Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, jako správný milovník mechaniky jsem koupil přítulkyni tuhle potvoru...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Nevíte někdo, co je uvnitř za strojovnu? Nechce se mi to kuchat...rád bych aby zůstala funkční :thumbsup_anim:

...mno v nejhorším, nebude-li zbytí, pořídím plastovku za 30 a provedu pitvu...ale kdyby někdo věděl...? :whistle: :thumbsup_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno
Přesně ta, jejím ambassadorem byl svýho času poručík Callahan...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Harry byl ambassadorem .44 Magnum, jen při natáčení se občas používal .357 Magnum :)

Jinak Smith and Wesson Model 29 je na mém wish-listu :)

Odesláno
Mno to jsme trosku odbocili...co tika v tom vejci sakrble? :wacko:

Nevím sice zatím co je uvnitř, ale pokud ještě jednou nezazvoní, tak Ti vyfotím co tam bylo.

Odesláno
Ahoj, jako správný milovník mechaniky jsem koupil přítulkyni tuhle potvoru...

Nevíte někdo, co je uvnitř za strojovnu? Nechce se mi to kuchat...rád bych aby zůstala funkční :thumbsup_anim:

...mno v nejhorším, nebude-li zbytí, pořídím plastovku za 30 a provedu pitvu...ale kdyby někdo věděl...? :whistle: :thumbsup_anim:

Mas krasny vejce gde to roste (a kolik za to chcou) taky by jsem potreboval neco takoveho (stoji to dost stabilne ? preci jen mam deti). Co je tam za kalibr netusim my mame jen takovou starou plastovou konvicku a neni to ono, ta ma vevnitr neco s plastovym krokem takova bida vlasek chycenej do ohleho plechu no nic moc. Doufam ze to tve vejce snesla nejaka techno slepice ktera si potrpi na precizni a presne mechanicke provedeni.

Odesláno (upraveno)

bedan :

Nevím sice zatím co je uvnitř, ale pokud ještě jednou nezazvoní, tak Ti vyfotím co tam bylo.

Nezvoní? My máme sice jiný typ, ale vždycky je třeba před nastavením času natáhnout (otočit) až do úplného konce, zpět a až poté nastavit čas. Možná melu nesmysly, ale u našeho to tak funguje.

Upraveno uživatelem Adam99
Odesláno
Mas krasny vejce gde to roste (a kolik za to chcou) taky by jsem potreboval neco takoveho (stoji to dost stabilne ? preci jen mam deti). Co je tam za kalibr netusim my mame jen takovou starou plastovou konvicku a neni to ono, ta ma vevnitr neco s plastovym krokem takova bida vlasek chycenej do ohleho plechu no nic moc. Doufam ze to tve vejce snesla nejaka techno slepice ktera si potrpi na precizni a presne mechanicke provedeni.

Co treba neco takovyho?

http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/30066725

bedan :

Nezvoní? My máme sice jiný typ, ale vždycky je třeba před nastavením času natáhnout (otočit) až do úplného konce, zpět a až poté nastavit čas. Možná melu nesmysly, ale u našeho to tak funguje.

Presne tak...musis nejprve dotahnout az do konce a pak teprve nastavit cas!

Odesláno
bedan :

Díky za radu, my jsme doma používali asi 20 let takový žluto - bílý minutovník z Chronotechny a ten stačilo natáhnout na požadovaný čas. Tento je vánoční a zatím se podařilo rozvařit špagety a vajíčka vařit téměř do vyvaření vody a tak jsem mu dával poslední šanci. Je pravda, že návody u nás nikdo nečte.

Odesláno

Obávám se že strojek je jenom žvanec plastu, a až na vyjímky, není uvnitř rozdíl mezi tímhle a minutkou za pár korun. Zlatý starý minutky Prim.

Odesláno
Obávám se že strojek je jenom žvanec plastu, a až na vyjímky, není uvnitř rozdíl mezi tímhle a minutkou za pár korun. Zlatý starý minutky Prim.

Neocekavam zadnej zazrak...ale predstavoval jsem si fotku ci popis toho co tam tika...abych se seznamil...

Co se tyce zvuku, tak krok zni ale kovove... :thumbsup_anim:

Odesláno
Neocekavam zadnej zazrak...ale predstavoval jsem si fotku ci popis toho co tam tika...abych se seznamil...

Co se tyce zvuku, tak krok zni ale kovove... :thumbsup_anim:

S fotkou se příště polepším :smile_anim:

Odesláno
S fotkou se příště polepším :smile_anim:

Krok zní možná kovově, ale bohužel uvnitř se ukrývá plastikovo - plechový junk, nedejbože snad uvažovat o nějakých kamenech v uložení. Takto informován jsem díky našemu exempláři - čest jeho památce. BTW pokud vás to opravdu zajímá, stačí horní část přístroje odervat od spodní, proces je většinou vratný ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...