sect Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Taky trubka, i když v této plzeň určitě není ani o víkendu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Jedna pracovní z mobilu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1919 Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Moje TIMEX Expedition T475129J při práci v lese . Konkrétně sázení buků. V pozadí můžete vidět sazeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Tak přihodím taky z práce, ikdyž už byla v jiné sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 Seiko 5 a pohled z okna kancelare - pozna nekdo co je v pozadi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 Seiko 5 a pohled z okna kancelare - pozna nekdo co je v pozadi? Abú Dhabí - YAS MARINA CURCUIT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 Seiko 5 a pohled z okna kancelare - pozna nekdo co je v pozadi? DXB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 Abú Dhabí - YAS MARINA CURCUIT gratuluju, vyhrals! a jeste jsi me potesil ze jsi napsal Dhabi a ne Zabi, protoze to mi trha usi (a oci) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Hezký, přes víkend jsi tam měl docela rušno ne :-)Byl jsi se podívat na závody? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Hezký, přes víkend jsi tam měl docela rušno ne :-) Byl jsi se podívat na závody? nebyl, to si necham az na pristi rok. Rusno ani moc nebylo, zaclo to az v pet hodin odpoledne mistniho casu, takze jsem zmizel z prace v prubehu zavodu abych se nedostal do spicky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erozko Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 (upraveno) Pracovná z mobilu :-) Upraveno 18. listopadu 2011 uživatelem erozko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Citizen Nighthawk na novom kaucukovom remienku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warlordx Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Jedna trocha staršia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Jedna trocha staršia... To je nějaká forma, či přípravek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warlordx Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 (upraveno) Je to forma, na vstrekovanie plastov. Jeden zo starších výkresov... ako pozadie mi to pripadalo zaujímavé Upraveno 8. prosince 2011 uživatelem warlordx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Je to forma, na vstrekovanie plastov. Jeden zo starších výkresov... ako pozadie mi to pripadalo zaujímavé Myslel jsem si to. Občas konstruuji to, co z té formy vypadává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Eterna v přítmí kanceláře. (foceno mobilem, omluvte kvalitu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Fortisky dnes pracují ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Lakovňa: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2012 na kolejích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se