Přejít na obsah

Ahoj lidi.... Jaký máte názor na tento model od Viktorinox


Migel

Doporučené příspěvky

37k za Victorinox, neviem neviem no. Steinhart ma titanový Triton za 18,5. Asi to vo Victorinoxe s rožširovaním potrfólia myslia vážne, ale ceny sa ako vidím neboja. Každopádne DLC titan je na hodinky na každodenné nosenie za mňa najhorší možný materiál. Každý škrabanec je vidieť (pretože titan pod tou úpravou je svetlý) a nejde to opraviť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsou toolovky, ne leštěnky do trezoru, ty se škrábancema chluběj. Každopádně bych je někde okoukl v reálu, kvůli těm tvarům. A tu cenu bych za ně nedal, přestanou Tě bavit a zbavíš se jich jen za hodně sníženou cenu. No ale když se do něčeho zblbnu, musim to mít. Tyhle hodinky to ale nejsou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou šik, určitě bych se toho nebál.A že jsem měl INOXY(sice v oceli),tak zpracování bylo super a nebylo jim co vytknout.Vlastně bylo a to váha.To jsem prostě nedal.Ale tento kousek je titan a co žeru, tak to je ten tmavý podklad datumovky.Plus tmavé pouzdro, mechanika a ta výrazná oranžová je taky super.

Ale okouknout by jsi je před koupí raději měl,neboť ty produktové fotky jsou někdy moc přiklášovací.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Victorinox má kvalitní DLC, případně PVD. Ale stejně to nakonec někde škrábneš. Vlastní zkušenost. Takže pokud se s nějakým tím viditelným šrámem počítáš... Cena je k diskuzi, myslím, že Victorinox to má docela nastřelené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nakonec jsem udelal úplnou změnu..... Nechci s vzdát mechanických rucek, titanoveho pouzdra i tahu.... Solárního napájení a k tomu chci okusit trošičku těch chytrých funkci..... Tak volba padla na Tissot t touch Connect solar komplet v titanu  a v sousedním Německu vyjdou zhruba o  5000k levněji.... 

https://www.helveti.cz/tissot-t-touch-connect-solar-t121-420-44-051-00?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw4MSzBhC8ARIsAPFOuyUKB-PqD-DsgbJElkHLFhujv17lmw0eQ5kUoSi1dRQkH_35F-Yj1gYaAts2EALw_wcB

Screenshot_20240618_181821_Chrome.jpg

Upraveno uživatelem Migel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...