Coolidge Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 sice to neni moje klasicky pracoviste, ale kdyz SEF poruci ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Tak jedna ode mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Tak jedna ode mě... Hezké zátiší Jako podklad je něco od Behringer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Hezké zátiší Jako podklad je něco od Behringer? Dej si facku a hned !!! žádnej uli ale tascam M-2524 :-) Studiovej mix s MIDI mute :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Tak to je jiná, byla to taková střelba od boku a vzhledem k tomu, že jsem u větších mixů (akce různě v open air prostředí) zatím narazil většinou na B. tak to pak takhle dopadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Tak to je jiná, byla to taková střelba od boku a vzhledem k tomu, že jsem u větších mixů (akce různě v open air prostředí) zatím narazil většinou na B. tak to pak takhle dopadá... Ja naštěstí poslední dobou už na uliho narážím minimálně :-) o to častěji narážím na digitály naposledy A&H i live T-112 a aparát KV2. Nicméně teď o víkendu jedu 2x německo se dvěma kapelama tak jsem zvědavej co mě čeká tam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 já naopak narážím, jako v případě BE, na toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Nadruhou stranu od uliho pužívám stařičkej gate na bubny, kde za málo peněz relativně hodně muziky , ale ten je snad ještě made in germany. A ono je něco jinýho když jezdíš s nějakou "větší" kapelou tak si požadavky nadiktuješ.. a pak nadruhou stranu jedeš s nějakou menší a tam jseš rád že je tam alespoň 12ti kanálovej mix.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 tak to tu oživím a taky jednu přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepster Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 tak to tu oživím a taky jednu přidám Pěkné zátiší..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 tak to tu oživím a taky jednu přidám Saw 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 jj tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Pěkné zátiší..... Brrr až mě zatrnulo na patře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Brrr až mě zatrnulo na patře. jj, to se někdy stává ale tyhle zuby naštěstí neublíží.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Prijemne pracoviste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 fantasticke pracovisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 krása, ale nikde tam nevidím naraženej Prazdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 krása, ale nikde tam nevidím naraženej Prazdroj No on tam ten prazdroj cez vikendy tecie,ale radost z toho nemam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 jooo, tak z toho by měli zásobovači radost, kdyby věděli, že jejich pípou protéká cizí pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 (upraveno) Tak ja tej Plzne predam jeden sud,to je prd.Hold som si n....l do hniezda a ustupil Plznickarom Upraveno 6. května 2011 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se