Přejít na obsah

Omega seamaster limited NTTD, last Craig watch 😎

Doporučené příspěvky

Opat ma chytila mania 007, po rozpredaji zopar kuskov zo zbierky ideme odznova. 

Prvy dojem v skratke: ultra lahke kvoli titanu a az neuveritelne, tah aj ked bol kritizovany hlavne kvoli systemu zapinania a nahromadeniu koncov pod motylovkov je za mna super, nevadi to aj ked moja mensia ruka ma toho pod sponou celkom dost, krasny vintage look aj ked lumi potrebuje poriadne nasvietit a potom je to celkom fajn, unstarsich modelov to bolo vyraznejsie a taktiez odpocet casu z cifru je dobre citatelny, niekde som zachytil, ze to je problematicke. Cenovka : tak to je priestrel Omegy ale poriadny 😭😭😭, ale v podstate na prve titanovky a rozlucku s Danielom sa ani necudujem... prve cvaky z auta a potom cvajnem este full box ... fotky Daniela su pozicane 🤣🤣🤣

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluji, myslim ze zrovna tyto Bond watche stoji za to. Samotneho me od porizeni odradila prave ta spona tahu, je zajimave, ze to u tebe neni problem. Krasna lumi, zajimave provedeni seamasteru a kazdopadne paradni hodinky. Uzivej!

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Kid_A napsal:

Pecka! Jak ses vyporadal se sponou na tom mesh tahu a jeji vyskou? 

Ahoj, ako som pisal, nevadi mi aj ked je tam toho viac ako pri beznej motylovke. Ten mesh je je fakt suprovo spracovany a titan na ruke poznat a myslim si, ze prave kvoli jeho vahe sa nosi perfektne... Ale je pravdou, ze prave tej spony som sa pri kupe obaval. Stale tu je ale moznost Nato strapu - vyzeraju na nich tiez peckovo, takze to bude asi dalsia vec, ktoru si kupim.... :)

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, hrozna napsal:

Gratuluji, myslim ze zrovna tyto Bond watche stoji za to. Samotneho me od porizeni odradila prave ta spona tahu, je zajimave, ze to u tebe neni problem. Krasna lumi, zajimave provedeni seamasteru a kazdopadne paradni hodinky. Uzivej!

Stale tu je ale moznost si to dat na Nato, inac skusal si ten mesh aj na ruke ? 

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, palmone1 napsal:

Stale tu je ale moznost si to dat na Nato, inac skusal si ten mesh aj na ruke ? 

Zkusil a nedal jsem tu delku spony, pres kterou se mesh neda ohnout. Ale proti Natu vypada fantasticky a bez nej mi hodinky pripadaji polovicni...na noseni to pro me neni ale na pohled super

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, palmone1 napsal:

Ahoj, ako som pisal, nevadi mi aj ked je tam toho viac ako pri beznej motylovke. Ten mesh je je fakt suprovo spracovany a titan na ruke poznat a myslim si, ze prave kvoli jeho vahe sa nosi perfektne... Ale je pravdou, ze prave tej spony som sa pri kupe obaval. Stale tu je ale moznost Nato strapu - vyzeraju na nich tiez peckovo, takze to bude asi dalsia vec, ktoru si kupim.... :)

bude to o zvyknuti si, souhlas:)

Odkaz ke komentáři

Tak tu su nejake cvaky a aj detail ako sedi ten mesh na mojej ruke (17,5)

Odkaz ke komentáři

Hodinky nádherný. Já mám Seamastry v modré a jsem z nich taky pořád unešený. Kupoval jsem je letos v listopadu v Emirátech. Na těch tvých mi trošku vadilo to zapínání ale zvykl bych si. Ale mám rád modrou a cena už byla nad mé možnosti. Každopádně krásný srdcový hodinky. Užívej si jich. Krásné svátky vse.m.

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, Sláva57 napsal:

Hodinky nádherný. Já mám Seamastry v modré a jsem z nich taky pořád unešený. Kupoval jsem je letos v listopadu v Emirátech. Na těch tvých mi trošku vadilo to zapínání ale zvykl bych si. Ale mám rád modrou a cena už byla nad mé možnosti. Každopádně krásný srdcový hodinky. Užívej si jich. Krásné svátky vse.m.

Ahoj, modrasky som mal tiez, su fajn, dakujem a aj ja prajem pekne Vianice

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...