Přejít na obsah

Těleso na obloze

Barunka105

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

před 2lety ve večerních hodinách jsem na obloze spatřila neznámý “předmět”.

Když jsem ho spatřila celá jsem strnula a polil mě ledový pot. Nejsem si do teď jistá co by to mohlo být.. v ten moment na naší ulici nikdo nebyl, nikdo kdo by mi řekl, co to bylo.. Předmět letěl docela nízko, viděla jsem ho jen chvíli, potom jakoby se vypařil. 
Foto je z 16. února 2022, čas 19:30
 Co by to mohlo být?

6AEE4E4D-F0CB-4DCA-94DA-5C87AD8D97AC.png

4C69F1E3-BC6F-4E4D-BB5E-7EE6FB127EFE.png

Odesláno

Barunko, Ty asi nebudeš nejostřejší tužka v penále. Pominu ten fakt, že chronomag je mnohem méně pro podobné bádání vhodný, nežli astro-forum.cz.

Jestliže však píšeš "v naší ulici", pak bys mohla prokázat alespoň tolik fištrónu, že napíšeš, KDE ta Tvoje ulice leží. Tedy ejhle, máme identifikované místo pozorování. Asi ses v okamžiku, kdy Tě polil ledový pot 🙂 koukala NĚJAKÝM SMĚREM .... Vida, máme směr pozorování. No,  asi byl Tvůj krček zalomen v nějakém úhlu. Vím, tady jsi napsala "docela nízko", ale to je asi stejně validní, jako docela hezká/docela hnusná. Ten předmět se pohyboval NĚJAKÝM SMĚREM. Jakým? Mimochodem, pokud směrem doleva, nahlíženo z pozice pozorovatele, tak máme polovinu vyluštěnu. NĚJAK jsi odhadla vzdálenost předmětu?

Také asi panovaly nějaké podmínky. Dohlednost, teplota, vlhkost .... Bla bla bla atd.

Myslím, že s Tebou bude na fóru docela legrace.

Odesláno

byl to Pepuv dron, kterym s oblibou sleduje sousedku Marii, ktera zacla vydelavat natacenim na onlyfans

Odesláno

Tak toto je jeden celý omyl!😂

Spletla jsem si stránku.. můžete mi prosím poradit jak si tu smazat účet?

Myslím, že patřím k docela ostrým tužkám v penále😉 Trapasy a nehody se však dějí všem😆

Odesláno

Ani omylem. Víš, máme tady vlákno pamětihodností. Neboj, určitě se tam ocitneš. Jo, mimochodem. Jakkoli mé otázky byly položeny značně pejorativně, jsou kurevsky k věci. A ta stránka, kam jsi to chtěla dát je mimibazar?

• Bert uzavřel téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...