Kalifx Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 Za sebe můžu říct, že jsem vždycky chtěl Breitling. Dřív jsem se snažil tuto potřebu tak trochu tlumit "breitling like" hodinkami jako jsou třeba X-windy. Nic proti těmto krásným a masivním hodinkám. Pro mě pořád vynikající koupě, kterou můžu komukoli doporučit. Když jsem koupil SF (začal jsem zvolna ) tak jsem měl opravdu nějaký čas pocit splněného snu. Postupem čase se moje vnímání těchto hodinek posunulo z roviny modla do roviny hodinky pro denní nošení. Jenže Omegy SMP, který jsem si koupil tak trochu z "trucu" (protože mně nevyšel jeden kšeft na eBay, kterej se týkal Autávií) jsem si postupem času zamiloval tak, že vlastně roli hodinek "pro denní nošení" převzaly právě ony. Je to nějaký divný. Jako by moje největší radost z Breitlingů nedokázala příliš dlouho přesáhnout ony radostné minuty při prvním vybalování. Takže je teď tak moc nenosím. Ale taky je možný, že si je jenom šetřím na léto, protože jsou výrazný a víc se hodí k letnímu oblečení - krátký rukávy. Prostě mně jen připadá, že krása Bretingu je trochu pomíjivější než třeba těch Omeg. Nicméně už jsem psal, že můj další/poslední nákup - když to dopadne - budou stejně Navitimery. To je můj hodinkovej cíl. Tedy s ohledem na můj životní styl a prostředí ve kterém žiju. Užil bych samozřejmě i Daytony, ale do práce jezdím stejně nejraději metrem a béčka se tam hoděj víc
hudecbr Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Asi proto, ze Breitlingy maji vzdy precpany ciselnik, tak swiss made tam neveslo.
sauce Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 (upraveno) Je to nějaký divný. Jako by moje největší radost z Breitlingů nedokázala příliš dlouho přesáhnout ony radostné minuty při prvním vybalování. Já si myslím, že s hodinkami je to podobně jako s hudbou nebo jiným uměleckým dílem - většinou pokud se líbí okamžitě na první pohled/poslech, tak za krátkou dobu omrzí. Kdežto pokud je potřeba proniknout pod povrch a přitom při každém průzkumu objevit něco nového a obdivovat jeho promyšlenost, pak může vydržet velmi dlouho a stát se i nestárnoucí klasikou... Přitom ten první průnik pod povrch přitom nemusí být vůbec jednoduchý a snadný. To se samozřejmě netýká jen Breitlingů, mluvím obecně. Upraveno 12. března 2009 uživatelem sauce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se