Návštěvník Hammer_Time Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Napište mi prosím proč vlastně nosíte hodinky. Mě by to zajímalo, protože osobně jsem hodinky už neměl tak 6-7 let na ruce. A vůbec mi to nechybí. Čas mám na mobilu, v autě, v televizi, všude jsou hodiny... A navíc vědět furt přesně kolik je hodin je depresivní, páč má pak člověk pocit že ten čas moc letí.
Návštěvník milosklikar Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 (upraveno) Napište mi prosím proč vlastně nosíte hodinky. Mě by to zajímalo, protože osobně jsem hodinky už neměl tak 6-7 let na ruce. A vůbec mi to nechybí. Čas mám na mobilu, v autě, v televizi, všude jsou hodiny... A navíc vědět furt přesně kolik je hodin je depresivní, páč má pak člověk pocit že ten čas moc letí. asi se ti to nebude líbit, ale se.u na hodiny v mobilu i v autě i na televizi.... a možná tě i překvapí, že hodinky nosím proto, abych věděl kolik je hodin EDIT: to téma jsi vymyslel aby bylo co psát, nebo tě to fakt zajímá? Upraveno 17. ledna 2009 uživatelem milosklikar
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Mě to opravdu zajímá, protože mě to nošení hodinek otravovalo a je tisíc jiných způsobů, jak si zjistit kolik je hodin.
Návštěvník milosklikar Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Mě to opravdu zajímá, protože mě to nošení hodinek otravovalo a je tisíc jiných způsobů, jak si zjistit kolik je hodin. tak proč jsi tady?
Návštěvník Tada Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 tak proč jsi tady? Protože jen lidé co nosí hodinky mu můžou odpovědět na otázku proč je nosí. Docela logické :-)
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Jednak kvůli Tádovi, a druhak bych rád věděl o co nenošením hodinek přicházím.
tyfo Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Pro ten pocit, tak nejak mi to prijde pohodlnejsi nez vytahovat mobil, auto, televizi. Zvednu ruku a vim kolik je hodin, mobil mam treba v pouzdru pod bundou nebo lezi nekde na stole atd. Proc si treba nekdo vezme sperk proc nekdo nosi vazanku proc nekdo nosi sako zamisli se a budes vedet proc lide nosi hodinky i v pripade ze to neni proto aby vedel kolik zrovna je hodim.
Duke650 Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 OMFG néé, my (většina postižených pacientů) je nenosíme, statisticky vzato naše hodinky nejvíce času tráví na winderu nebo v boxu .... to zase bude vlákno
Duke650 Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Jednak kvůli Tádovi, a druhak bych rád věděl o co nenošením hodinek přicházím. Tak se zeptej Tada a zamkni vlákno, jinak tě tady psychicky rozebereme na cucky a do půl roku zjistíš, že pokud počet tvých hodinek v boxu klesne pod 3 kousky tak máš nutkavé pokušení vyplenit carolinum nebo koscom nebo details
Onisan Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Aby bylo vidět, že na to mám... To je ale blbá otázka...
Návštěvník milosklikar Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 OMFG néé, my (většina postižených pacientů) je nenosíme, statisticky vzato naše hodinky nejvíce času tráví na winderu nebo v boxu .... to zase bude vlákno jo, po skládacím kole, bundě, trpaslících a bůhví o čem ještě...Snow má pravdu
Návštěvník Tada Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 (upraveno) Tak se zeptej Tada a zamkni vlákno, jinak tě tady psychicky rozebereme na cucky a do půl roku zjistíš, že pokud počet tvých hodinek v boxu klesne pod 3 kousky tak máš nutkavé pokušení vyplenit carolinum nebo koscom nebo details Mě už se ptal, ale já mu odpověděl, že naopak nechápu jak může být kdo bez hodinek. Já už mám patery Upraveno 17. ledna 2009 uživatelem Tada
Návštěvník Kamil Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Aby bylo vidět, že na to mám... To je ale blbá otázka...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Mě už se ptal, ale já mu odpověděl, že naopak nechápu jak může být kdo bez hodinek. Já už mám patery :-D Máš patery a 4 z nich už nikdy nevytáhneš... Věděl bych o lepším způsobu jak utratit tisíc euro
Návštěvník Tada Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 (upraveno) Jo, myslím si, že Onion odpověděl s naprosto vyčerpávájící upřímností Hammer_Time: To já taky, ale když musíš, tak prostě musíš... Upraveno 17. ledna 2009 uživatelem Tada
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Aby bylo vidět, že na to mám... To je ale blbá otázka... To jsem si mohl myslet
Hellé Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Hodinky nosim preto lebo bez nich si pripadam neuplne...a tiez preto lebo chcem vediet kolko je hodin..pohlad v zlomku sekundy na zapastie mi pripada ako najjednoduhsie riesenie Ked nemam hodinky na ruke tak som nesvoja..ja s hodinkami aj spim..proste ich nedavam z ruky nikdy okrem sprchy..ale uvazujem o nejakych poriadnych vodotesnych...
Duke650 Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 (upraveno) Aby bylo vidět, že na to mám... To je ale blbá otázka... ONIONe jeden smajlík za každé hodinky, co jsem za dobu chronomau vystřídal ... díky za toto vlákno, jinam bych takový úlet nenasázel Upraveno 17. ledna 2009 uživatelem Duke650
Návštěvník Tada Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 No, tak přiznejte se, kdo další si koupil kvalitní a drahé hodinky jen proto aby ukázal, že na to má? :D
Jeremy Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Já hodinky už pomalu nenosím, začínám jezdit na kole!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se