Pozorovatel Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna U te černé se trochu bojím, že zanikne ta pěkná struktura. Budu si to tam muset v pátek pořádně prohlédnout (co tam bude) a pak se uvidí. Asi to ale pořád nejspíš vyhraje ta modrá.
petr4612 Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna (upraveno) před 3 hodinami, Pozorovatel napsal: U te černé se trochu bojím, že zanikne ta pěkná struktura. Budu si to tam muset v pátek pořádně prohlédnout (co tam bude) a pak se uvidí. Asi to ale pořád nejspíš vyhraje ta modrá. Toho se neboj. Měl jsem černé i modré a struktura číselníku na černé vypadala ještě možná o něco lépe. Také působila luxusnějším dojmem a hlavně mají i černou datumovku. Modrá je, podle mého, vice sportovní. Zpětně hodnotím černou variantu lépe. Navíc na sluníčku, díky antireflexní vrstvě, vypadaly i ty černé, že mají modré odstíny. Jinak potvrzuji, že tah mají ML naprosto parádní. Zkoušel jsem i PRXka, ale ty mi nikdy nesedly pořádně na ruku. Upraveno 21. ledna uživatelem petr4612 1
Pozorovatel Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Jsem v Praze a zjistil jsem, že Koscom má otevřeno až do 20:00 a že tam mají na krámě snad všechny možné variace. No a hádejte, kde teď sedím Pokračování ještě dnes 2 1
Pozorovatel Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Takže nemohlo to dopadnout jinak Je to už podruhé, co jsem chtěl udělat kšeft v Deal, ale nakonec koupil hodinky v Koscom, protože tam zkrátka mají opravdu velký výběr. Taky je to tam minimálně 4x větší. No a teď k tomu výběru, jak to vidím já, po tom, co jsem si je tam vyzkoušel. Ty šedé se zlatými indexy mají opravdu o něco málo horší čitelnost. Není to nic hrozného a záleží taky na úhlu, ale je to tak. Ty černé skutečně působí o něco elegantněji, ale ty hodinky jsou samy o sobě už elegantní dost (na mne a v porovnání s potápkami). Ty modré je posouvají více do toho sportovnějšího spektra a to jsem přesně chtěl. Takže nakonec to fakt vyhrály ty modré a je to naprostá pecka po roce a čtvrt nákupní abstinence Už jsem na hotelu a jdu se kochat 1 1
petr4612 Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Gratuluji! Dobrá volba a ať tě dlouho baví. 1
SadClown Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna To co mají v Praze v porovnání s ostatními městy, to radši komentovat nebudu jinak hodinky pěkné, ať dělají dlouho radost! To jsi mohl jít na pivo s námi, sedíme kousek od Koskomu 1
Spongebob Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Dobrá volba a závidím ten pocit taky bych hned zas nakupoval 1
Pozorovatel Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna před 3 minutami, SadClown napsal: To co mají v Praze v porovnání s ostatními městy, to radši komentovat nebudu jinak hodinky pěkné, ať dělají dlouho radost! To jsi mohl jít na pivo s námi, sedíme kousek od Koskomu V Koscom jsem se jen "otočil" (musel být mě dost zajímavý pohled, protože jsem tam doběhl po celém dni naprosto uřícený ). Jsem v Occidental na Praze 4. Ale vědět to dříve, určitě se tam rád s vámi zdržím
gathis Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Gratuluji, myslím, že je to moc dobrá volba. Teď začínám přemýšlet, jestli je taky nepotřebuji 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se