Rendell Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Odesláno 15. února 2024 S pilotkami jsem to měl vždy tak, že jsou pro mé zápěstí 16,5 cm velké. I když jsem nějaké zkoušel, vždy jsem se jich pak zbavil, protože jsem se s nimi na ruce cítil nepříjemně. Vše se změnilo v den, kdy se v inzerci mihlo LACO AACHEN 39. Sice byly hned pryč, ale semínko bylo zaseto. Najednou jsem objevil „baby“ pilotky, které unosím. Navíc od jednoho z 5-ti původních výrobců flígrů. Ano, je to ekonomická verze s Miyotou a kvůli snížení nákladů LACO outsorcuje většinu výroby v Asii, ale i tak je to pořád bomba. Tato generace má již safírové sklo na obou stranách a Miyota 82S0 hacking. Následoval dotaz na HELVETI ohledně naskladnění a byla ruka v rukávě. Tímto děkuji. Rozměry 39x46,5x11,5 mm a hmotnost 82 g. Na ruce na ně zapomenu, a to je pro mě znamení, že mně sedí. I přes malé rozměry kvůli tenké lunetě působí větší. Za 24 hodin udělali +7 sec při denním nošení a nočním odložení. Takže dobrý základ pro záběh strojku. Zatím dobrý, vzlet povolen.
Harwey Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Odesláno 15. února 2024 co ta viedlo k B type cifru? nerozmyslal si aj nad A type cifrom? oboje su uz teraz v 39mm
busmaker Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Odesláno 15. února 2024 Je o otázka vkusu, ale já bych taky volil B
Rendell Odesláno 15. února 2024 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2024 Nejdřív jsem byl rozhodnutý pro A, ale pak jsem se přiklonil k B, který je víc signifikantní jako flígr. Jinak bych to měl podobné jako jiné hodinky co už mám.
Wendellin Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Odesláno 16. února 2024 Moc dobrá volba. Budeš spokojen. Ať ti pěkně šlapou. Já je mám ve větší verzi a nemám co bych jim vytknul. Za mě také zajímavější typ B.
bosco Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 @Rendell sednou skvěle, super. Moc děkujeme za nákup a přejeme, ať dělají dlouho radost :)
Aston Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Odesláno 23. února 2024 V 15. 2. 2024 v 11:54, Rendell napsal: S pilotkami jsem to měl vždy tak, že jsou pro mé zápěstí 16,5 cm velké. I když jsem nějaké zkoušel, vždy jsem se jich pak zbavil, protože jsem se s nimi na ruce cítil nepříjemně. Vše se změnilo v den, kdy se v inzerci mihlo LACO AACHEN 39. Sice byly hned pryč, ale semínko bylo zaseto. Najednou jsem objevil „baby“ pilotky, které unosím. Navíc od jednoho z 5-ti původních výrobců flígrů. Ano, je to ekonomická verze s Miyotou a kvůli snížení nákladů LACO outsorcuje většinu výroby v Asii, ale i tak je to pořád bomba. Tato generace má již safírové sklo na obou stranách a Miyota 82S0 hacking. Následoval dotaz na HELVETI ohledně naskladnění a byla ruka v rukávě. Tímto děkuji. Rozměry 39x46,5x11,5 mm a hmotnost 82 g. Na ruce na ně zapomenu, a to je pro mě znamení, že mně sedí. I přes malé rozměry kvůli tenké lunetě působí větší. Za 24 hodin udělali +7 sec při denním nošení a nočním odložení. Takže dobrý základ pro záběh strojku. Zatím dobrý, vzlet povolen. Rozšířit Velmi pekne, nech dobre sluzia
alois Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2024 Moc pěkné. A ten menší průměr pouzdra není ani moc znát. Gratuluji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se