Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ještě si dovolím doplnit pár podrobností: je to limitovaná edice 50 kusů (k hodinkám se přikládá kniha podmořskejch fotografií), pouzdro bílý zlato o průměru 45 mm a 15,4 mm tlustý. In-house kalibr 1315 má pětidenní rezervu chodu.

Vzhledem k tomu, že se v Česku běžná ocelová verze v černý prodávala za bezmála čtvrt mega, tak bych viděl tuhle limitku naceněnou nejmíň na dvojnásobek...

Odesláno
  Viktor napsal:
No pěkný, ale divery s 300 m vodotěsností z bílýho zlata???

Nejsou to první divery ze vzácného kovu. Myslím, že se po nich v obchodech jenom zapráší. A potápěči je kupovat nebudou. :)

Odesláno

no nebudeme si nic nahovarat ani bondovky zas tak moc potapacov nenosi no a tieto su pre este hustejsich ne-potapacov :D

Odesláno
  Snow napsal:
Páni :eek: , modrá, tu já rád, tu miluji, nemiluji cenovky :worried_anim: .

Já věděl, že tě zaujmou... :)

Viktor napsal:
No pěkný, ale divery s 300 m vodotěsností z bílýho zlata???

Drahý kovy není zase takovej problém utěsnit - a podle toho, co jsem slyšel, se v podvodních podmínkách chovají víceméně stejně jako ocel.

Návštěvník Snow
Odesláno
  farářskej napsal:
Já věděl, že tě zaujmou... :)

Ale to je bohužel všechno :crying_anim: , seženu si aspoň pořádný obrázek, nemáš ?

Odesláno

No že bych měl špatné hodinky si nemyslím,ale tohle jsou skutečně dream watch,a to nemyslím pro materiál pouzdra klidně bych je v tomto provedení snesl v oceli.

Odesláno (upraveno)
  PhoeniX napsal:
Nejsou to první divery ze vzácného kovu. Myslím, že se po nich v obchodech jenom zapráší. A potápěči je kupovat nebudou. :)

BTW kolik z nás, co máme rádi pilotky pilotuje něco více než chod domácnosti a milovníci adrenalinu i příjezd tchyně ,což může být větší problém,než posadit Airbus na Hudson? :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Mně přijdou divery ze zlata stejně jako pilotky ze zlata jako blbost a nemá to co dělat s tím, jestli se s nima potápím nebo lítám, prostě mi to k sobě nepasuje, popírá to původní zaměření hodinek. Zatímco společenský hodinky bych ze zlata bral hned, od Blancpainu obzvlášť rád.

Odesláno
  Viktor napsal:
Zatímco společenský hodinky bych ze zlata bral hned, od Blancpainu obzvlášť rád.

Myslím, že se shodneme na následujícím:

post-572-1232577723.jpg

Shodou okolností jsou v nerez oceli :) Zrovna dneska jsem je hypnotizoval u Dušáka... cena sto osmdesát a nějaký drobný.

Odesláno (upraveno)
  Viktor napsal:
Mně přijdou divery ze zlata stejně jako pilotky ze zlata jako blbost a nemá to co dělat s tím, jestli se s nima potápím nebo lítám, prostě mi to k sobě nepasuje, popírá to původní zaměření hodinek. Zatímco společenský hodinky bych ze zlata bral hned, od Blancpainu obzvlášť rád.

Z historického, funkčního a já nevím jakého pohledu máš pravdu. Jenomže Blancpain je nejenom firma, která dělala hodinky pro potápěče, ale je to také firma, která určitě dobře vydělává. A proč nevydělat ještě víc, když je potenciál.

Snow napsal:
Tady jsou technické parametry.

Do kolen mě dostává nápis "35 rubis".

EDIT: kolen

Upraveno uživatelem PhoeniX

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...