Přejít na obsah

Watches vs. Cars - Just For Fun

pku

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

jsem na služební cestě a trochu se nudím.

No a jak jinak si zkrátit volnou chvíli než vymýšlením krávovin a pokud možno v tom co mám rád. :) 

Sestavil jsem takový žebříček, jak bych asi viděl srovnání hodinek s auty.

Primárně nejde o to, že musí odpovídat nejdražší nejdražšímu, nejsériovější nejsériovějšímu a nejvzácnější nejvzácnějšímu, ale o to jak to kdo vidí.

Já zvolil ten pohled, co bych si vzal na ruku, když bych jel tím a tím autem a naopak.

Krom toho podotýkám, že pořadí, které jsem zvolil je zcela náhodné a neznamená, že Patek je nejlepší a Longines nejhorší!!!

Patek Phillipe - Rolls Royce

Audemars Piguet - Bentley

Vacheron Constantin - Aston Martin

Richard Mile - McLaren

Jacob&Co - Bugatti

Cartier - Maserati

Rolex - Mercedes

IWC - Audi

Panerai - Porsche

Hublot - Lamborghini

Omega - Volvo

Zenith - Jaguar

Breitling - BMW

Tudor - Lexus

Seiko - Toyota

Longines - Volkswagen

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 26 minutami, Bembeg napsal:

Takže jako Primkař pojede v šlapacím Moskviči. 😂

A  Škodovka = Diesel (většinou i pod kapotou) 

O skodovce ani Primkach nepisu ani slovo, tak ti uplne nerozumim. Proc by mel jezdit Primkar ve slapacim Moskvici? A ty Skodovce uz nerozumim vubec. 🥺

Ale necham si to rad vysvetlit jsme na diskuznim foru. 

Upraveno uživatelem pku
Odkaz ke komentáři

No já první hodinky dostal Primky a to jsem v tom Moskviči jezdil, tak proto. No a u Škodovky se stačí podívat co maj lidi kteří v ní jezdí na ruce. Většinou nic, ale to neznamená že si nemůžeš do ní vzít třeba Rolády. 

Hele já taky nechápu proč má jezdit Seikař v Toyotě a Béčkař v BMW. Ať si každej jezdí a nosí co chce. 

Prostě si vymyslel vlákno o ničem. 

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Bembeg napsal:

No já první hodinky dostal Primky a to jsem v tom Moskviči jezdil, tak proto. No a u Škodovky se stačí podívat co maj lidi kteří v ní jezdí na ruce. Většinou nic, ale to neznamená že si nemůžeš do ní vzít třeba Rolády. 

Hele já taky nechápu proč má jezdit Seikař v Toyotě a Béčkař v BMW. Ať si každej jezdí a nosí co chce. 

Prostě si vymyslel vlákno o ničem. 

Já měl ještě před půl rokem Superba a nosím Panerai takže asi tak. A věř, že Porsche teď taky nemám. Myslím si, že průměrně inteligentní diskutující na fóru pochopí, že je to primárně o zábavě, což jsem mimochodem napsal i do názvu vlákna.

A pokud je to pro tebe vlákno o ničem, tak nerozumím tomu proč sem lezeš a už vůbec ne, proč ho komentuješ.

Nicméně ať si o situaci udělá každý obrázek sám a jestli je to až tak nevhodné, tak věřím tomu, že to @Bert, jakožto vlastník fóra zcela jistě smaže a já to budu samozřejmě respektovat.

Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, pciza napsal:

Kdysi dávno jsem uznaval kombo Breitling- Volvo. 

Jo jo, u Brejlí jsem dost spekuloval, ale přišlo mi, že Volvo je usedlejší a víc se hodí k Omeze. ;) 

Odkaz ke komentáři

@pku Díky za založení tématu. Mohu sice polemizovat s výběrem v prvém příspěvku, ale nalézám jeden podstatný důvod, proč téma ponechat: je to totiž diskuze o hodinkách. Dodávám, že pro mne, jakožto majitele hodinkového fóra, je tato diskuze mnohem přínosnější, než příspěvky v tématu: co kdo má zrovna na nohách.

Odkaz ke komentáři

Dobrý výkop, přijde mi to většinou trefný.

Nejvíc mi nesedí: Tudor - Lexus

zvlášť. když je pak hned Toyota - Seiko.. Tzn původem a hlavně dost i designem je Lexus - GS:)

No a co pak teda k Tudoru? Něco víc toolovýho a s dobrým poměrem cena/výkon...

Odkaz ke komentáři

před 40 minutami, hodnypan napsal:

Dobrý výkop, přijde mi to většinou trefný.

Tzn původem a hlavně dost i designem je Lexus - GS:)

před 24 minutami, junior300 napsal:

Suhlas s @hodnypan, tiez mi k Lexusom hned naskocilo GS.

třeba Lexus GS

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...