mickeycz Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Ahoj, nedavno jsem narazil na detail a to sice tento sedivy cifernik. Nemohl byste prosim nekdo postnout fotky, na webu jsou barveny fotky a ja bych je rad videl v porovnani s necim cernym. Nekde je cifernik sedej nekde spise hnedej.. videl jsem A17330 v sedivy, ale tohle je krapet neobvyklejsi. A ted babo rad, co je realita.. Diky mocMichal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Každopádně je to pořádná hrouda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 26. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Každopádně je to pořádná hrouda Jo jo. Ja je znam, asi i nejaky mam, ale zkratka tuhle barvu jsem nejak minul. Vim ze na ukazovani hodin jsou nejlepsi ty cerny, zluty jsou se zlutym paskem hodne vesely na cteno horsi a bledemodry carribean asi nejhorsi na odecitani casu, ale super cool.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 (upraveno) Měl jsem černé, ale chvilku jsem ponosil i kolegovy šedé. Vzhled těchto B hodně dotváří tlustý safír s vynikajícím modrým antireflexem a každou barevnou variantu ciferníku pak vidíš v dalších zajímavých odstínech, což se těžko fotí mobilem. Černé se mně osobně zdály zajímavější. Ruka21,5 cm ( hodinky jsou to železné mezi chlupama ) Upraveno 14. dubna 2024 uživatelem T1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se