uplne lahucko,ovela lahsie ako moje Vostoky. O presnosti nic neviem,mam ich 2 hodiny a dopisem to neskor.Na fotkach je vidiet ze luminisencnu vrstvu "pimpongaci" naniesli trocha krivo,dokonca to vyzera ze je to daky "stvorcek papiera" a az ten nalepeny na cifernik.Strojcek je "nazdobeny" tak ze su akoze modrene srobky. Ked sa potiahe korunka do druhej polohy citim v prstoch ze som potiahol o daku desatinku milimetra aj cely strojcek Celkovy dojem je vsak dobry, za 55 eur som nic ine necakal.Hodinky vyzeraju na ruke dobre len treba vymenit remen,ten je o 3-4 kategorie horsi ako hodinky. musím říct, že si mě dostal, řehtám se jako vůl tak gratulace
Dali Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Tak to teda gratuluju taky. Jenom mě překvapuje, že na nich všichni měníte řemen, mě přijde, že je plně v souladu s kvalitou hodinek. Na drohou stranu, rázem mají dvojnásobnou hodnotu. To se ti povedlo, když je podrobně nezkoumáme, tak to vypadá jako hodinky.
trud Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Nie-nie..remen je ovela horsi ako hodinky..a hlavne na remeni je to poznat aj bez skumania ....za cca 5 hodin (-1 sekunda)
Hugo14 Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 Hodinky su naozaj poriadny kus zeleza,sklicko mierne vypukle,hrany zospodu su uplne ostre,nik ich urcite neobrusoval,na vrchnej strane puzdra su hrany zapilovane.Remen je uplna katastrofa,je akoby vyseknuty z kusa gumy aj ked sa tvari akoze kozeny Hodinky vsak vyzeraju pekne ,pokial ich podrobne neskumame. Korunka funguje vyborne a nastavuju sa uplne lahucko,ovela lahsie ako moje Vostoky. O presnosti nic neviem,mam ich 2 hodiny a dopisem to neskor.Na fotkach je vidiet ze luminisencnu vrstvu "pimpongaci" naniesli trocha krivo,dokonca to vyzera ze je to daky "stvorcek papiera" a az ten nalepeny na cifernik.Strojcek je "nazdobeny" tak ze su akoze modrene srobky. Ked sa potiahe korunka do druhej polohy citim v prstoch ze som potiahol o daku desatinku milimetra aj cely strojcek Celkovy dojem je vsak dobry, za 55 eur som nic ine necakal.Hodinky vyzeraju na ruke dobre len treba vymenit remen,ten je o 3-4 kategorie horsi ako hodinky. Hm, hodinky jsou zapilované, mají otřesný řemen, špatně nanesenou luminiscenci, hejbe se strojek, ale jinak to jsou dobré hodinky. Vynechám, že design je více než inspirovaný... Tohle posouvá třeba zmiňovaný Seagull nebo Steinhart do jiné dimenze...
D_o_S Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Ahoj, přemýšlím o nákupu od Getat... (konkrétně tyto http://www.siswatch727.com/showroom/user/1...5593008490.jpg). Máte s nima někdo zkušennosti? Přemýšlel jsem také že bych po čase do nich dal ETU... Co zpracování? Řekl jsem si, že vemu co nejjednodušší, aby na každý díl vyšlo z těch $100 co nejvíc...
skalis Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Co zpracování? Řekl jsem si, že vemu co nejjednodušší, aby na každý díl vyšlo z těch $100 co nejvíc... Mas v odkazu chybu (uzavirajici zavorka je v aktivni casti odkazu). Hodinky nekupuj, je ro skoda penez. Radeji prisetri 50-100 USD a kup si Seiko SKX007. Dostanes nepomerne kvalitnejsi (urcite vic nez 2xm coz je navyseni ceny) svebytne hodinky, ktere Ti poslouzi jako opravdove potapky. Mel jsem podobne (nenechal jsem si poradit), ale dnes uz vim, ze jejich nakup byl naprosto zbytecny. Poslouzil maximalne jako zkusenost, ale tech par tisicovek je mozne vyuzit lepe.
