Roman-ZA Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Chcel by som doplnit velku japonsku trojicu o Orient. Nieco lacnejsie na domace nosenie, na chatu, aby som neodrbal drahsie kusy. Do oka mi padli tieto 3 star - https://phongwatch.vn/products/orient-three-star-ra-ab0024b19b Prehladne, prijemny rozmer. Ako ich vidite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března To je dobrá alternativa ke klasickým Seiko 5. Osobně bych šel do jiného ciferníku. Nějaký pěkný sunburst. Ale stejně jako klasické pětky už mi přijde, že pomalu mizí z trhu. Tak bych moc neváhal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Este su s bielym cifernikom. Mne sa pacia tie retro cislice, davaju tak vojensky nadych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Tak má to něco do sebe. Inhouse automat za pár tisic. Kolik že to vlastně stojí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března cena je do 150 EUR, ale velmi tazko je ich zohnat. nasiel som ich v Madarsku a Rumunsku, z Vietnamu by som ich nerad bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března https://kovacsora.hu/termekek/orient-automata-ra-ab0025s19b/ https://www.watchzone.ro/home/2646-ceas-unisex-orient-3-star-ra-ab0025s19b.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krocan Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Kdyby Ti to mělo trošku pomoci; sháněl jsem zelené Multiyear s logaritmickou stupnicí a právě byly také jen ve Vietnamu a pak jsem je nějakou náhodou našel v hodinářství Roger's Debrecen. Přes chat na jejich stránkách jsem to vykomunikoval v češtině (byla sranda, jak se měnil význam loženého textu s každým překlopením z CZ do HUN a zpět). Paní mi poslala IBAN, zaplatil jsem a hodinky jsem měl za tři dny doma. Zkus se tedy podívat i k nim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března diky za info, uz kukam, ale nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Tak, junaci, finalny rezultat. Biele, ci tmave? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března ja ty cerny zkusil, tak tri roky zpatky. taky jsem je nutne musel mit, ale uprimne, nazivo celkem zklamani. vono se to tvari jakoze pilotky neboco, ale jsou to jen laciny, uplne zakladni hodinky. bejt tebou, tak jdu do orientich potapek - at uz vemes mako, ray, kamasu.. jak je libo..neudelas chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krocan Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března K bílým se hodí font čísel s lumi i rámeček kolem datumu. A jsou takové důstojnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Bílý, jednoznačně. Ciferniky mám nejraději bílé/světlé a displeje u digitálek pozitivní. Mají navíc snad i komplet úpravu pískováním pouzdra i tahu, takže pokud s nima nikde vysloveně nejeb… nezavadíš, máš je furt jak nový, což je oproti těm tmavejm pololeštěnkám za mě obrovská výhoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března před 10 hodinami, Roman-ZA napsal: Tak, junaci, finalny rezultat. Biele, ci tmave? Tak zrovna u těchhle základních je to úplně jedno. Ber podle vlatních očí. Na chatu černé, na doma bílé (ale já bych nebral ani jedny). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března ale, priatelia, preco o nich tak mrzko? ako som bol hore pisal, hladam nieco na doma, zakladny model. osobne som ich vonkoncom nebral ako pilotky. tiez necakam Omegy a ani IWC. potapky mam Fujitsubo a na lezerku SEIKO 5 LE55 (nerad by som s nimi drbol o zarubnu, alebo inak pokrstil). chcem niecim doplnit ORIGINAL BIG 3 JAPAN baterky nechcem az azijskych homage som uz akosi vyrastol. kazdopadne vdaka za postrehy a smelo do dalsich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března tvl, koukám, že už je to 5 let.. jdi do nich, není nad vlastní zkušenost , posílám pár motivačních fotek. celkový dojem jako u malých seiko5, nicméně pětky mají i povedenější varianty. tady je plusem vetší pouzdro, ale náramek je hroznej aušus. asi jsou to vůbec nejlevnější (myslim značkový) mechanický hodinky, co se dají sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března to su paradne fotky ak neratame ruske a cinske, tak su to asi najlacnejsie automaty na trhu, vo Vietname sa daju zohnat za cca 100 EUR, v Europe okolo 150, v minulosti boli lacnejsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 18. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března rozjezdy pro hviezdy DETALII COMENDĂ Comandă: SRHNVAPHV Amplasate pe 2024-03-18 14:07:28 Plată: LibraPay Referinţă Produs Pret unitar Cantitate Preţ total RA-AB0025S19B Ceas unisex Orient 3 Star RA-AB0025S19B 758 lei 1 758 lei Produse 758 lei Reduceri 0 lei Ambalat ca un cadou 0 lei Livrare 0 lei Taxe totale plătite 0 lei Total plătit 758 lei LIVRARE Curier: Livrare in Uniunrea Eropeana Plată: LibraPay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března a je to tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Dobře si vybral...ty bílé jsou odvážnější, ale při takové ceně si můžeš dovolit krapet riskovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky