Jerryl Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Vytáhl jsem dnes ze šuplete svoje Šturmanskije a chtěl jsem se s nimi vytáhnout v ruský sekci a zjistil jsem, že žádná není. Nebo se dívám blbě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Válka, agrese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Skoro jsem si to myslel, ale co s tím mají společného hodinky? Přijde mi to nějak česky malé. Nebudeme jíst ruská vejce, boršč a pelmeně nebo zakážeme ruské klasiky a kulturu jenom proto, že jim vládne psychopat? Ach jo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června @Jerryl je mi úplně u prdele, co budeš žrát, číst, nebo poslouchat. Můžeš třeba píchat Natašu , Ivana, nebo Lajku. Dokud bude Chronomag můj, budu rusáka fakovat aspoň tímto způsobem. Jsem velmi blízko tomu, poskytnout Ti dostatek času na čtení nějakého ruského hodinkového fóra. Tam se s těmi křápy (Šturmanskije) určitě budeš moci pochlubit. 4 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Berte, pouze jsem vyjádřil svůj názor, což se zde vždy mohlo. Rusa tím nijak neobhajuji a respektuji Tvé rozhodnutí jako majitele chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Trochu jsi mne nasral s tou českou malostí. Za malost bych považoval situaci, kdy říkáš ne, ale činíš ano. Zde jde o jednoznačný postoj nemající s malostí nic společného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června To jsem se dovtípil, ale nebylo to nic osobního vůči tobě. Tvůj postoj beru jako zásadový. Prosím uzavřeme to. Dík J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června a lock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se