pku Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Ahoj všem, jsem na služební cestě a trochu se nudím. No a jak jinak si zkrátit volnou chvíli než vymýšlením krávovin a pokud možno v tom co mám rád. Sestavil jsem takový žebříček, jak bych asi viděl srovnání hodinek s auty. Primárně nejde o to, že musí odpovídat nejdražší nejdražšímu, nejsériovější nejsériovějšímu a nejvzácnější nejvzácnějšímu, ale o to jak to kdo vidí. Já zvolil ten pohled, co bych si vzal na ruku, když bych jel tím a tím autem a naopak. Krom toho podotýkám, že pořadí, které jsem zvolil je zcela náhodné a neznamená, že Patek je nejlepší a Longines nejhorší!!! Patek Phillipe - Rolls Royce Audemars Piguet - Bentley Vacheron Constantin - Aston Martin Richard Mile - McLaren Jacob&Co - Bugatti Cartier - Maserati Rolex - Mercedes IWC - Audi Panerai - Porsche Hublot - Lamborghini Omega - Volvo Zenith - Jaguar Breitling - BMW Tudor - Lexus Seiko - Toyota Longines - Volkswagen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Takže jako Primkař pojede v šlapacím Moskviči. A Škodovka = Diesel (většinou i pod kapotou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 3. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 (upraveno) před 26 minutami, Bembeg napsal: Takže jako Primkař pojede v šlapacím Moskviči. A Škodovka = Diesel (většinou i pod kapotou) O skodovce ani Primkach nepisu ani slovo, tak ti uplne nerozumim. Proc by mel jezdit Primkar ve slapacim Moskvici? A ty Skodovce uz nerozumim vubec. Ale necham si to rad vysvetlit jsme na diskuznim foru. Upraveno 3. března 2024 uživatelem pku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Kdysi dávno jsem uznaval kombo Breitling- Volvo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 No já první hodinky dostal Primky a to jsem v tom Moskviči jezdil, tak proto. No a u Škodovky se stačí podívat co maj lidi kteří v ní jezdí na ruce. Většinou nic, ale to neznamená že si nemůžeš do ní vzít třeba Rolády. Hele já taky nechápu proč má jezdit Seikař v Toyotě a Béčkař v BMW. Ať si každej jezdí a nosí co chce. Prostě si vymyslel vlákno o ničem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 3. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 před 1 minutou, Bembeg napsal: No já první hodinky dostal Primky a to jsem v tom Moskviči jezdil, tak proto. No a u Škodovky se stačí podívat co maj lidi kteří v ní jezdí na ruce. Většinou nic, ale to neznamená že si nemůžeš do ní vzít třeba Rolády. Hele já taky nechápu proč má jezdit Seikař v Toyotě a Béčkař v BMW. Ať si každej jezdí a nosí co chce. Prostě si vymyslel vlákno o ničem. Já měl ještě před půl rokem Superba a nosím Panerai takže asi tak. A věř, že Porsche teď taky nemám. Myslím si, že průměrně inteligentní diskutující na fóru pochopí, že je to primárně o zábavě, což jsem mimochodem napsal i do názvu vlákna. A pokud je to pro tebe vlákno o ničem, tak nerozumím tomu proč sem lezeš a už vůbec ne, proč ho komentuješ. Nicméně ať si o situaci udělá každý obrázek sám a jestli je to až tak nevhodné, tak věřím tomu, že to @Bert, jakožto vlastník fóra zcela jistě smaže a já to budu samozřejmě respektovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 3. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 před 14 minutami, pciza napsal: Kdysi dávno jsem uznaval kombo Breitling- Volvo. Jo jo, u Brejlí jsem dost spekuloval, ale přišlo mi, že Volvo je usedlejší a víc se hodí k Omeze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 @pku Díky za založení tématu. Mohu sice polemizovat s výběrem v prvém příspěvku, ale nalézám jeden podstatný důvod, proč téma ponechat: je to totiž diskuze o hodinkách. Dodávám, že pro mne, jakožto majitele hodinkového fóra, je tato diskuze mnohem přínosnější, než příspěvky v tématu: co kdo má zrovna na nohách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Iwc =Volvo Omega = Audi :)) @Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 3. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 před 7 minutami, Kid_A napsal: Iwc =Volvo Omega = Audi :)) @Karussell Když by jsem zachoval historii mého psaní, tak by jsi viděl, že jsem zrovna to co zmiňuješ asi 5x přehazoval. Takže za mě naprostej respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 (upraveno) Heuer - Porsche, F1 a jakýkoliv sportovní classic 60.-80.léta Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 3. března 2024 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Aj tu najdes nejaku inspiraciu https://forum.chronomag.cz/topic/144722-hodinky-k-autu/#comment-2618644 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Dobrý výkop, přijde mi to většinou trefný. Nejvíc mi nesedí: Tudor - Lexus zvlášť. když je pak hned Toyota - Seiko.. Tzn původem a hlavně dost i designem je Lexus - GS No a co pak teda k Tudoru? Něco víc toolovýho a s dobrým poměrem cena/výkon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Suhlas s @hodnypan, tiez mi k Lexusom hned naskocilo GS. A Tudor - Land Rover. Inak vlakno pobavilo, presne ako autor zamyslal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 před 40 minutami, hodnypan napsal: Dobrý výkop, přijde mi to většinou trefný. Tzn původem a hlavně dost i designem je Lexus - GS před 24 minutami, junior300 napsal: Suhlas s @hodnypan, tiez mi k Lexusom hned naskocilo GS. třeba Lexus GS Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 před 6 hodinami, Kid_A napsal: Iwc =Volvo Omega = Audi :)) @Karussell Uff, tohle je neřešitelný rébus. Volvo=Damasko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 před 3 hodinami, p3k napsal: třeba Lexus GS Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Souhlas, GS=Lexus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 před 4 hodinami, junior300 napsal: Suhlas s @hodnypan, tiez mi k Lexusom hned naskocilo GS. A Tudor - Land Rover. Inak vlakno pobavilo, presne ako autor zamyslal. Tudor = Land Rover, pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 před 2 minutami, Karussell napsal: Uff, tohle je neřešitelný rébus. Volvo=Damasko Ty kraso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 před 3 hodinami, Karussell napsal: Uff, tohle je neřešitelný rébus. Volvo=Damasko Volvo patří Číně, tak spíš epos? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se