NIGHTinGALE Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Přemýšlel jsem také že bych po čase do nich dal ETU... K ceně těch šunt hodinek si přičti cenu za ETA strojek a práci hodináře a zjistíš, že pokud si koupíš pořádné hodinky rovnou, tak ušetříš...
Honky Tonky Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Pánové a dámy, (pokud tu jsou), celé vaše diskuze je o tom, že absolutně nechápete čínskou mentalitu. Oni jsou posledních pár tisíc let stejní, vše je podřízeno celku a přebírání dobrých podnětů z okolí je u nich jeden z evolučních prvků. Filozofování na téma fejk v Chině nikoho netrápí, pokud vyrábějí něco, co je prodejné po světě, dělají dobře a původní tvůrce může být jen potěšen, že si ho vybrali. Potvrzuji. Slyšel jsem, že jsou na to dokonce hrdí, když se jim podaří vyrobit (okopírovat) nějaký výrobek, což se jim daří občas velice dobře. Dokonce některé výrobky v porovnání např. s nářadím Narex, dokáží vyrobit lépe a laciněji. Jsou schopni i některé detaily dokonce navrhnout lepší než originál. Mimochodem, já jsem proti napodobeninám zcela zaujatý, zvlášť když se jedná o hodinky. Na druhé straně by mě docela zajímalo, jestli jsou z vaší strany také odsuzováni lidé užívající nelegální počítačové programy a hry - viz analogie napodobeniny u hodinek.
D_o_S Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Mas v odkazu chybu (uzavirajici zavorka je v aktivni casti odkazu). Hodinky nekupuj, je ro skoda penez. Radeji prisetri 50-100 USD a kup si Seiko SKX007. Dostanes nepomerne kvalitnejsi (urcite vic nez 2xm coz je navyseni ceny) svebytne hodinky, ktere Ti poslouzi jako opravdove potapky. Mel jsem podobne (nenechal jsem si poradit), ale dnes uz vim, ze jejich nakup byl naprosto zbytecny. Poslouzil maximalne jako zkusenost, ale tech par tisicovek je mozne vyuzit lepe. Jenže já chci něco co alespoň vypadá jako Panerai... přemýšlel jsem třeba o Lum TEC... do opravdových se mi nechce, neboť vím, že se mi to časem (možná i velice rychle) okouká.
skalis Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Jenže já chci něco co alespoň vypadá jako Panerai... přemýšlel jsem třeba o Lum TEC... do opravdových se mi nechce, neboť vím, že se mi to časem (možná i velice rychle) okouká. Ale ty Parnis vypadaji uplne jako Panerai (ne alespon trochu). Nechces si tedy radeji prisetrit a koupit Precisty nebbo Dievas? Udelam si zaroven podporu prodeje, mam v planu svoje Precisty prodat Ne, ale vazne. Kdyz si koupis ty Parnisy, tak se Ti klidne muze stat, ze se za mesic rozbijou a ty nebudes mit ani penize ani hodinky... A nebo s tema hodinkama na ruce potkas nekoho s OP a budes si shrnovat rukav a snazit se nezavest rec na Tvuj zajem o hodinky.
