Friday Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Šéfík dezolátů nosí APéčka. https://www.expres.cz/zpravy/bojovnik-za-obycejne-lidi-rajchl-ma-na-ruce-hodinky-za-vice-nez-milion.A260326_110719_dx-zpravy_chlp 1
milomac Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Co nosí Eva Decroix? Jsou to nejspíš nějaké Longines HydroConquest nebo ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milomac Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Tak jsem našel lepší obrázek a nejspíš to budou tyhle Longines Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ATOM Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Luděk Niedermayer - poslanec evropskeho parlamentu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AlfGS Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června V 13. 5. 2026 v 14:35, milomac napsal: Tak jsem našel lepší obrázek a nejspíš to budou tyhle Longines Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milomac Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června (upraveno) Před hodinou, AlfGS napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten obrázek jsem viděl, jen se mně pořád zdá, že na té její ruce vypadají tak nějak větší než 32 mm a jiný rozměr pouzdra jsem u téhle quartz varianty nenašel (nebo blbě hledám ). Ale je fakt, že pro ženu moc pěkné hodinky s neobtěžující 110 g hmotností. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. června uživatelem milomac
lukassob Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června Asi má úzkou ruku... Mě spíš zaujal ten lumibod na lunetě na šesté hodině.
FantasticFabio Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června před 3 hodinami, lukassob napsal: Asi má úzkou ruku... Mě spíš zaujal ten lumibod na lunetě na šesté hodině. Otočeno , zřejmě kvůli opalováni …. Pochybuju že by měla 30 piv…. 1
lukassob Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června (upraveno) Když máš lumibod na šesté hodině, tak to není 30 piv, ale 6. I tak na ženskou slušný výkon. Upraveno 30. června uživatelem lukassob 2
Powerslave Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Nevím jestli to sem patří když je místo nošení rozdává. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-stastny-fico-zcela-spontanne-daroval-zamestnanci-jaderne-elektrarny-hodinky-za-53-tisic-korun-40586024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Radiation Detector Watch | RAD Watch | MTM Tactical Watch | MTM WATCH 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se