tmoris Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Blizi se mi na mojem oblibenem vikendovem aute vyroci STK a zjistil jsem, ze mi uz nezbyvaji na VT volna policka (rocnik 2004). Zaroven jsem cetl, ze se VT od 2024 rusi, ale nijak jsem z toho nepochopil, jak postupovat. VT si schovam na pamatku a nekde pozadam o ten elektronicky? Poradite nekdo znaly veci? Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Podle mě o nic nežádáš a prostě se počítá, že všechny informace jsou dostupny v databázi. Ostatně aplikaci pro android/ios si můžeš stáhnout už dávno a všechno tam je i když máš doma papír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března (upraveno) Na technické ho ukážeš, oni ho zkontrolují, doplní do databáze případně chybějící údaje a vrátí Ti ho, jako suvenýr, když si řekneš. Techničák máš dostupný na Portálu občana nebo Portálu řidiče už teď. https://www.dataovozidlech.cz/otevrenaData/vypisy Pro mobil https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.mdcr.etechnicakapp&hl=en_US Tady máš všechno, nejen techničák https://obcan.portal.gov.cz/prihlaseni Upraveno 5. března uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Zkusenost z pondelniho prepisu(Praha-Podskalska), na VTP mi odstrihli roh, dali razitko "zruseno" a vratili. Pohlidal bych si situaci, kdy mas treba zapsane vyjimky a chces si pojistit, ze nekdo nepodela prepis do databaze. Prodavajici me na to upozornil a pro jistotu jsem mel fotku puvodni VTP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 6. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Chlapi diky, proctu odkazy a proklikam si to, jsem zvedavy, co mi to u auta ukaze ve srovnani s VT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Máš štěstí, že jdu zrovna kolem. Včera jsem byl na STKáčku a razítka o proběhlé stk už do VTP nedávaj. Do elektronickýho TP se mi nepropsaly alternativní disky z poznámky ve VTP. Řekli mi, že to nafotí a někam pošlou, aby mi je tam dopsali. Jinak VTP ti zůstane asi až do dalšího převodu na nového majitele. Hlavní je projít! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 20. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna V 6. 3. 2024 v 16:49, Jerryl napsal: Máš štěstí, že jdu zrovna kolem. Včera jsem byl na STKáčku a razítka o proběhlé stk už do VTP nedávaj. Do elektronickýho TP se mi nepropsaly alternativní disky z poznámky ve VTP. Řekli mi, že to nafotí a někam pošlou, aby mi je tam dopsali. Jinak VTP ti zůstane asi až do dalšího převodu na nového majitele. Hlavní je projít! Jak to prosimte dopadlo. Povedlo se snadno dosahnout toho, aby ti propsali ty alternativni kola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Teď jsem na to pro kontrolu koukl a skutečně mi to tam dopsali. Takže stanice stk to zařídila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna V 5. 3. 2024 v 16:11, VS napsal: Na technické ho ukážeš, oni ho zkontrolují, doplní do databáze případně chybějící údaje a vrátí Ti ho, jako suvenýr, když si řekneš. Techničák máš dostupný na Portálu občana nebo Portálu řidiče už teď. https://www.dataovozidlech.cz/otevrenaData/vypisy Pro mobil https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.mdcr.etechnicakapp&hl=en_US Tady máš všechno, nejen techničák https://obcan.portal.gov.cz/prihlaseni Opravdu mají chybějící údaje doplnit na STK? Absolvoval jsem to s motorkou, do TP mi nic nenapsali ani ho neznehodnotili. Do protokolu napsali, že chybějí údaje v databázi. Prý mám dojít na úřad a požádat o doplnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Taky bych rekl, ze je to problem uradu. Minuly tyden sem prihlasoval "Biga" a velmi ochotny pan na uradu mi to vsecko vysvetlil, ukazal co si kde najdu, aplikaci i portal a jeste to kontroloval, ze to tam vsechno je zapsane, jak ma. Proto je asi vyhoda mit ten papirovy velky TP, protoze kdyz dojde na lamani chleba, tak s argumentaci "ve velkem TP sem to mel zapsane" to urednik asi do elektronicke podoby nedoplni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 24. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna V 20. 4. 2024 v 22:08, Jerryl napsal: Teď jsem na to pro kontrolu koukl a skutečně mi to tam dopsali. Takže stanice stk to zařídila. supr diky za info, dobry vedet, ceka me to za necely mesic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 12. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června V 20. 4. 2024 v 22:08, Jerryl napsal: Teď jsem na to pro kontrolu koukl a skutečně mi to tam dopsali. Takže stanice stk to zařídila. tak to mam uspesne za sebou, ale zrejme mi to teda nepropsali. Viz to co vidim na portalu obcana a pod tim to co mam ve VT Poradite nekdo jaky by mel byt postup, abych to tam dostal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června (upraveno) Jak to je dlouho od stk? Mě říkali, že mám klidně týden počkat. Jo a nemám to uvedené u rozměrů kol, ale v dalších záznamech Upraveno 12. června uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 12. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června je to cca mesic. V dalsich udajich nemam nic, viz printscreen nize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Já jsem se na to nepřihlašoval přes portál občana, ale přes tohle: https://www.dataovozidlech.cz/ Je málo pravděpodobné, že by se údaje v systémech lišily, ale zkus se tam podívat taky. Pak by se to asi muselo řešit přes dopravní inspektorát nebo jak se tomu dneska říká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 13. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června před 14 hodinami, Jerryl napsal: Já jsem se na to nepřihlašoval přes portál občana, ale přes tohle: https://www.dataovozidlech.cz/ Je málo pravděpodobné, že by se údaje v systémech lišily, ale zkus se tam podívat taky. Pak by se to asi muselo řešit přes dopravní inspektorát nebo jak se tomu dneska říká. a pres co to tam hledas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června (upraveno) Data ke stažení>vyhledání vozidla , tam zadám VIN, číslo TP a ORV a vyjede mi celý výpis z TP Upraveno 13. června uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 14. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června před 21 hodinami, Jerryl napsal: Data ke stažení>vyhledání vozidla , tam zadám VIN, číslo TP a ORV a vyjede mi celý výpis z TP tak tam to taky nemam takze zjistovat nekde na uradech.. achjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Docela zajimavy na portalu dopravy je to, ze tim ze vidite celou svoji historii vlastnictvi ruznych vozidel mate porad pristup k jejich statusu a vypisu vsech STK. Zjistil jsem takhle, ze moje milovane prvni vozitko Skoda 120 LS `83 je stale nazivu a pred par dny prosla STK. Takze kdyby nekdo hledal, zda je jeho milacek z minulosti stale nazivu, muze to pouzit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se