Přejít na obsah

Rolex DJ41 mint green

Doporučené příspěvky

„Ak nepríde hora k Mohamedovi, príde Mohamed k hore. " 

alebo

vesmír želania plní, ale nezaškodí ísť trochu oproti 

alebo jednoducho 

F*CK THE WAITING LIST

V krátkosti. Jeden pán  čakal 2 roky. A keď došiel na rad, kúpil a zistil, že sa mu nehodia, nechce ich a dal do predaja. Cena bola nad retail, ale dalo sa jednať. A kým by som ja došiel na rad, bola by dohodnuta cena +- na retaili zhruba identická. Takže šťastná náhoda. Som spokojný, pokojný, šťastný, vyrovnaný a konečne chápem aké to je, byť v nirvane.  :)

PS: ano, treba zmenšiť ťah. A dať dole fólie...

20240505_182328.thumb.jpg.ff0572bdbde1c180591d747bde3dcccf.jpg

20240505_182125.thumb.jpg.bf694c147ded3a3852e90151caa4e759.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas a gratulace k novému kousku - když si jeden u Rolexu započítá svou vlastní hodinovku za dobu dobu strávenou uměle natahovanou hrou na pořadníky, sjížděním inzerce (s rizikem vraků, skládaček a fejků) + u nedočkavých provar na kompromisech a alternativách (u DJ41 typicky tah+luneta, bez kterých by to prostě nebylo to ono), tak zrovna u DJ vyjde obvyklý překupnický příplatek nad retail ještě levně. Myslím že u svých modráků jsem to měl před pár lety podobné :smoke:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, Pivas napsal:

Super,tobe uz jsem normálně držel palce

Ďakujem, evidentne to držanie palcov funguje  :)

před 2 minutami, Radek124 napsal:

zrovna u DJ vyjde obvyklý překupnický příplatek nad retail ještě levně

Tuto sa ani nedalo hovoriť o priplatku v pravom slova zmysle. Resp. na chrono24 sú tie príplatky (aj po zjednavani) o dosť vyššie. Mal som šťastie ze predajca asi fakt nebol klasický priekupnik. Alebo mu stačila nízka marža  :)

Odkaz ke komentáři

před 56 minutami, Karussell napsal:

Ivane, tak to je pecka!!! Bez Tebe shanejiciho zeleny DJ uz nikdy mag nebude to, co byval

Ďakujem! A pobavil si  :)  Ale bolo to napínavé a trochu stres. Predajca ponukol ist a overit originalitu u AD. Ale dávať AD 350 € len tak sa mi nechcelo. Akosi som tušil ze by to boli vyhodené peniaze. Tak som strávil hodiny na YouTube a učil sa rozoznávať fejky. Ale zbytočne, bol to seriózny človek s dokladom o kúpe , full set s fóliami , mal som šťastie skrátka.

Fluted a jubilee s tou zelenou je presne ta nádhera, ako som predpokladal 😍

Odkaz ke komentáři

před 55 minutami, orius napsal:

Za mě v současnosti nejhezčí DJ. Velká gratulace...

Ďakujem ti. Ten ťah a luneta naživo robia veľa. Hlavne luneta, slnko sa s ňou nadherne vie pohrať. Už chápem prečo ich majiteľ predával so slovami "keď som ich uvidel zistil som, že sú na mňa príliš elegantné ". Na fotkách tak ani nepôsobia, ale na ruke naživo, v slnku, som bol aj ja príjemne prekvapený..

Odkaz ke komentáři

před 30 minutami, shewcza napsal:

Gratulace

Vďaka! Jubilee už pohľadu vyzerá taky... jemny... oproti oyster , na ktorý som zvyknuty z Milgauss, vypadá napr. spona až srandovne mala. Nájdem si niekedy čas a urobím foto zrovnavacku.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
před 1 hodinou, Harwey napsal:

Akože mladšieho 36 bráška? 😎 Mal som to na ruke a tých 36mm...hm... nepozdávalo sa mi to.  Som nadmieru spokojný s tým co mam 🤩

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...