Jsilver Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 (upraveno) Jsou doma…. Pribeh k nim byl dlouhy, ale chronomagorstvi zvitezilo ve svem dalsim kole, nekonecneho? boje Par let jsem chodil kolem, rikal si vazne je “potrebuji”? Samozrejme nepotreboval, ale strasne moc chtel. S rostouci cenou jsem si vzdy vnitrne obhajoval zda to za to stoji ci ne…. V dubnu jsem si rikal, zajdu se na ne podivat, vyzkouset a uvidime jak si osobne sedneme. No “bohuzel” sedli, a rovnou jsem se zaradil na nekonecny wish list - dodani cca 12-18 mesicu a to mozna, spise dele, znela posledni informace co jsem registroval.. S tim, potesen ze mam dost casu na dalsi premysleni, co reknu a udelam az a jestli vubec nekdy prijdou, jsem odesel. V utery zvoni telefon, hodinarstvi, mame pro Vas vase rolexky.. no a je streda a mam je doma. 6 mesicu a nepustilo me to, takze tady jsou…. A ted nevim co budu muset koupit zene, aby to prezila Upraveno 25. října 2023 uživatelem Jsilver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 gratulace, sedej ti skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 S datumem a bez kyklopa.. pro me nejlepsi kombinace.... Gratuluju, podle fotky sedi fakt skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 pol roka je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 25. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Diky panove, asi zacinam tusit ze se priblizuji konecne…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Moc pěkné, sedí dobře, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Topovky! Seděj krásně...a dočkal jsi se velmi brzy pecka! Tak užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Gratuluji! Jsou parádní a trochu závidím jak Ti sedí, na to je potřeba už mít ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Gratulace, taky čekám a doufám, že se dočkám do narozenin... jinak si zvolil to nejlepší date bez kyklopa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sgol Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Super také na ně čekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se