Montgomery Odesláno 28. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 (upraveno) No, už mě napadlo i to, že bych po setmění mohl jít svoje hodinky s pajcrem a aku flexou vysvobodit Edit: Doufám že je všem jasné, že je to vtip Upraveno 28. února 2024 uživatelem Montgomery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Hele tahle verze adventního kalendáře, se před Vánocemi dost proflákla tak abys nebyl v hlavních zprávách v TV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 (upraveno) tomu říkám Těžká hodina.... s s pravděpodobností, že to nakonec docestuje k Rudovi... Ale držím palce. Upraveno 28. února 2024 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 No tak teď nevím jestli se do Jihlavy nevypravit osobně. Jako vůbec se mi nechce psát na balík adresu začínající Onyx - servis značkových hodinek. Abych nedal dárek pošťákovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 To je už minimálně na povídku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Pánové, ani jsem netušil kolik a jaké dobrodružství lze zažít při zasílání hodinek k nám. Snad jen rada, není nutné na balíky psát za ONYX specifikaci servis značkových hodinek. Tak se alespoň částečně, eliminuje pokušení pošťáků a podobných, dělat si potěšení z cizích věcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 No tenkrát jsi mi psal adresu přesně takhle. Měl jsem nutkání napsat tam něco jako Onyx laboratoř pro sběr vzorků stolice. To by snad nerozbaloval nikdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Ano je to tak... díky kopíroval jsem adresu a neuvědomoval si, že v této spojitosti by to mohlo být provokující. Takže jednou pro všechny a pro vždy, není nutné ,, přívlastek servis značkových hodinek " uvádět. Ruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 před 6 hodinami, pebe napsal: někdo dostane hodinky zadarmo. a o par mesiacov sa prihlasi na forum a bude hladat kontakt na servis inak, toto nevymyslis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Tak minule jsem vynechal slovo značkových, aby to míň provokovalo a došly. Teď budu posílat trochu dražší, tak napíšu jenom Onyx. Říkám si, kdo by kradl hodinky co jedou do servisu, většina populace, co nezná chronomag si stejně asi myslí, že do servisu se posílají jen rozbité nefunkční kusy a ne něco co normálně chodí a jede v podstatě jenom na prevenci aby se nerozbily za pár let, nenateklo do nich atd... Krást hodinky co jedou z Onyxu by byl lepší kšeft. Možná i proto a taky kvůli zvědavosti jak to tam vlastně vypadá zvažuji že vyzvednout si je pojedu osobně. Fakt nechci vidět pošťáka s krásnými Pogue po servisu na ruce. Teď nade mnou bydlí kamarádka, co dělala kdysi na poště a ta ví svoje. Tenkrát balíčky vykrádaly dvě dlouholeté zaměstnankyně těsně před důchodem. A pokud vím, tak je jenom v tichosti vyhodili, ale tím si nejsem jist. Tah si asi nechám poslat z Ameriky FedExem, doufám že mi ho nedoveze Tom Hanks po pěti letech někde na ostrově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 (upraveno) Ono by to taky mohlo dopadnout takhle: Upraveno 28. února 2024 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montgomery Odesláno 28. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Hoši, nenaplňujete mě optimismem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 No a co v tuto chvíli říká sledování zásilek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montgomery Odesláno 28. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Že je to stále na podacím místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Jinými slovy: Servisní technik nemá čas. Když to dovedu do absurdity, vedení nabylo dojmu, že pro celou oblast stačí jeden servisák a když si náhodou vezme dovolenou nebo nedej bože onemocní, tak musí stejně po telefonu dávat instrukce uklízečce, kterou prostě posaděj do auta s tím, že těch pár servisních kódů naťukat zvládne a když se objeví reálná závada, která není pouze chybou obsluhy, tak to buď počká nebo se zavolá servisák od dodavatele boxu. Běžná praxe dneska bohužel, pokud nehrozí, že zastavíš linku v automobilce, tak se nikdo nepřetrhne. Nebo se jeden člověk opravdu přetrhne a přetrženej fakt nepřijede. Každopádně tvý hodinky si tam můžou pár dní poležet. No jo, ale co kdyby tam byl fakt místo hodinek černoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 12 hodinami, Montgomery napsal: Hoši, nenaplňujete mě optimismem tvl, mně taky ne, když vidím, co se všechno událo. Napsal jsem ti výše velmi jasně - seber se a vydej se tam osobně. Tyhle patálie s nějakou zas*anou Delivery sis mohl ušetřit a měl jistotu. Onyx. Ale není nad vlastní zkušenosti, jenže než je získáš tak je to drahé a většinou to bolí, i psychicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Však ono to dobře dopadne. Neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 V Onyxu jistě, doufejme, že se tam dohrabou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Tak už se to pohnulo směr Onyx? Příště Česká pošta, expresně, dvoje hodinky, pojištěno na 50k, cena 163,-Kč, z Pardubic do Jihlavy 19 hodin od podání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montgomery Odesláno 7. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Podle aplikace to vypadá, že by dnes mohly Rudovi dorazit. 13 dnů, to je průměrná rychlost asi 0,85km/h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se