Hasňa Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna (upraveno) Mě se líbí. i ty šedé, i ty modré. Jsou cool. Dva pérovníky, 72h rezerva, ruční nátah, jumping hour, 55 gramů, titanový strojek, master chronometer. Paráda. Když si RM může dávat cenovky 700.000 USD a výše, tak tohle je cajk. Pro atlety a atletky bomba špica. Upraveno 7. srpna uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Myslim ze velmi vystizne jak tu padlo, ze to jako celek nedava smysl. Naprosto souhlasim. Takze je to nesmysl a za nesmysl = jde to mimo me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Právě teď, Hasňa napsal: Mě se líbí. i ty šedé, i ty modré. Jsou cool. 72h rezerva, ruční nátah, jumping hour, 55 gramů, titanový strojek, master chronometer. Paráda. Když si RM může dávat cenovky 700.000 USD a výše, tak tohle je cajk. Pro atlety a atletky bomba špica. Potkal jsi nekdy atleta/atletku? To je dobry tak na foceni u scoreboardu za financi podporu vyrobce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna (upraveno) Nepotkal jsem ani kosmonauta, ani hlubinného svářeče, ani pilota stíhačky, ani tenistu z první stovky. A? Hodinky mě stejně i tak baví. Holandská štafeta s nimi očividně běžela, že je to marketing je jasné. A? No nic, mě se ty hodinky prostě líbí svou neotřelostí a technickým mistrovstvím. Mimochodem, v obecné rovině, inklinuji k Omegám v poslední době daleko více, než k Rolexu. AT se mi líbily vždycky, skvělý univerzál. Upraveno 7. srpna uživatelem Hasňa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna (upraveno) No a vidis to, ja jako zarytej Omegac mam posledni leta dost vyhrady k produkci. Nejde o materialy, ci technologicky pokrok, ale o smysl serii, ktere delaji. Nekdy nad tim zustava rozum stat a toto je zarny priklad. Jsem rad, ze jsi uznal, ze pro atlety je bomba/spica to, ze svaz dostane love, ale ne ze by bez toho nebyli tam kde jsou... nejsou to kosmonauti jaksi, ze. Ze bavi Tebe je skvely a klidne je nos, vo tom zadna. Nechtel jsem to pitvat, ale tedy dobra....Tyhle AT, maji nejakeho relaneho zakose mezi sportovci/hodinkovymi geeky? Za me ne...za ty love uz urcite ne, je to jen show off....to budou rozdavat ambassadorum.... Strojek super vec, titanovy mustky, lehky...ale proc do riti dvoubarel s 3 denni rezervou na manualech? Pokud to maji byt sportovni lehky hodinky, tak idelane quartz, ci neco nizsiho s automatem, aby se nemuselo zase zbytecne prefouknout pouzdro/cenu, na sportovni hodinky fakt moc vysoky, mohla jit dolu i vaha trochu... Absence data, nesmysl s teleskopickou nesroubovavci korunkou, WR 150m bych se trochu bal... no za me pekny, ale hovadina. Predpokladam/doufam, ze nektery ty vychtavky pretavi do neceho "normanliho" . Upraveno 7. srpna uživatelem Seamaster 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Už měl možnost někdo vyzkoušet nové černé AT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se