jirka2 Odesláno 5. července 2006 Nahlásit Odesláno 5. července 2006 Prosím poraďte, které jsou více IN? Ty s modrým nebo černým ciferníkem? Rád bych si je koupil na létačku. Děkuji.
Návštěvník Kamil Odesláno 5. července 2006 Nahlásit Odesláno 5. července 2006 Proč to sem dáváš 2x????????????????????
typograf Odesláno 5. července 2006 Nahlásit Odesláno 5. července 2006 IN nevím, ale já bych volil ty druhé s černým ciferníkem.
Lukáš Odesláno 5. července 2006 Nahlásit Odesláno 5. července 2006 Nevím, které jsou In. Spíše bych řekl, že záleží, které se ti líbí víc. BTW: Před Lorusem mě ale varoval známý hodinář.
Návštěvník Kamil Odesláno 5. července 2006 Nahlásit Odesláno 5. července 2006 Záleží jak je chceš nosit. Jestli to jsou jediné hodinky, volil bych černou, je univerzálnější. Ale kdybys měl hodinek víc, není od věci mít jedny modré. Píšu to i vedle :D:D:D:D
Patrik Odesláno 5. července 2006 Nahlásit Odesláno 5. července 2006 Je to věc vkusu. Např. známý kolegyně v práci si kupuje jenom hodinky s modrým číselníkem. Je to jako napsat, jestli je lepší černé nebo modré auto :-)
gandalf Odesláno 5. července 2006 Nahlásit Odesláno 5. července 2006 Tak to si tedy musíš koupit ty černé, aby si tě s ním nepletla :-))
brasil Odesláno 6. července 2006 Nahlásit Odesláno 6. července 2006 vem si radši ty modrý, černej ciferník je k oblečení hnědé barvy fakt špatnej, ale modrej jde ke všemu
Honza49 Odesláno 7. července 2006 Nahlásit Odesláno 7. července 2006 na létačku modrý a na šoulačku zelený. Jsou to takové IN barvy
brasil Odesláno 7. července 2006 Nahlásit Odesláno 7. července 2006 tu modrou jsem myslel napsal, ale určitě bych do nich nešel....ani s modrym ciferníkem
kamil_m Odesláno 7. července 2006 Nahlásit Odesláno 7. července 2006 zadne, nemaji ani trochu osobnosti
seaman Odesláno 7. července 2006 Nahlásit Odesláno 7. července 2006 Ja osobne by som si nekupil ani jedny, vyzeraju prilis tuctovo a neosobne...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se