Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ha! Diky za vlozenou duveru. Wolbrook tropic povazuju za nejlepsi value for money tropic remen na trhu. Zatim ho nic moc neprekonalo. Zvlast kdyz maji obcas akci 1+1.

Co se tyka Wolbrook hodinek, tak tam bohuzel nemuzu slouzit. Nakonec jsem se k zadne koupi nedokopal. U tech prvnich modelu me kapku odrazovala nizsi verze Miyoty (8315). Vyhodou je, ze je poladena na 60h power reserve, coz se hodi. A jak pises, Akuc, ta cena je celkem lakava.

Novejsi modely uz maji devitkovou Miyotu, ale tam uz je to zase o neco drazsi.

Co sleduju ruzne prodejni kanaly, tak tech hodinek se na second hand trhu moc neprodava, tak tajne hadam, ze majitele jsou spokojeni a nechavaji si je. Ale tohle uz je jen spekulace :) 

Odesláno (upraveno)
  V 7. 12. 2023 v 14:22, AKUC napsal:

Ahoj, máte niekto skúsenosti ? Sú za babku, oplatí sa to vyskúšať ? Zaujíma ma Váš názor.

1777f5ce3b1464bfbf0b662117050e3e.thumb.jpg.4936a11f56e5e99abab64c2291a70d66.jpg

Rozšířit  

jeden clen ich tu mal, predaval ich tu, nespomeniem si kto. pokial som dobre cital, tak bol s nimi maximalne spokojny. 

mne sa velmi pozdavaju. teraz maju zvysenu WR na 150, resp. 120M ;) 

60 hodinova rezerva natahu je tiez velmi fajn :) 

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

Tohle byl celkem genericky skindiver design 60. let. Podobnych hodinek bylo hafo. Kdo s tim prisel prvni nevim, ale ani bych se nedivil, kdyby to GO nebylo.

Odesláno

Aha, to jsem nevěděl. Díky za osvětu. Ani sem se nechtěl přít jestli bylo dřív vejce nebo slepice. Jen že znám SeaQ, tak jsem si myslel, že to někdo pouze obšlehnul.  Každopádně jsou to pěkné hodinky za super cenu.

Odesláno

urcite sudruhovia z NDR prisli s tym dizajnom ako prvi. rovnako tak, ako Orliky necerpaju inspiraciu z Omega. 

Odesláno
  V 7. 12. 2023 v 17:38, shewcza napsal:

Každopádně jsou to pěkné hodinky za super cenu.

Rozšířit  

... a to je to najdolezitejsie...

ako napisal @AndyAaron, kedysi sa rovnaky dizajn robil cez cele hodinkove pasmo, uz ani srnec nezisti, ktora znacka bola prva.  

Odesláno

Jasné, však já je ani nijak nechtěl hanit. I kdyby to bylo obšlehnuté, tak někomu to vadí a někomu ne. Něco jsem si o tom posledních 20 minut hledal a dávám Vám za pravdu. Omlouvám se, že jsem neoprávněně nařknul Wolbrook z kopírování. Docela mě to téma zaujalo a večer si budu číst. Mimochodem i ty hodinky mě po té krátké "anabázi" zaujaly.

Odesláno
  V 7. 12. 2023 v 17:53, shewcza napsal:

Jasné, však já je ani nijak nechtěl hanit. I kdyby to bylo obšlehnuté, tak někomu to vadí a někomu ne. Něco jsem si o tom posledních 20 minut hledal a dávám Vám za pravdu. Omlouvám se, že jsem neoprávněně nařknul Wolbrook z kopírování. Docela mě to téma zaujalo a večer si budu číst. Mimochodem i ty hodinky mě po té krátké "anabázi" zaujaly.

Rozšířit  

prijima sa :D

co ti poviem, bombove su, bombove

bracelet-watch-skindiver-automatic-black-dial-vintage-lum-fl-22-sa-003-bor-stl-le1.jpg?v=1665545210

bracelet-watch-skindiver-automatic-black-green-lum-rl-22-sa-001-bor-stl-le1.jpg?v=1665545216

Odesláno

A jestli to dobře chápu, tak odesílají z Francie, což je další plus, že se neplatí výpalné a poštu mají také v ceně. Za mě super, proč jich tu není víc?

Odesláno

ano, oni ich kompletuju vo Francuzsku, takze ziadne vypalne. 

mihli sa v predaji dvoje. asi to nie je taka hodinarina, ktora by uputala clenov fora. 

Odesláno

Prijdou mi super,hned jsem na ne kouknul.  Pro me jedine co si nejsem jisty je strojek,moc ho neznam a nemam s nim zkušenost ,tak zatim odolávám.  Byt tam Eta nebo neco podobneho,tak bych uz asi objednaval.  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...