F.B. Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Tesim sa na svoje prve destra, tak si rovno pripravujem foto vlakno Vy, co uz mate, perte to prosim sem. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Mam osobní zkušenost s dvěma kousky od Subdelta Watches. Konkrétně s modelem ACE MK2 (modré) a s modelem Quattro. Ten druhý má výhodu, že lze nosit stejně jako "normální" hodinky, tak i jako destro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 LHD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Co to je Destro, hledal jsem význam a jsem z toho volajaký zmatený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Tobi Je to vidět na obou obrázcích. Článek z Tudoru. Destro Diver Nejnápadnějším aspektem levostranného řízení (LHD) je skutečnost, že korunka navíjení je na opačné straně pouzdra; rozložení známé jako 'destro' sběrateli. To je užitečné pro ty, kteří nosí hodinky na pravém zápěstí (jak se zdá, že to dělá mnoho komerčních potápěčů) a je to také komfortní pomůcka pro „běžné“ nositele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 před 1 hodinou, Aleš 75 napsal: Tobi Je to vidět na obou obrázcích. Článek z Tudoru. Destro Diver Nejnápadnějším aspektem levostranného řízení (LHD) je skutečnost, že korunka navíjení je na opačné straně pouzdra; rozložení známé jako 'destro' sběrateli. To je užitečné pro ty, kteří nosí hodinky na pravém zápěstí (jak se zdá, že to dělá mnoho komerčních potápěčů) a je to také komfortní pomůcka pro „běžné“ nositele. Aha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Destro (destrorso) vlastně znamená pravoruký, čili určený k nošení na pravé ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 25. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 před 18 hodinami, HondzaX napsal: Mam osobní zkušenost s dvěma kousky od Subdelta Watches. Konkrétně s modelem ACE MK2 (modré) a s modelem Quattro. Ten druhý má výhodu, že lze nosit stejně jako "normální" hodinky, tak i jako destro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To Quatro vyzera ako super univerzalky, teda. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 25. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 před 9 hodinami, Tobi napsal: Co to je Destro, hledal jsem význam a jsem z toho volajaký zmatený. Tu k tomu je vlakno, s mnozstvom modelov... https://forum.chronomag.cz/topic/165274-destro-lhd-alebo-hodinky-zdaleka-nie-len-pre-lavakov/#comment-2941559 F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Sinn Euroflieger. U chrona mi to přijde fajn, start/stop palcem vlevo dole je pro mě pohodlnější. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 26. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 před 24 minutami, wolfesh napsal: Sinn Euroflieger. U chrona mi to přijde fajn, start/stop palcem vlevo dole je pro mě pohodlnější. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je velka parada, tento model vidim prvy krat. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 29. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Moje prve destro F. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 V 29. 12. 2023 v 19:27, F.B. napsal: Moje prve destro Gratulace! CWC jsou super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 31. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Diky. Verim, ze nie su posledne. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 24. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 Stale. F. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se