Přejít na obsah

Hodinky na pracovišti

budo

Doporučené příspěvky

nenarodil jsem se proto abych "pracoval" :D

Tys primo Zurek, nebo jim jen couras po sklepe, ci jsi velkoodberatel? :-) Pokud se tim zivis, tak to hodnotim v dnesni dobe, asi se musite otacet, ale jako vyhodu vidim, ze dost hrozna asi kupujes jak tak ctu na webu, tak neni tolik prace kolem vinohradu, dneska se s tim nikdo nechce sr..., nejlepe vsici kupuji ze Slovenska, Bulharska.... jeste ze z Ciny je to sem tak daleko...Pak mame mit ten terroir, ze... ;) Hodnotim, ze beres aspon od nas! Drzim palce a sezenu si od vas teda nejakou tu sedou burgundu :-) P.S. letos to zatim vypada dobre, ne? ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Seamaster:

Žůrek má o 60 kg víc, ale jinak je to kamarád :)

já s vínem hlavně obchoduju a bavím se jím ( řízené degustace, hodnocení na soutěžích, zážitková gastronomie, atd ) výrobu dělám relativně v malém a pro radost, s tím nákupem ze zahraničí je to trochu jinak, ale to je na delší debatu, letos to díky letním dešťům není ideální, ale důležité jsou poslední měsíce před vinobraním, uvidíme ;)

Odkaz ke komentáři

to Gas : ja se jim taky hlavne bavim - hlavne konzumaci samo. JInak mam par radku na Palave, takze take v malem a pro radost. Deste me tez se*ou, je toho moc, snad to proschne nez se zatahnou hrozny, loni jsem plisen neuhlidal moc, kaslu uz na bio, ale letos strikam a zatim to vypada ok :-) Ale konec unosu, at se dari!

Odkaz ke komentáři

tak jsem si taky dneska vyfotil ruku. mam na ni hodinky Raketa (viz zde), na cernem NATO strapu. asi za to dostanu pres cumak, tedy od odborne vetsiny, ale me se tahle kombinace nejen libi, ale opravdu si myslim, ze se to k sobe hodi. nejen NATO strap k temto hodinkam, ale i hodinky ke kosili. vylozene oblekovky to nejsou, ale jako kazdodenni budiky obstoji a ostudu neudelaji, co rikate?

raketa-na-ruce.jpg

za kvalitu fotky se omlouvam, je priserna, vim o tom. mel jsem po ruce jen mobil... ale i tak jsem veril, ze to nafoti lepe. no nic.

EDIT: oprava preklepu

Upraveno uživatelem little_w
Odkaz ke komentáři

Já jsem byl na dovolené, hodinky měly tvrdý výcvik v prostředí pro které byly vytvořeny ( takže vlastně pracovaly) :D Týden šnorchlování a plavání v moři na Rhodosu. Plná spokojenost, hodinky si taky nestěžovaly. Škoda, že jsem neměl foťák pod vodu, příště to napravím.

Mimochodem, na Rhodosu úžasné hodinářství spousta modelů Glashutte, Vacheron atd. Vacherony mi nabízeli asi o 30% levněji než v Praze.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...