Přejít na obsah

změna nicku

Doporučené příspěvky

Návštěvník Překližka
Odesláno
já si myslím že YPO to má rozdaný ( na betla )

kvído popadni kalifxe za ruku a založte odbory - ještě tu padl celkem dobrý návrh, že by se mělo založit vlákno "hodnocení moderátorů" s nějakou anketou - já to schvaluji

mimochodem do mého nicku je každému prd - je to MŮJ nick

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Kamil
Odesláno
mimochodem do mého nicku je každému prd - je to MŮJ nick

Tvůj nick to sice je, ale kdo jseš ty?

Pořád ještě YPO nebo snad Džejms nebo snad Otík nebo snad Překližka nebo snad zítra někdo jiný???

Návštěvník Překližka
Odesláno
Tvůj nick to sice je, ale kdo jseš ty?

Pořád ještě YPO nebo snad Džejms nebo snad Otík nebo snad Překližka nebo snad zítra někdo jiný???

no vidíš, že to víš - tak na co ta omáčka okolo? - jenom aby bylo o čem kecat?

Odesláno

Já se Ypovi nedivím. Přiznejme si, že YPO je nick celkovně fádní, bez nápadu, asi tak jako ten můj, ale Otík nebo Překližka, to už má hloubku. A že ty nicky často mění? No prostě se hledá, ještě nemá vyhraněný názor na svět okolo sebe, dejme mu ještě chvíli, však on se najde. ;)

Návštěvník Překližka
Odesláno
Já se Ypovi nedivím. Přiznejme si, že YPO je nick celkovně fádní, bez nápadu, asi tak jako ten můj, ale Otík nebo Překližka, to už má hloubku. A že ty nicky často mění? No prostě se hledá, ještě nemá vyhraněný názor na svět okolo sebe, dejme mu ještě chvíli, však on se najde. ;)

díky za podporu - konečně kloudná řeč :)

Odesláno

:thumbsup_anim:

co blbnete chlapy, vzdyt je to sranda a nikdo neni mystifikovan. kdyby tu nekdo menil nicky (jakoze to nejde) a provokoval tak nereknu, ale i tak je jednoduche odhalit puvodni identitu. me to prislo celkem vtipne v kombinaci s novejma hodinkama co dostal dzejms od M.

Návštěvník Kamil
Odesláno
...... kdyby tu nekdo menil nicky (jakoze to nejde) a provokoval .....

Právě že to jde jen někomu a jeden z těch několika to zneužívá. Nebo si jen vtipně hraje?

To už jsem zažil, že jsme si všichni rovni, ale někteří jsou si rovnější.:(

Návštěvník Překližka
Odesláno
Právě že to jde jen někomu a jeden z těch několika to zneužívá. Nebo si jen vtipně hraje?

To už jsem zažil, že jsme si všichni rovni, ale někteří jsou si rovnější. :(

kamile jdi se vyspat - víš proč to vzniklo - koneckonců jsi aktivně včera přispíval ve vlákně omega a teď tady budeš dělat zagorku - to je trošku krkání proti větru ne ?

Odesláno

To už jsem zažil, že jsme si všichni rovni, ale někteří jsou si rovnější.:(

ty voe Kamile neblbni :) jde to jen moderatorum. nikdo nic nezneuziva. :cheers:

Odesláno

Neda mi to jeste jednou okomentovat, dal uz si tu vzajemne trhejte obcanky, jak uznate za vhodne...

1) NEJSME si vsichni rovni. Diky bohu! Doba, kdy si vsichni byli rovni, je uz nastesti pryc.

2) Nikdy jsem nerekl, ze je gentlemanske meneni nicku. Nikdy jsem nerekl, ze admin je vlastnik fora. Prosim, aby mi nebyly podobne <>oviny cpany do ust - zustava mi po nich neprijemna pachut.

3) Vsichni dobre vite, komu inkriminovany nick patri. Vsichni do jednoho, jak tu diskutujete. Tak o cem se, kurva, debatuje? Chapal bych pohorseni, kdyby tim dany uzivatel spachal nejaky podvod, nebo se tim nejaky podvod snazil maskovat. Nic takoveho tu nikdo ani nenaznacil - procez nam nezbyva, nez se spokojit s vysvetlenim, ze to udelal jen tak. A komu to, prosim, jak ublizuje?

4) Je problem tech, kteri volaji po rovnosti, v tom, ze oni nemaji moznost zmenit si nick? Nejspis. A to je prave to, o cem hovorim, a v cem byla ma slova demagogicky prekroucena - ono tak etericke a neuchopitelne gentlemanstvi. Protoze jestli se bourite kvuli takove hovadine, mate, panove, opravdu problem.

Tolik me osvetleni veci. Kdo chce pochopit, chape; kdo chce predstirat nepochopeni, at smele pokracuje.

Jen mi to prislo smutne a doufal jsem, ze by jeste bylo mozne apelovat na dustojnost pranyrujicich. Asi jsem se zmylil.

Preji Vam vsem prijemny vecer - a neodpustim si trochu jedovatosti - a at jsou vase zivoty nadale tak spokojene, jako dosud... :P

Omlouvam se citlivejsim povaham za vulgarismy, ale je to tak od srdicka ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno
kamile jdi se vyspat - víš proč to vzniklo - koneckonců jsi aktivně včera přispíval ve vlákně omega a teď tady budeš dělat zagorku - to je trošku krkání proti větru ne ?

Ne, ne vyspalej jsem dost. Taky mi včera chvíli trvalo, než jsem přišel na důvody.

Nedělám "zagorku", jen mi trochu vadí styl tvých rádobyvtipných odpovědí ostatním. Moderátor by měl jít příkladem v korektnosti a slušnosti... Nebo se pletu?

Návštěvník Překližka
Odesláno
Ne, ne vyspalej jsem dost. Taky mi včera chvíli trvalo, než jsem přišel na důvody.

Nedělám "zagorku", jen mi trochu vadí styl tvých rádobyvtipných odpovědí ostatním. Moderátor by měl jít příkladem v korektnosti a slušnosti... Nebo se pletu?

já jdu příkladem jak nejlíp to umím - fakt, nekecám - prožívám to každý den a někdy i nespím ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno
já jdu příkladem jak nejlíp to umím - fakt, nekecám - prožívám to každý den a někdy i nespím ;)

Vždyť jsem ti to říkal - před časem! :thumbsup_anim: Nechtěl jsi s tím praštit?

Návštěvník Překližka
Odesláno
Vždyť jsem ti to říkal - před časem! :thumbsup_anim: Nechtěl jsi s tím praštit?

Kamile líbí sem mi tvoje rýpání do mé osoby - sám si moderovaní pověsil na hřebík z důvodu, že tě nasral grga a další a oficiální verze byla, že nemáš dostatek času - kdybych ti měl vyjmenovat kdo mě tady za poslední rok nasral tak bych v tvém těle už visel na hrušce ... přestaň kázat o morálce a věnuj se tomu kde jsi vytížený - Překližka

Odesláno
Kamile líbí sem mi tvoje rýpání do mé osoby - sám si moderovaní pověsil na hřebík z důvodu, že tě nasral grga a další a oficiální verze byla, že nemáš dostatek času - kdybych ti měl vyjmenovat kdo mě tady za poslední rok nasral tak bych v tvém těle už visel na hrušce ... přestaň kázat o morálce a věnuj se tomu kde jsi vytížený - Překližka

YPO, není té bohorovnosti už dost? Překousni TO a jdi do sebe. :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...