Přejít na obsah

EDC hodinky - budget 20k czk

Doporučené příspěvky

před 33 minutami, berczo napsal:

O těch náramcích - děkuji za info, pro mně nové! Chápu správně že doporučuješ kovový tah, který je uchycený jako klasický řemínek?

Ano, je to tak, jedná se kovový tah, který je uchycený stěžejkami k tělu hodinek. Když jej z hodinek sundáš, stěžejku provlékneš koženým páskem a uchytíš mezi nožky na tělo hodinek. Snad trochu pomůže obrázek.

Hodinky jsou na Hirsch Leaf, pak je tam textil na kůži, originální kovový tah, NATO a kůže hada. Originální kovový tah má většinou výhodu optické integrace k tělu hodinek (podobný brus/leštění, přiléhající k tělu, kopírující tvar nožek).

image.thumb.jpeg.6f0edb9709bcec62d84173c706372278.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 11 hodinami, Chronopetr napsal:

Neviděl jsem tu Seiko Alpinist. Takže přihazuji tento tip. A pokud by jsi oželel ty číslice, tak Seiko Sharp edged.

Ahoj. Děkuji, Alpinisty už zmiňoval na první stránce @Lukyn77, koukal jsem na ně, ale v porovnání s Hamiltonama Murph u mně vzhledově prohrávají.

před 8 hodinami, Kalisport napsal:

Pressage jsou také v užším výběru a i ten inzerát jsem viděl. Nejdříve půjdu vyzkoušet co půjde na prodejnu, potom se uvidí. Čas mně zatím netlačí, pouze chuť :D

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, berczo napsal:

Ahoj. Děkuji, Alpinisty už zmiňoval na první stránce @Lukyn77, koukal jsem na ně, ale v porovnání s Hamiltonama Murph u mně vzhledově prohrávají.

Nevím jak ostatní, ale z mojí zkušenosti v této cenové hladině bych upřednostnil i ETA kalibr před Seiko z důvodu přesnosti a spolehlivosti...

Odkaz ke komentáři

U Seika ta přesnost a i spolehlivost hodně záleží na konkrétním typu strojku. A mám i NH36 a i tam je přesnost vynikající (Seiko 5 Sport SNZG13K1 se strojkem NH36 (porucha původního 7S36) viz Watch accuracy meter)

Upraveno uživatelem childe
Odkaz ke komentáři

za mňa tip na EDC hodinky LONGINES Conquest V.H.P. bezúdržbové hodinky vždy s presným časom a večným kalendárom (dátumom).

proste neriešiš len ich nosíš zafír majú, WR 5bar. ti úplne stačí na sprchu. Tento model sa už prestal vyrábať ,ale dá sa stále zohnať prípadne z druhej ruky.

Odkaz ke komentáři

poslední 3x dny nekoukám na nic jiného než longines :) zamiloval jsem se do spiritů 37mm a obávám se, že jsem overbudgeted :D Ty V.H.P. mají 41mm a nevím jestli by nebyly moc velké.

mám rád fallout :D !

btw, kde nejlépe koukat na starší longines? Chrono24? Jiná inzerce?

Odkaz ke komentáři

V 19. 4. 2024 v 19:04, berczo napsal:

Ty V.H.P. mají 41mm a nevím jestli by nebyly moc velké.

V.H.P byly i v "dámské" verzi 36mm. Poznat se to dá podle datumovky - 36ky nemají na 3. hodině index, ale jen datumovku. Pak byly ještě 41mm a 43mm.

image.jpeg.6cb56e76d63dcf8b07000696c58f721b.jpeg

Upraveno uživatelem Kobliha
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...