Přejít na obsah

Identifikace hodinek

m4stic

Doporučené příspěvky

Ahoj kolegovia,

Dostal som od znameho zaujimavy request a doteraz som ho nebol schopny splnit / vyriesit.
Po zasahu PCR na FFUK bol zverejneny na tiskovke PCR  zaber z bodycam, zasahujuceho policistu a tam sa do zaberu dostavaju hodinky - viz foto.
Zacal som na ziadost znameho zistovat co to je za stroj na ruke, ale neviem si poradit.
image.png.1e401718d1e5e910abbfb466c0b7c1fc.png

Video je volne dostupne na youtube na portale PCR, z ocividnych pricin ho sem nebudem davat. Jedna sa o zaber z 1:55 - 2:15 videa.
Podla farby som tipoval Garmin Instinct 2, ale samozrejme nesedi telo, neskor som sa dostal k G-shockom ?

G-SHOCK MOVE
GBD-800 SERIES
GBD800UC-5

Vdaka za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 25. 12. 2023 v 13:23, Joe75 napsal:

Kluci, bude to ta lacinější varianta - osmistovky. Policejní plat není nic moc.

Jestli je to nadsázka tak ok 😆 jinak mám mezi klukama od cajtů dost kámošů a mají podstatně dražší hodinky než Géčka 😉

Odkaz ke komentáři

Právě teď, Joe75 napsal:

Ne, nadsázka to není. To je realita obyčejnýho poldy na malým městě. Nástupní plat mají teď kluci kolem 21-22 čistýho.

Tak o platu to asi nebude, spíš o chronobundu 😆 nechci jmenovat 😀 ale i MP na malým městě se může pochlubit třeba i SOH 🙂

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Joe75 napsal:

Jasně, pokud má někdo chronobundus, tak se mu to hromadí, kdyby na rohlíky nebylo. To naprosto souhlasím 🙂 

Přesně tak 😀🍻 nedávno tady probíhala diskuse že pingl měl na ruce Suby 🙂

Upraveno uživatelem pciza
Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...

Prosím o pomoc s určením hodin na fotkách. Našel jsem ve sklepě a vůbec si nevzpomínám, jak jsem k nim přišel. Předpokládám, že to bude něco vojenského. Velikost cca. 65mm. Povytažením lunety se nastavuje čas. Pohybem lunety proti směru hod.ručiček se natahují. Nicméně vzadu na pouzdře jsou piny na připojení drátů, takže to má nejspíš standartně běžet na elektřinu. Pokud někdo víte, tak díky za info.

20240710_181750.jpg

20240710_181801.jpg

Odkaz ke komentáři

Přijít na to, co to je, je nesmírně obtížné. Otevři Google. Do vyhledávacího pole zadej: hodiny AVRM. Ano, opravdu to AVRM je napsané na Tvých hodinách. Přepni na obrázky..... Tak co, palubní? 

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po měsících...

Na webu na mě vyskočila reklama na Swiss Alpine Military by Grovana. Smrdí to Čínou na sto honů, ale vizuálně mě zaujaly. Nevíte někdo, co bylo jejich předobrazem? Vím, že Grovana byla švýcarská značka, ale to swiss made je určitě levota...

swiss1697300.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...