Kalifx Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Snow napsal: Od Zenithu přece . Jako fakt?
Návštěvník Snow Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Kalifx napsal: Jako fakt? Nemyslím si, blbě jsem vtipkoval, ale byla by to paráda.
maxs Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Kalifx napsal: Já vím, o El Primeru a konkurenční skupině Zenith/Movado, bojující o prvenství s konsorciem Breitling/Heuer/Hamilton (a Dubois-Depraz) o první aut. chronograf je zmínka v recenzi Autávií. A souhlasím s tím, že Movada je škoda. Ale třeba se to změní. Od koho budou vlastně brát společnosti z Movado group (Ebel, Concord, atd...) strojky po roce 2010? Som to veľmi neskúmal,ale Zenith im tie kalibre myslím nedodával v zmysle nejakej spolupráce.Ebel odkúpil skladové zásoby, v období keď o Zenith nemal nikto záujem.Jednalo sa len o pár kusov. Ale je to naozaj bez záruky. A Movado Group je pokiaľ ide o výrobu kalibrov sebestačná.Ebel teda určite.
Kalifx Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Snow napsal: Nemyslím si, blbě jsem vtipkoval, ale byla by to paráda. No já si právě říkal, že to bude asi frk. to Maxs: Vidíš, to jsem nevěděl. Nicméně teď jsem si našel nějaký informace o kalibru Ebel 139 a vypadá to, že si opravdu vystačej...
neznalec Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2009 Kalifx napsal: Nejednou jsem psal, že si o současné produkci TH myslím své, ale řada Grand Carrera na mě působí hodně dobře. Respektive - dokážu si někdy v budoucnu představit grandcarrery na svý pazouře. A to docela živě. Speciálně tenhle Caliper je fantastickej. Přestože opravdu hrozí (jak tu někdo psal), že se jako většina jiných, supermoderních a charakteristických designů, okouká. Docela rád bych osobně vyzkoušel za jak dlouho se to stane. Jo, ta zmínka o nový fabrice mě z toho zaujala nejvíc... jsem zvědavej, co to bude... no, ja jsem nevydrzel a Grand carrera cal. 8 uz je na me ruce. jsou to moje 3-ti tagy a kdyz se podivam na technicke zpracovani, tak je to fakt o tridu vys, nez bezne rady teto znacky. Nadhera.
neznalec Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2009 Kalifx napsal: Také nechci zakládat zbytečný flame, ale zeptám se: Heuer..., hernajs není to ta značka, která se velkou měrou podílela na vzniku prvního (minimálně prvního komerčně využitého) automatického chronografu? A kurnik, nebyl to také ten Heuer, který uvedl první palubní chronograf? A že by to byl Heuer, který svými stopkami zcela opanoval (s čestnou výjimkou jménem Lemania) v podstatě celou jednu generaci v historii F1? Nevím, jestli jim přísluší kalibr El Primero, ale pokud je Movado "v pořádku", je stejně v pořádku i TAG Heuer. To, kam se dnes tahle značka dostala je jiná věc. Každej dělá co umí. Nebo neumí, jak se na to kdo dívá. A podle mě zrovna Movado může dneska tak akorát s nostalgickou slzou vzpomínat na starý dobrý časy. Ale to je samozřejmě věc názoru. a taky mam pocit, ze tu HH cenu dostali za poslednich opar let asi 3x, nebo 4x. Pamatuju si nejakej model s pohonem "klinovych remenu", kterej zrejme nikdy do prodeje nedali, nicmene podle zahranicnich clanku je to opet prevratny vynalez.
Kalifx Odesláno 29. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2009 neznalec napsal: no, ja jsem nevydrzel a Grand carrera cal. 8 uz je na me ruce. jsou to moje 3-ti tagy a kdyz se podivam na technicke zpracovani, tak je to fakt o tridu vys, nez bezne rady teto znacky. Nadhera. No tak to je paráda! Tak šup foto (nejlíp na ruce) a honem s nima do Pochlubte se...
jih Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 quote name='Kalifx' date='29.1.2009 - 10:10' post='237793']No tak to je paráda! Tak šup foto (nejlíp na ruce) a honem s nima do Pochlubte se... Tak jeden obrázek bych si dovolil. Zakoupeno s pomocí pročítání místního fora.....
