Přejít na obsah

Anketa:Hodinky snů

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 98
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Po roku...
Odesláno

to boo-beek tohle panorama "rytířských dovedností"se mi také moc líbí smile.gif Jen mám pocit, že by si všichni kolem nás mysleli, že jsme si je koupili na tržišti v Holešovicích od vietnamců smile.gif je to trochu mimo hlavní proud vkusu biggrin.gif

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak už začněte šetřit, pánové. Připravte si tak deset mega...laugh.gif

Odesláno

http://www.jaeger-lecoultre.com/viewModel.do?modelId=7

Tohle je ale vopravdu jen sen, pro me bohuzel dost nerealistickej $10.000 plus.

Dvoje hodinky v jednom, tmavy a bily cifernik se dvema rozdilnejma grafikama, Big Date, rezerva natahu, dve casovy zony, 24h cas, vlastni kalibr, klasika vyzkousena a vyzrala, pockejte za musim zamacknout slzu...

Odesláno

Snad raz budem hrdym vlastnikom jedneho z tychto modelov...

S tymi monzami calibre 36 sa poponahlaj lebo uz sa zastavila vyroba smile.gif tiez sa mi velmi pacili, ale nazivo ma troschu sklamali sad.gif prilis male inak pekne...moj sen je momentale ZENITH DEFY CLASIC el primero OPEN a nejaky kusok z grande class open pripadne chronomaster...

Podla mna nic nieje nemozne a uplne vazne uvazujem, ze si tie hodinky kupim ak sa bude dat za nejaku "rozumnu" cenu biggrin.gif

Odesláno

Dvoje hodinky v jednom, tmavy a bily cifernik se  dvema rozdilnejma grafikama, Big Date, rezerva natahu, dve casovy zony, 24h cas, vlastni kalibr, klasika vyzkousena a vyzrala, pockejte za musim zamacknout slzu...

A to bys fakt někam nosil? To jsou úlety zrovna jako na módních přehlídkách - to, že je něco možný, neznamená, že je to i pěkný. Pardon - podle mě.

Odesláno

Dvoje hodinky v jednom, tmavy a bily cifernik se  dvema rozdilnejma grafikama, Big Date, rezerva natahu, dve casovy zony, 24h cas, vlastni kalibr, klasika vyzkousena a vyzrala, pockejte za musim zamacknout slzu...

A to bys fakt někam nosil? To jsou úlety zrovna jako na módních přehlídkách - to, že je něco možný, neznamená, že je to i pěkný. Pardon - podle mě.

To vis ze jo, pockej tahle fotka je montaz, - aby ukazali obe strany najednou. Zadny modni vystrelek, tenhle styl se dela vic nez 80 let, art deco proste klasika.

No predstav si to mit hodinky co maji ruzne komplikace podle potreby!

Odesláno

moje řekněme vysněné hodinky jsou Hubloty BforB a tyto Chronomatic, ne že bych si je nemohl nějak pořídit, ale je lepší snít svůj vlhký sen se Superoceany na zápěstí a vzhlížet ke svým bohům...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...