Přejít na obsah

poradíte zelený ciferník?

Doporučené příspěvky

Kratim si čas čakania na DJ41 mint green fluted. A rozmyslam / obzerám okolo ci nie je niečo ešte lepšie/ krajšie. Co vám napadá pre tieto kritériá :

- Zelený mint / sunburst cifernik

- 40 až 41 mm

- dátum byt moze/nemusí , chrono skôr nie

- čisté oblekovky nie

- indexy bez čísiel resp max 3 6 9 12

- nie avantgardny / netradicny /komiksovy atd model

Proste niečo ako tie DJ alebo aj trochu iné  :). Cena do cca 12.000 €

Ďakujem vopred za tipy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Asi nejvíc mi k těmto DJ (na které mám v 36 vel. také zálusk) jako substitut sedí tyto Nomosky https://nomos-glashuette.com/en/club/club-sport-neomatik-petrol-746#anchor:description 

Sice se ti netrefují do stanoveného rozměru, ale to by mohl vynahradit delší nomosácký L2L. A čísla na cifru jsou přesně naopak :) 

image.thumb.png.72c92a06fb30dca0a95b0429fd5a5bac.png

Odkaz ke komentáři

Bally super. 

Hanowa, mám z mladších let jedny bateriový chrona, obří, ale neskutečně pohodlně sednou na ruku. Ergonomii pouzder chlapci umí. A s jubilee to mohou být super pohodlné hodinky. Nicméně renomé spíš módní značky a stroj Soprod o kterým se mnoho napsalo a zatím nic hezkýho. Design mi taky něco připomíná 😄 Takže asi tak.

Odkaz ke komentáři

Neviem ako sa zmestia do tvojich specifikacii ohladne indexov ale ja by som jednoznacne odporucil pozriet Cartier Santos. Ja mam klasicke biele a su vyborne. Mam v zbierke aj 2 x DJ a uprimne neviem povedat ci su lepsie ako Cartier. CRWSSA0062 - Santos de Cartier watch - Large model, automatic movement, steel, interchangeable metal and leather bracelets - Cartier

Omega ma zelene AT v 41 ale mne osobne sa to na DJ podoba az moc Seamaster Aqua Terra 150M 41 mm, steel on steel - 220.10.41.21.10.001 | OMEGA® (omegawatches.com)

Moznost u Breitlingu Chronomat Automatic GMT 40 Stainless steel - Green A32398101L1A1 | Breitling US

Nieco sa najde aj u IWC  IW328903-INGENIEUR AUTOMATIC 40 (iwc.com)

Zelena je v mode... moznosti su mrte... ;)

Upraveno uživatelem Vortex-Tempus
Odkaz ke komentáři

AT sú nádherné, keby som už nemal modré, tak by som o zelených silno rozmýšľal :)

Cartier (u mňa Ballon Bleu) je krásny, ale tak ako je, tam ma ta zelená neláka.

No a GS, tie veru tiež nie sú márne , hm

Screenshot_20240307_122206_Firefox.thumb.jpg.0699f37796b4eb93e0c6f4dc94b65b6f.jpg

Odkaz ke komentáři

Mint ciferník sa aj mne osobne veľmi páči. Písal si, že nechceš chrono, ale čo napríklad toto? Je to síce chrono, ale podstatne menej typické (predpokladám, že na chronograf referuješ ako na typickú estetiku minimálne dvoch subdialov), takže by možno mohlo spĺňať zadanie? Za mňa jedna z najkrajších farieb aké sú na trhu (spolu s tým čo má VC Traditionelle, ale to sú čisté oblekovky).

Tag Heuer Carrera Glassbox Chronograph Green (ref. CBS2211.FC654)

Nejaké počtení:) https://monochrome-watches.com/dato-inspired-tag-heuer-carrera-glassbox-chronograph-green-cbs2211-fc6545-hands-on-specs-price/

TAG-Heuer-Carrera-Glassbox-Chronograph-G

Upraveno uživatelem ASTRA
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, ASTRA napsal:

Tag Heuer Carrera Glassbox Chronograph Green (ref. CBS2211.FC654)

Nezvyklé rozmiestnenie, u mňa už na hranici s avantgardou  :) ale tiež sú pekné , asi pôjdem pozrieť ci ich nemajú na predajni

před 33 minutami, Kamil.K napsal:

Já mám tyto (cena je dle asi 15x nižší než v tvém zadání

Som ich našiel medzičasom  :) Moja cena je strop a jasne ze každá nižšia poteší :)  A ako všetky ostatné, aj tu by tú zelenú chcelo vidieť naživo..  co je ok, času mám dosť...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...