Návštěvník cecil Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Odesláno 23. března 2024 Chlapi vážně uvažuji že si pořídím své první Tudory, nicméně mám dva problémy. Preferuji ocel a velikost něco kolem 43mm. Možná bych slevil na bronz. Druhý problém je, že mám velkou ruku cca 22cm. Nechci už nosit velké hodinky, normálně nosím Rado nebo Ninja tuny které vůbec nevypadají na 47mm ale spíše tak na 44mm a stačí mi to. Mám Breitle 48mm a třeba Seiko Emperor 52 a to už jsou velké stroje. Ale chci něco na denní nošení ale zase at mi nejsou malé. Tudor Black Bay bronz mají 43mm a vypadají velké, má te s nimi někdo zkušenost? Díky moc za radu.
špelda66 Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2024 (upraveno) Omlouvám se, OT Upraveno 12. dubna 2024 uživatelem špelda66
Pivas Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2024 Mam ruku kolem 18,5. Myslim,ze jsou dost velke. Fajn hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
raduzn1 Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2024 Ruka 20cm... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2024 @Pivas novinka Lukáši? Jsem u Tebe ještě nezaznamenal. Jestli jo, tak gratuluji, moc se mi líbí, ale moje kůže se s bronzem bohužel moc nekamarádí.
Pivas Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2024 Diky Jardo,bohuzel uz je to minulost. Znas me Ted bych zase rad BB58,uz po treti. Snad na dlouho. Ale tady ten bronz téměř nic nedělal,jak kdyby byl nejak stabilizovaný,nebo jak to popsat.
Návštěvník cecil Odesláno 11. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2024 Tak jsem zde od člena pořídil 79730 oceláky 41. Snad dojdou každým dnem a jsem zvědavý jak mi budou..těším se na ně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2024 před 2 minutami, cecil napsal: Tak jsem zde od člena pořídil 79730 oceláky 41. Snad dojdou každým dnem a jsem zvědavý jak mi budou..těším se na ně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Skvělá volba, že mě nejlepší univerzály na každou příležitost. Vždycky je rád nahodim
Návštěvník cecil Odesláno 11. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2024 před 2 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Skvělá volba, že mě nejlepší univerzály na každou příležitost. Vždycky je rád nahodim Díky, časem 100% půjdou na tah..prý je to celkem kus železa. Mam velkou ruku tak snad mi budou..na foto 42 Hamilton lug to lug 48mm což je méně než 50mm u Tudorek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2024 Já to nosím na silikonu Horus, ale jsou fajn i na kůži, nicméně na tom origo NATU to působilo nepatřičněAť dělají radost!
Návštěvník cecil Odesláno 13. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2024 Tak mi dnes dorazily, NATO strap byl zoufale krátký, jediné co mi doma ve 22mm zbylo, je origo Seiko Flat guma s fat stěžejkami. Ty naprosto dokonale sednou do pouzdra. Určitě pořídím dlouhé Tudor Nato a nějakou top gumu s kovovými koncovkami. A později tah. Na 22cm zápěstí, ideální Army tool diversky. 44 by bylo hodně. 41-43, ideální pro větší pracky v tomto stylu pouzdra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník cecil Odesláno 13. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2024 V 11. 11. 2024 v 23:09, nizkotucnytvaroh napsal: Já to nosím na silikonu Horus, ale jsou fajn i na kůži, nicméně na tom origo NATU to působilo nepatřičněAť dělají radost! díky.
Jan Podhorný Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2024 V 13. 11. 2024 v 13:03, cecil napsal: Tak mi dnes dorazily, NATO strap byl zoufale krátký, jediné co mi doma ve 22mm zbylo, je origo Seiko Flat guma s fat stěžejkami. Ty naprosto dokonale sednou do pouzdra. Určitě pořídím dlouhé Tudor Nato a nějakou top gumu s kovovými koncovkami. A později tah. Na 22cm zápěstí, ideální Army tool diversky. 44 by bylo hodně. 41-43, ideální pro větší pracky v tomto stylu pouzdra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super volba!
Návštěvník cecil Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2024 před 7 minutami, Jan Podhorný napsal: Super volba! Děkuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se