Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přemýšlím nad koupí hodinek Edox Class1-automaty s chronografem.Jsou v titanu s kaučokovým páskem a motýlovou sponou.Cena je

59000,-.Co vy na to?

Odesláno
Ne

Mozna bys mohl napsat proc ? Takovy nic nerikajici vykrik do tmy ...

Přemýšlím nad koupí hodinek Edox Class1-automaty s chronografem.Jsou v titanu s kaučokovým páskem a motýlovou sponou.Cena je

59000,-.Co vy na to?

Predpokladam, ze jsou to tyto, pokud se Ti libi jdi do nich, nic tim nezkazis.

edox-class1-CHRONOFFSHORE.jpg

Osobne bych volil neco bez chronografu ... treba tyto.

gmt01.jpg

Odesláno (upraveno)

zalezi na tom jestli se ti opravdu libi, jestli mas nejaky vztah k znacce...

ja osobne bych se podival po necem jinym ale je to muj zaujaty nazor

Upraveno uživatelem Monkey
Odesláno
Predpokladam, ze jsou to tyto, pokud se Ti libi jdi do nich, nic tim nezkazis.

Osobne bych volil neco bez chronografu ... treba tyto.

Ano opravdu jsou to ty s chronografem, co říkaš na poměr cena-kvalita?

Odesláno

Jo, sorry, asi to bylo moc stručný, ale moc se mi nelíbí a myslím že za ty peníze se dá koupit něco lepšího, je spousta slev, podle mě by se Ti povedla vyšší liga...

Odesláno
Ano opravdu jsou to ty s chronografem, co říkaš na poměr cena-kvalita?

Kvalita bude v pohode a cenu nedokazu posoudit, neznam cenik, to mas nejaky super kauf nebo u ofic. prodejce ?

Odesláno
Jo, sorry, asi to bylo moc stručný, ale moc se mi nelíbí a myslím že za ty peníze se dá koupit něco lepšího, je spousta slev, podle mě by se Ti povedla vyšší liga...

Co myslíš tou vyšší ligou?Když tak porad´nějaký pěkný automat s chronografem.

Odesláno

Za 60K to uz musi mat aspon trochu dusu.... pani od edoxu ficia pokial viem hlavne na jachtingu a podobnych veciach, takze ak ti toto nieco hovori a si presvedceny ze sa ti hodinky vydrzia pacit viac nez dva tri mesiace tak to bude asi dobry kup.

Pokial ti to naopak nehovori nic, tak by som sa poobzeral po inej znacke nakolko edox nepatri zrovna k staliaciam ebay neba a ak sa rozhodnes ich za pol roka predat budes rad ak dostanes polovicu...... proste 60K sa da uvalit za hodinky aj "bezpecnejsie" :)

Odesláno
Co myslíš tou vyšší ligou?Když tak porad´nějaký pěkný automat s chronografem.

Nechci vnucovat můj vkus, napadlo mě něco jako Tagy Monaco, Omega day-date, něco od Fortisu, pěkný pilotní Longines; ale jde hlavně o to, aby se Ti líbily a určitě vyzkoušet na ruce...

Odesláno
Nechci vnucovat můj vkus, napadlo mě něco jako Tagy Monaco, Omega day-date, něco od Fortisu, pěkný pilotní Longines; ale jde hlavně o to, aby se Ti líbily a určitě vyzkoušet na ruce...

Heuery se mi líbily naposledy Autavie,od té doby coje to Tag-Heuer už to prostě není ono.Omegy se mi zdají příliš profláknuté i když je to klasika.Nad těma Fortisama B-42 jsem uvažoval.Ještě mám vyhlídnuté Doxy Sub 600T Profesional,ale musel bych pro ně do Švýcar a

pak mám obavy s eventuelního servisu.

Odesláno
Kvalita bude v pohode a cenu nedokazu posoudit, neznam cenik, to mas nejaky super kauf nebo u ofic. prodejce ?

Je to od oficiálního prodejce,akorát teď o deset litrů zdražily a já bych je měl ještě za původní cenu.

Odesláno

volil bych raději Fortis B42 chrono OCC, překvapivě skvělé hodinky, jedny z mála, které nikdy neprodám, nosím je častěji než konkurenty "zvučnějších" značek

Odesláno (upraveno)

Stylově mi zlehka připomínají poor verzi na Zenith Defy Classic. Neměl bych s nimi problém. Co se týká vnímání značky, fandím přístupu vystoupit z řady. Pořídil jsem si Limes, Arctos, Louis Erard, Stowa, Dievas - značky, kterému člověku neznalému nic neřeknou. A byl jsem pokaždé mile překvapen, kolik muziky jsem měl za slušné peníze. Mainstreamové značky mě tak nebaví. Takže směle do nich ;)

Pro případné detailisty :) vím, že subciferníky jsou jinak položené, že luneta je jiná.... píšu spíš o pocitu než o designové shodě

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno (upraveno)

Tyhle Aquaracery s 7750 nejsou špatné, dělají se také v modré a černé variantě - já osobně bych volil černou...

Bílá je příliš nevýrazná. Ty Edoxy jsou pro mě už příliš designové...

Upraveno uživatelem sauce

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...