Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

plánuju pořídit sadu nářadí na pár činností spojených s nošením hodinek. Ne že bych vůbec nic neměl, ale to co mám jsou samé srágory. Nejvíc nejlepší by bylo to mít všechno v jednom kufříčku, boxu atd. Cenovka třeba do 5000, ale pokud se něco slušnýho za ty peníze nedá pořídit (nemám přehled), klidně přitlačím.

Prováděné činnosti:

• zkracování, prodlužování tahu - takže nějaký funkční bazmek + příslušenství
  • sadu vystěžejkovačů
  • sadu plochých šroubováčků
  • něco dalšího nutného co nemám, ale určitě to musím mít? 🙂

Myslím, že nic víc nebudu s hodinkami nikdy provádět, takže by to mělo postačovat. Pokud nějaká podobná sada není, spokojím se s jednotlivými kousky.

Díky za tipy a nasměrování.

Odesláno

Kluci diky, vidim ze z toho bude slozitejsi zalezitost nez vyber hodinek 🙂

Pokud ma nekdo jeste nejake tipy, sem s nimi.

• Po roku...
Odesláno

Dobrý den, měl bych též dotaz na toto téma. Koupil jsem si již několik Primek, některé jdou některé ne. Chci se pořádně podívat dovnitř, ale nůž už mi nepřijde jako nejlepší šroubovák. Proto bych byl rád, kdyby mi někdo z vás poradil nějakou kvalitní sadu na strojky, aby mi vystačila na Primky a nestála majlant. Všiml jsem si že zde doporučujete spoustu obchodů, avšak jsem tam nikde nenašel cenu, ani jak objednat. Předem děkuji za doporučení. Ondřej 

Odesláno

Na Primky stačí 3 šroubováky a pinzeta a něco na otevření pouzdra, asi nůž. Některé Primky mají šroubovací dýnko, tak nějaký otvírák. Zvládneš to i se šroubováky z hobby shopu. Ale začnou Tě sr.. - pardón - zlobit, protože se ohnou, ulomí ... a budeš shánět znova a něco lepšího. To samé s pinzetou a otvírákem. Tak si kup nářadí rovnou pořádné - ušetříš. Pak je tady lupa, držák strojku,nějaké to mazání ...  Nemyslím, že bys to pořešil jednou sadou, která by Ti vyhovovala.
Co se týče obchodu, zkus Frýdla, má v e-shopu i nářadí (má to na jedné hromadě, tak to chce trochu trpělivosti ;) ). 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...