utrejch Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 (upraveno) jih napsal: quote name='Kalifx' date='29.1.2009 - 10:10' post='237793']No tak to je paráda! Tak šup foto (nejlíp na ruce) a honem s nima do Pochlubte se... Tak jeden obrázek bych si dovolil. Zakoupeno s pomocí pročítání místního fora..... V bile moc hezke. Jak sviti ty luminiscencni tecky, jsou k necemu dobre? Upraveno 30. ledna 2009 uživatelem utrejch
Varadero Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 utrejch napsal: V bile moc hezke. Jak sviti ty luminiscencni tecky, jsou k necemu dobre? Moc krasne. Byla by tam jeste nejaka fotecka z vetsi dalky pro udelani si lepsi predstavy ;-)
mnovace Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Hergot snowi nejsi ty proti těm TH nějaký zaujatý, já taky nejsem odvařený z toho že už dělají mobily a sluneční brýle, ale marketing v F1 zvládají myslím na výbornou, o jejich průkopnických počinech už psal Kalifx, takže super hodinky opravdu umějí - prostě se vydaly cestou komerce. Jen jsem chtěl doplnit, že krom Autávii jsi zapomněl na MONACO
jih Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Lukas Svoboda napsal: Moc krasne. Byla by tam jeste nejaka fotecka z vetsi dalky pro udelani si lepsi predstavy ;-) Luminiscenční čárky na ručičkách podle mých zkušeností pouze z běžného nošení moc nesvítí, ale to mi nevadí. O další fotku se ještě pokusím, za chvíli......
jih Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 jih napsal: Luminiscenční čárky na ručičkách podle mých zkušeností pouze z běžného nošení moc nesvítí, ale to mi nevadí. O další fotku se ještě pokusím, za chvíli...... Tak ještě tedy jedna, líp to můj mobil neumí, a já taky nejsem nic moc fotograf.........
Varadero Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Moc pekne. Dekuji za fotku. Uprimne jsem obdivovatelem TH. I kdyz jejich bryle bych si nekoupil. Hodinky, ale maji porad krasne.
jih Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Lukas Svoboda napsal: Moc pekne. Dekuji za fotku. Uprimne jsem obdivovatelem TH. I kdyz jejich bryle bych si nekoupil. Hodinky, ale maji porad krasne. No vidíš, ale moje sestra vlastní optiku a říká, že lidi kupují i brýle TH, právě kvůli tomu nápisu, i když jsou docela drahé. Brýle a mobily jsou "daní" za přslušnost ke koncernu LVMH, to už se tu řešilo. Já hledal hodinky, které se dle mého názoru dají nosit do práce k obleku i na volný čas. Pak se naskytla příležitost za dobrou cenu získat Grand Carrery GMT a jsem jejich spokojeným majitelem.
NIGHTinGALE Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Osobně mi vůbec nevadí, že TH dělají brýle a podobné ptákoviny. V mých očích je to nijak nesnižuje. A stříbrné Aquaracer chronografy bych si koupil raději, než 90% Omega chronograf produkce.
Návštěvník YPO? Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 NIGHTinGALE napsal: Osobně mi vůbec nevadí, že TH dělají brýle a podobné ptákoviny. tuhle jsem koukal na nějaký pořad v tv a hovořilo se o nich velmi pozitivně
Kalifx Odesláno 31. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 jih napsal: quote name='Kalifx' date='29.1.2009 - 10:10' post='237793']No tak to je paráda! Tak šup foto (nejlíp na ruce) a honem s nima do Pochlubte se... Tak jeden obrázek bych si dovolil. Zakoupeno s pomocí pročítání místního fora..... Jsou fakt pěkný... Viděl už někdo naživo chronografy? Já se k nim ještě nedostal, nicméně zajímalo by mě co je pravdy na tom, že vteřinovka (ten kotouč) má nepříjemně trhaný pohyb. Na youtube jsou nějaká videa, ale nejlíp je to asi vidět na vlastní oči...
neznalec Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Kalifx napsal: No tak to je paráda! Tak šup foto (nejlíp na ruce) a honem s nima do Pochlubte se... Tak tady jsou ty moje. zvolil jsem cerne, protoze vetsinou pouzivam obleceni, ke kterym se cerne hodi vic a taky cal. 8, ktery je o neco vetsi, nez ty kolegovy cal. 6
African Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 (upraveno) To neznalec: Nebyl by jsi tak hodný a neudělal více kvalitních foto? Upraveno 9. února 2009 uživatelem Vlastimil7664
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se