marty87 Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Včera dorazily Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 2
Wendellin Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května před 10 hodinami, marty87 napsal: Včera dorazily Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to je prostě nádhera. Už dlouho po nich koukám v kombinaci s modrou, ale teď si mě nahlodal do zelené. Uvědomil jsem si, že vlastně nemám žádné zelené hodinky. Odkud si je bral? Z ofiko storu? Ještě napiš ,že mají slevy a je vymalováno. Tichá domácnost mě nemine 1
marty87 Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Jj ofiko shop a davali strap zadarmo, tak jsem vzal khaki, na dovolenou přezbrojím, tak jsem zvědav, jak to bude vypadat.
AKUC Odesláno 18. září Autor Nahlásit Odesláno 18. září nosím ich rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a asi dokúpim tieto : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. hm čo vy nato ? viem viem kopírka atď. ... 1
Roman-ZA Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září ak narazas na IWC, tak s tymi ich spaja jedine ta useknuta rucicka, inak nic. iny font cislic, ine indexy
lukassob Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září (upraveno) A jaký? Ty s černým Tropic strapem vypadají dobře. Upraveno 23. září uživatelem lukassob
FantasticFabio Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září před 5 hodinami, Roman-ZA napsal: to sa este nevie, stay tuned Tak budem hádat ? Z Miyota 9xxx na LJP G101 ? Ať je to víc Swiss ?
FantasticFabio Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září před 13 minutami, Roman-ZA napsal: na hnetych bola ale Miyota 8315 Sem právě myslel , že teď má Skindiver 9xxxx https://wolbrook.com/collections/skindiver-ii-automatic-dive-watches Tak , pokud půjdou z 8 na 9 řadu , tak je to taky OK …..
Roman-ZA Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září SKINDIVER II ma 9xx, ale SKINDIVER I ma/mal 8xx 1
lukassob Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září (upraveno) To mi nějak nedává smysl. Miyota 82S0 má skeletonizovaný strojek. K čemu to bude u potápek? Edit: Tak už vím, ten předchozí strojek 8315 je ukončený a navíc ten 82S0 nemá ghost date. Nevýhoda ale je, že 82S0 má o 18 hodin menší rezervu chodu. Upraveno 25. září uživatelem lukassob
Spongebob Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Navíc nemá co jsem četl hacking To je teda "paráda"
Roman-ZA Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září novsie maju, starsie nie hacking je pro decka, tvrde jadro si to nastavi od oka 2
Spongebob Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září CT2 vcera a Prvy clovek, zase ma svrbela ruka ba tie X15
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se