Arthur N. Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno úterý v 07:37 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 07:37 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno úterý v 07:45 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 07:45 daj sirsiu perspektivu, ked uz to ma byt s hodinkami na pracovisku:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno úterý v 08:05 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:05 @Harwey To už jsem si tady říkal mockrát, že vlákno by se klidně mohlo přejmenovat na "Detaily hodinek" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno úterý v 09:23 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:23 V 25. 3. 2025 v 7:45, Harwey napsal: daj sirsiu perspektivu, ked uz to ma byt s hodinkami na pracovisku:) Rozšířit V 25. 3. 2025 v 8:05, M.K. napsal: @Harwey To už jsem si tady říkal mockrát, že vlákno by se klidně mohlo přejmenovat na "Detaily hodinek" Rozšířit omlouvam se, uz se to nebude opakovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno úterý v 10:01 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:01 V 25. 3. 2025 v 9:23, Arthur N. napsal: omlouvam se, uz se to nebude opakovat Rozšířit Neskutečně elegantní hodinky. Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno úterý v 15:37 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 15:37 (upraveno) Štajny v akci. Po nedobrovolné skoro dvouleté pauze plné nejistoty (hematoonkologie) opět ve službě. Klucí já jsem tak šťastnej. Nikdy by mě nenapadlo, že se budu , tak těšit do práce. Přeji hezký zbytek dne Václav. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno úterý v 15:39 uživatelem Wendellin 2 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno úterý v 19:26 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 19:26 V 25. 3. 2025 v 10:01, Vit napsal: Neskutečně elegantní hodinky. Krása. Rozšířit díky, taky z nich mám radost a vždy se po 4 měsících na ně těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno včera v 00:13 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 00:13 Na noční s občanem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se