farářskej Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Až jednou vymyslíte něco stejně velkorážního jako A.E., prodají se vaše starý londžýny taky za 596 000 dolarů...
matt Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 A jdou? Tedy ne že by to něco znamenalo když je čas ten čtvrtý rozměr.
Duke650 Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 matt napsal: A jdou? Tedy ne že by to něco znamenalo když je čas ten čtvrtý rozměr. dneska jsem četl v novinách, že nějaký český vědec vymyslel řešení pro "neviditelný plášť" ... tak za dvacet let nebudou výjimkou neviditelné hodinky :-) a taky bude slavý .. posmrtně, jak jinak v Čechách, zaživa je každý jen vůl, až po jeho smrti vytahujeme kapesníky,, viz Kaplický, budiž mu země lehká
Patrik Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 Duke650 napsal: dneska jsem četl v novinách, že nějaký český vědec vymyslel řešení pro "neviditelný plášť" ... tak za dvacet let nebudou výjimkou neviditelné hodinky :-) a taky bude slavý .. posmrtně, jak jinak v Čechách, zaživa je každý jen vůl, až po jeho smrti vytahujeme kapesníky,, viz Kaplický, budiž mu země lehká Omyl, neviditelný plášť z toho není možné udělat. Ten vědec vysvětloval, že se to musí vyprojektovat na stabilní tvar, v případě pláště by docházelo k proměně tvaru a nefungovalo by to. Takže (aspoň zatím) jedině neviditelný poklop.
skalis Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 Patrik napsal: Omyl, neviditelný plášť z toho není možné udělat. Ten vědec vysvětloval, že se to musí vyprojektovat na stabilní tvar, v případě pláště by docházelo k proměně tvaru a nefungovalo by to. Takže (aspoň zatím) jedině neviditelný poklop. Panove, nechci vam kazit radost, ale pokud si dobre pamatuju, tak neviditelnost je zatim navrzena pouze pro monochromaticke svetlo (jedna vlnova delka). Neviditelne plaste byt jen pro staticke maskovani objektu je zatim hudba budoucnosti. Nyni je vyzkum na samem zacatku a jde o prvni pozitivni vysledky. Ale cela problematika je velmi zajimava. Mimochodem u citovaneho fyzika - jsem pred dvema a pul roky delal zkousku z kvantovky a mam kancelar na stejnem patre jako on (stejny ustav). Je to velmi inteligentni clovek a zaroven velmi slusny a pokorny (a je mu jen neco pres tricet). I pres nizky vek je to v mem pracovne/skolnim prostredi velka autorita a zaroven uzasny pedagog. Klobouk dolu pred nim!
Chosé24 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2011 V 14. 1. 2009 v 20:47, 'farářskej' napsal: Až jednou vymyslíte něco stejně velkorážního jako A.E., prodají se vaše starý londžýny taky za 596 000 dolarů...
Chosé24 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2011 Asi jsem uplně mimo této vědecké dizkuse na což vzhledem k svému toliko gymn. vzdělání pochopitelně nemám . Ale k věci . Zřejmě se jedná o hodinky /značka jak patrno / asi z roku 1922 až 1925 ...více by napovědělo výr. číslo . A viditelné a neviditelné je pouze klam. Okolo roku 1950 kdo z chlapcu měl hodinky ? Povídám tajemně : Jindro čéče mám letecké hodinky . Kecáš ukaž . Dram. pauza ........vyhrnu rukáv ....a říkám čoveče voni uletěly....Jak je z tohoto patrno již v padesátých letech byla známost o neviditelných hodinkách....Ale největší závist vzbuzovaly letecké I .W.C. kamaráda Čendy Suka ...na zadním plášti bylo vyryto : norwich 1941 .....a tento příběh je pravdivý , ten muž se jmenoval major Suk a jeho letecký kordík jsme při házení kudlama zlámali a Čenda dostal přez držku.....
funf5 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2011 Chosé24 A ty budeš taky dobrej exot, už sem narazil na spoustu tebou postnutých citací bez komentáře a naprostých bludů od věci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se