Přejít na obsah

Levnější pilotky

Doporučené příspěvky

Pilotky mají být velké. Fotka zkresluje a dělá je větší než v reálu, za mě je tohle malé. Už se teším až se mi vrátí Hamilton Murph 42 s dodělaným AR z Onyxu. Sice to nejsou čistokrevné pilotky, ale fieldy taky ne, rozhodně ve 42. 

Pilotky pod 42 jsou sakra malé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je jasné. Pilotky často mají vyšší L2L. Ono je to celé i o tom, že já jsem propagátor malých hodinek. Nicméně optika hraje ohromnou rolie. Citizen promaster má 42, ale cifr je relativně malý a zbytek dělá luneta. Opticky to působí menším dojmem. Proti tomu třeba Botta 41 jednorucky, kde je tenký rámeček pouzdra a zbytek cifr a působí velké. 

Odkaz ke komentáři

Já mám ruku 20 cm a naprosto geniálně mi sednou Murph 42 se svým l2l 52mm. Každopádně na fotce to na ruce působí jako pilotky, ze 2 metrů když se vidím v zrcadle už to vypadá jako normální hodinky. Kdyby to mělo rovný nožky, byly by to pilotky i z dálky.

Laco má menší l2l tak to asi snese i menší ruku a jestli to má na první pohled vypadat jako pilotky tak jasně 42 už od nějakých 17cm, ale k tomu už jste vlastně došli přede mnou. Dokonce když vidím tu předposlední fotku, nebál bych se ani 45mm. Jako správnej bojovej pilot. 😄 39 ok, ale pro elegantního kapitána dopravního letadla, tam bych ale viděl spíš třeba Marky a ne B-uhr.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...