Přejít na obsah

Frederique Constant pro Rytířský řád Božího hrobu

Doporučené příspěvky

Tak jeste naposledy - omlouvam se.
Tam je prece vic hysterie nez prava. A i kdyby, tak vsichni vc. vsech celostatnich a verejnopravnich medii ted aktivne tydny oznacujou jednoho zesnuleho cloveka jako pana “knizete” a co..? Pujde na ne nekdo, ze porusili zakon z roku 1919? 😄 A jaka by asi byla sankce? (Existuje dobova judikatura, ktera popisuje jakesi symbolicke pokuty, rozhodne nic zavratneho.) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Z tehle “diskuze” je mi trochu smutno. Prave pres Chronomag, jsem se pred nekolika roky dostal k tomuhle konicku.

Po hodne dlouhe dobe, jsem zavital i do jineho vlakna nez prodejniho. A to co tady probehlo, me jen pripomnelo, proc za posledni roky chodim na Chronomag prave jen do prodejni sekce. Tim nemirim na autora prispevku. 

Odkaz ke komentáři

V 30. 10. 2023 v 8:45, Bert napsal:

Inu nedivím se, konec konců jsem se bavil s členem skupiny lidí, křesťanů, kteří věří, že vesmírná židovská zombie, která byla svým vlastním otcem, může nechat člověka žít věčně, pokud bude jíst symbolicky její maso a telepaticky jí řekne, že ji přijímá za svého pána, čímž jej ona oprostí od zla, které je v podstatě lidstva schované proto, že jakousi ženu, která vznikla z žebra, přemluvil mluvící had, aby snědla jablko z magického stromu.

Jsi úplně zabil, režu se tady smíchy už čtvrt hodiny.

Promiňte že reaguji na měsíc a půl starej příspěvek. Ale vesmírnou židovskou zombie si budu pamatovat asi do smrti. 😁

Hodinky pěkné, moc pěkné, neuvěřitelně tenké.

Odkaz ke komentáři

No bůh v tom rozhodne nefiguruje, rozhodně ne jeden jediný a rozhodně ne jako jeden jediný stvořitel všeho. Southpark mám rád, s tím si na mě nepřijdeš, ono jde taky o to, kdo zesměšňuje, protože někdy pak zesměšní spíš sám sebe.

Co se týče mého názoru na víru, případně mého vyznání, jsem skálopevně přesvědčen, že tři největší monoteistická náboženství jsou zodpovědná za ta největší zvěrstva, která kdy kdo na této planetě páchal, vždy ve jménu jediného boha. Takže mi je sympatický buddhismus se svými božstvy a ne bohy a tím, že je naukou, nikoli náboženstvím jako takovým. Poslední dobou jsem stále více spjat s přírodou, možná by moje postoje nazval sklony k animismu. Každopádně křesťané, muslimové a židé mají společnou snahu ovládnout svět buď násilím nebo v případě židů penězi. Za to je prostě nemůžu mít rád. Myslím, že všichni by své církve měli rozpustit a do smrti se omlouvat a sloužit zbytku světa. Tedy jakýkoli církevní charitativní projekt vítám, protože přesně to je to, co od nich po staletích útlaku očekávám. Za všechno ostatní, co si lidstvo nechá od církví líbit se na lidi strašně zlobím, jak jsou hloupé ovce. Nechat si pořád něco zakazovat, diktovat si jak mám žít, koho si můžu vzít a mít s ním děti. K tomu být slušným a společnosti prospěšným člověkem přeci nepotřebuju jinou víru než tu v sám sebe a někdy i ve svoje bezprostřední okolí. 

Nicméně jsem schopen připustit, že určitá forma duchovna funguje, síla myšlenky je neuvěřitelná. Ale o tom později. Jenom podotknu, že třeba Miloše Zemana jsme myšlenkou zabít zkoušeli a nejde to, přes Becherovy štíty totiž žádná myšlenka neprojde. A to ani jedním směrem.😁

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...