lipic Odesláno 20. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 20. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 Kdyby byly tak 40/41mm,tak asi ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 20. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 Zápěstí mám 18/18,5cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2024 V 20. 3. 2024 v 20:42, lipic napsal: Čtu celé vlákno a teď na komnci jsem se ztratil. Na této fotce je jaká velikost? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 24. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2024 Na fotce jsou 39mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2024 Za mě teda úplně cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 24. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2024 Fotka zkresluje, klasika.V reálu mi přišly fakt malý,už i v tom Laco pouzdře po otevření. Za mě to dělá i ten řemínek, 18mm vs 20mm je znát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2024 Pilotky mají být velké. Fotka zkresluje a dělá je větší než v reálu, za mě je tohle malé. Už se teším až se mi vrátí Hamilton Murph 42 s dodělaným AR z Onyxu. Sice to nejsou čistokrevné pilotky, ale fieldy taky ne, rozhodně ve 42. Pilotky pod 42 jsou sakra malé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2024 Jako chápu tu původní myšlenku. Nicméně je třeba se na to dívat aktuální pohledem této doby. Každý ať si nosí co mu pasuje a já jsem rád za to, že zde máme velikost 39. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 K velikosti pouzdra musíš brát v úvahu velikost L2L. A taky jak jdou nožky k ruce, nebo naopak jak zůstávají v rovině s pouzdrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 To je jasné. Pilotky často mají vyšší L2L. Ono je to celé i o tom, že já jsem propagátor malých hodinek. Nicméně optika hraje ohromnou rolie. Citizen promaster má 42, ale cifr je relativně malý a zbytek dělá luneta. Opticky to působí menším dojmem. Proti tomu třeba Botta 41 jednorucky, kde je tenký rámeček pouzdra a zbytek cifr a působí velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 42 vs 39… ruka 18 a kusok. 39 su Ok ale 42 mi sedia jednoznacne lepsie. Ak by niekto s rukou 17 a viac chcel 39 doporucujem objednat XL remen… ten co je standart na hodinkach je kratky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 Za mě 39 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 Já mám ruku 20 cm a naprosto geniálně mi sednou Murph 42 se svým l2l 52mm. Každopádně na fotce to na ruce působí jako pilotky, ze 2 metrů když se vidím v zrcadle už to vypadá jako normální hodinky. Kdyby to mělo rovný nožky, byly by to pilotky i z dálky. Laco má menší l2l tak to asi snese i menší ruku a jestli to má na první pohled vypadat jako pilotky tak jasně 42 už od nějakých 17cm, ale k tomu už jste vlastně došli přede mnou. Dokonce když vidím tu předposlední fotku, nebál bych se ani 45mm. Jako správnej bojovej pilot. 39 ok, ale pro elegantního kapitána dopravního letadla, tam bych ale viděl spíš třeba Marky a ne B-uhr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se