Návštěvník Hammer_Time Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 tyhle ne? Když už, tak radši asi stříbrný...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Dan už přišel na to, že čím míň toho na Paneraích je, tím je to lepší a víc Panerai
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Dan už přišel na to, že čím míň toho na Paneraích je, tím je to lepší a víc Panerai Přesně tak!!
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Perfektní volba. Já to věděl, že na srazu zjistíš, že bez hodinek nelze být
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Perfektní volba. Já to věděl, že na srazu zjistíš, že bez hodinek nelze být Tak lze bez nich být... kdyby tam dnes neležel ten katalog panerai tak ani o žádných hodinkách nyní nauvažuju
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Seš ztracen Nezbývá nic jiného, než vybrat trezor a utíkat do Carolina
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Seš ztracen Nezbývá nic jiného, než vybrat trezor a utíkat do Carolina Tak cajk, zejtra oblíknu sváteční tepláky a jedu!
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 To jsem zvědav s čím přijedeš zpět
KOMA Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Ženu zdobí šperky a muže zdobí hodinky a prsten, takhle jsem to viděl u svých prvních hodinek. Taky jsem si koupil nějaké camelky, koukal jsem na průměr a vzhled. Postupem času jsem zjistil, že nejde jen o to jak hodinky vypadají, ale i srdce hodinek atd... bez hodinek to prostě nejsem já.
PavelK Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Ještě si dovolím jednu odpověď na původní otázku: Hodinky nosím pochopitelně především proto, abych věděl, kolik je hodin. Ani mě nenapadlo, že u někoho by tomu mohlo být jinak. (Jiná věc samozřejmě je, jaké hodinky si člověk vybere, tam už hrají roli jejich další účely.) Překvapuje mě, kolik lidí si pro tento účel vystačí třeba s telefonem. Vytahovat ho pokaždé z kapsy a koukat na jeho špatně čitelný displej se mi zdá hrozně nešikovné. Jsem asi značně konzervativní, ale telefon používám na telefonování, na fotění mám foťák a kvůli času hodinky. Jsem přítelem spíš jednoúčelových než multifunkčních zařízení, které umí všechno, ale nic pořádně. Ale to už jsem se dostal trochu mimo téma.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 To jsem zvědav s čím přijedeš zpět S opicí, jak jinak :D
ANT Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Napište mi prosím proč vlastně nosíte hodinky. Mě by to zajímalo, protože osobně jsem hodinky už neměl tak 6-7 let na ruce. A vůbec mi to nechybí. Čas mám na mobilu, v autě, v televizi, všude jsou hodiny... A navíc vědět furt přesně kolik je hodin je depresivní, páč má pak člověk pocit že ten čas moc letí. chod do nejakeho fajnoveho obchodu s hodinkami, nechaj si predviest par peknych modelov, riadne sa zadivaj cez priehladne dno do strojceka, dobre si zblizka obzri cifernik....hmmm a uvidis ako ta to chyti.... a ked sa ti zda ze nic na teba nejde, tak sa v takom shope zamestnaj tak na dva mesiace, potom si supni na ruku nieco s turbom a pozeraj na to tak 10min, sem-tam prehod slovko s hodinarom a pozeraj mu cez plece ked otvori nejaky fajnovy kusok... a uvidis to co vsetkych pritahuje na hodinkach...ten maly zazrak techniky a dokonalosti... ja na svoje hodinky vacsinou nepozeram preto, aby som vedel kolko je hodin, ale preto aby som sa nimi pokochal
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 chod do nejakeho fajnoveho obchodu s hodinkami, nechaj si predviest par peknych modelov, riadne sa zadivaj cez priehladne dno do strojceka, dobre si zblizka obzri cifernik....hmmm a uvidis ako ta to chyti.... a ked sa ti zda ze nic na teba nejde, tak sa v takom shope zamestnaj tak na dva mesiace, potom si supni na ruku nieco s turbom a pozeraj na to tak 10min, sem-tam prehod slovko s hodinarom a pozeraj mu cez plece ked otvori nejaky fajnovy kusok... a uvidis to co vsetkych pritahuje na hodinkach...ten maly zazrak techniky a dokonalosti... ja na svoje hodinky vacsinou nepozeram preto, aby som vedel kolko je hodin, ale preto aby som sa nimi pokochal Už jsem si našel ty svoje... A psal jsem to tvého tématu. Panerai radiomir... v jednoduchosti je síla!
ANT Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Už jsem si našel ty svoje... A psal jsem to tvého tématu. Panerai radiomir... v jednoduchosti je síla! jasne sorry, reagoval som na tvoj prvy prispevok
madman Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 To som tu jediny, co sa s nimi sprchuje aj spi? Hodinky si dávam z ruky dolu možno raz-dvakrát do roka, takže sa s nimi vždy sprchujem aj spím
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 Zajímavé... od založení tohoto tématu a koupí hodinek je jen měsíc. Rychle jste mě přemluvili
Návštěvník Tada Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 neplanujes dalsi...? No už je má! Koupil si ty 24hodinové Rakety :D A taky mi vyhrožuje tím, že mi zkonfiskuje moje budíkové Poljoty, které by měly snad tento týden dorazit Rozjel se... A opravdu ty hodinky nosí! Což je taky překvapení 1
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 neplanujes dalsi...? Dvoje prozatím stačí... nechci dopadnout jako Tada, který neustále kupuje a objednává další a další...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se