Bert Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Přátelé, po poradě se svými moderátorskými kolegy jsem se rozhodl zapnout 2 funkcionality Chronomagu. Statusy Statusy zde dříve byly. Byly oblíbené, avšak několikrát týdně se našel jedinec, který neuměl poslat SZ, a osobní komunikaci vylepil do statusů. V době, kdy jsem tuhle část moderoval takřka sám to byl neskutečnej opruz mazat, a ještě psát onomu neumětelovi, aby se naučil používat Chronomag. Nyní je moderátorů více, věřím, že to zvládnou. Lajky Rád bych v budoucnu bonifikoval ty přispěvatele, kteří tvoří obsah, který se ostatním líbí. Nejjednodušší cestou je povolit lajkování. Tedy zapínám. Hezký den všem, roBERT EDIT: Přátelé, je možné, že máte v UPOZORNĚNÍ (zvoneček vpravo nahoře), zapnuto oznámení o tom, že někdo olajkoval Váš příspěvek. V případě, že by Vás tato oznámení (například kvůli četnosti) otravovala, klikněte na ZVONEČEK, poté na NASTAVENÍ UPOZORNĚNÍ, oak na rubriku ZMÍNKY A MŮJ OBSAH, no a pak v REACTIONS zrušte zaškrtnutí u položky OZNÁMENÍ. 17 3 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Tak pul dne trvalo, nez to do toho statusu zase jeden smudla praskl Neslo by to udelat tak, ze Status bude editovatelny jen pro ten dany nick? Je to muj status, tak ja jako AndyAaron si napisu co me dnes trapi, nebo co resim, at to vidi ostatni na hlavni strance. Ale nevidim duvod, proc bych mel psat takhle neco do statusu treba Bertovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Něco zkusím. Přiznám se však, že takovýto "úspěch" jsem fakt nečekal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Přátelé, vzhledem k tomu, že trvalo opravdu jen chvíli, a zase někdo psal do cizího statusu obsah, který patří do SZ, udělal jsem malý pokus v nastavení. V současné době u statusů je tato hláška: Uživatel bude mít povoleno zapnout aktualizace statusu pro svůj účet. Tak to, prosím, vyzkoušejte, a své zkušenosti sem pište. Díky. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Objevila se mi moznost zapnout/vypnout "Status uživatele?" v nastaveni profilu, tak to asi funguje. Mam to u sebe vypnuto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 před 1 hodinou, Bert napsal: Tak to, prosím, vyzkoušejte, a své zkušenosti sem pište. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 před 2 hodinami, Bert napsal: Přátelé, vzhledem k tomu, že trvalo opravdu jen chvíli, a zase někdo psal do cizího statusu obsah, který patří do SZ, udělal jsem malý pokus v nastavení. V současné době u statusů je tato hláška: Uživatel bude mít povoleno zapnout aktualizace statusu pro svůj účet. Tak to, prosím, vyzkoušejte, a své zkušenosti sem pište. Díky. Vypnul jsem: Nastavení profilu -> Status uživatele? -> OFF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Před hodinou, Maxmillian napsal: Objevila se mi moznost zapnout/vypnout "Status uživatele?" v nastaveni profilu, tak to asi funguje. Mam to u sebe vypnuto. před 3 minutami, juk napsal: Vypnul jsem: Nastavení profilu -> Status uživatele? -> OFF Borci, oběma díky. Máte tedy vypnuto. Nyní dotaz: a vy psát statusy můžete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 @Bert nikde možnost napsat svůj status nevidím. Jinému uživateli můžu napsat jenom zprávu. Můžu odpovědět na už vytvořený status. Takže buď blbě hledám, anebo to funguje jak má 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 před 11 hodinami, Bert napsal: ... Lajky Rád bych v budoucnu bonifikoval ... Berte, olajkovat jde bohuzel i vlastni prispevek. takze kolik si mam naklikat, abych dostal bony:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Už nejde. A děkuji za tohle upozornění. 1x to lajknu. No uznej, kdo to má, lajk od Berta 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Tak to bylo rychlovka. Kdyby tak jeden Bertuv lajk vyrovnal minusy, co jsem schytal za velbloudi zabijacku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 Jsme národ negativistů, z principu bude mínusů vždy více, než pozitivních. Bráno touto optikou, bude "neutrální" v podstatě světec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se