spiderer Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Jenže já chci něco co alespoň vypadá jako Panerai... přemýšlel jsem třeba o Lum TEC... do opravdových se mi nechce, neboť vím, že se mi to časem (možná i velice rychle) okouká. Chces neco co vypada jako Panerai, ale Panerai to neni? Proc? Nerypu jen se ptam, jestli neni mozne doporucit neco svebytnejsiho podle tvych pozadavku.. pokud to ma byt pouze co nejpodobnejsi Panerai a ma to stat 100 USD tak potom je kazda rada draha.. Pokud bys chtel videt Panerai nazivo muzes se zastavit v Praze v Carollinu a nebo pozadat o setkani nektereho z mnoha clenu jez hodinky Panerai vlastni.. pokud ti nesednou, muzes se poohlednout po jinych hodinkach.. treba ti to usetri nervy, cas i penize
D_o_S Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Ale ty Parnis vypadaji uplne jako Panerai (ne alespon trochu). Nechces si tedy radeji prisetrit a koupit Precisty nebbo Dievas? Udelam si zaroven podporu prodeje, mam v planu svoje Precisty prodat Ne, ale vazne. Kdyz si koupis ty Parnisy, tak se Ti klidne muze stat, ze se za mesic rozbijou a ty nebudes mit ani penize ani hodinky... A nebo s tema hodinkama na ruce potkas nekoho s OP a budes si shrnovat rukav a snazit se nezavest rec na Tvuj zajem o hodinky. Ja nikomu nebudu tvrdit ze jsou opravdovy... a proc jsem si je teda koupil? Libi se mi design, ale nejsem ochotny zaplatit za original, jelikoz, jak sem rikal, moc dlouho se mi asi libit nebudou. Ale ty Seiko... Hmmm, uvazuji o nich... S homage mam zkusennosti (po tejdnu se zpozdovaly, pak zustaly stat), ty Seika budou mnohem pouzitelnejsi, zvlaste po moddingu Chces neco co vypada jako Panerai, ale Panerai to neni? Proc? Nerypu jen se ptam, jestli neni mozne doporucit neco svebytnejsiho podle tvych pozadavku.. pokud to ma byt pouze co nejpodobnejsi Panerai a ma to stat 100 USD tak potom je kazda rada draha.. Pokud bys chtel videt Panerai nazivo muzes se zastavit v Praze v Carollinu a nebo pozadat o setkani nektereho z mnoha clenu jez hodinky Panerai vlastni.. pokud ti nesednou, muzes se poohlednout po jinych hodinkach.. treba ti to usetri nervy, cas i penize Viz vyse. Panerai jsem videl v Carollinu, mel jsem je i na ruce (asi rok zpatky). Byly fajn, ale na me proste moc imidzovka abych za ne dal ty penize... za imidzovku jsem ochoten dat tak 2,3 tisice, proto hommage. No nejspis ale pujdu do tech Seiko Proste mam ted takovy obdobi, ze si chci koupit hodinky
spiderer Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 O homage = pocte (originalu) moc nepis nebo od jinych dostanes pres prsty Pokud jsi rozhodnutej tak popreju hodne stesti s nakupem.. Jenom pozor, nejsem si uplne jistej jestli je MM skutecne imodzofka, ale to uz musi kazdy posoudit sam
Návštěvník YPO? Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Ahoj, přemýšlím o nákupu od Getat... o tomhle se nepřemýšlí, to se rovnou kupuje, obzvláště když je neplánuješ mít dlouho
HonzaX Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Proč sem lezete , a nasíráte lidi ?
Bonebreakers Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Protože je to asi bavi obzvláště některé, kteří tady mají snad každý 5-tý příspěvek, asi se zajímají potají o Parnisy, ale děkají to oklikou .......
skalis Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Proč sem lezete , a nasíráte lidi ? A koho prosimte nasirame? Jen se snazime argumentovat, aby D_o_S nevyhodil z okna penize, za ktere si muze poridit slusne svebytne hodinky...
HonzaX Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 A koho prosimte nasirame? Jen se snazime argumentovat, aby D_o_S nevyhodil z okna penize, za ktere si muze poridit slusne svebytne hodinky... Každý snad umí číst a může se rozhodnout sám . Pochybuji , že sem někdo vleze a jde rovnou na čínské vlákno . Možná si léčíte nějaké mindráky . Stále stejná jména .
skalis Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Každý snad umí číst a může se rozhodnout sám . Pochybuji , že sem někdo vleze a jde rovnou na čínské vlákno . Možná si léčíte nějaké mindráky . Stále stejná jména . Jsi mimo. Ja si zadny mindrak nelecim. Hodinky MM jsem mel, taky jsem neposlechl rady ostrilenych clenu a taky jsem po case zjistil, ze meli pravdu. Cili mluvi ze me osobni zkusenost. Takze pribrzdi s rychlymi soudy...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.