Přejít na obsah

CHRONOMAG LE STEINHART - PRIHLASENI

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je mi líto, ale v průběhu přípravy jsem oželel (ve prospěch celku) některé své představy... dýnko od začátku bylo jasné! Hodinky s Chronomag.cz, ani s jiným nápisem, který odporuje historickému vzoru nechci.

• Odpovědi 218
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

To FL a číslo je číslo té specifikace... Jinak opravdu nechápu proč tam má být nápis Chronomag?!?!?! Já třeba ty hodinky (2 kusy) mám jako dárek... to mám dávat lidem dárek s nápisem nějakého serveru z internetu?

Odesláno

Hele jak chcete, ja na tom netrvam. Dal jsem navrh a kdo je pro a kdo je proti. Nekteri souhlasi, nekteri ne. Hlavne at se to kvuli tomu nezasprajcuje. Ale proboha nepiste "ze to jako nechapete, proc by tam mel byt Chronomag" - jsou to hodinky, ktere vznikly zde a proto by tam napis nebyl nemistný. Je to logicke. Pokud projde navrh, ze vice lidi ten napis nechce, asi to nebude zadna tragedie.

Odesláno

Problém je, jak to odhlasovat aby se do toho zase nenasírali kolemjdoucí...

Jak jsem napsal, když někdo ty hodinky dostane, když je bude někdo prodávat... nápis chronomag je jaksi "navíc"...

Odesláno
Jiný lidi asistejně bez vysvětlení nepochopí, co že je to ten chronomag...

. . . takže i jim to může být nakonec jedno, ne ?

Tak proč ti to tam tak vadí ?

Jde o jedno slovo který jen připomíná původ, kde tahle l.e. vznikla.

Trochu je to i slušnost, si myslím. . . . bez tohohle fóra by ty hodinky asi nikdy nevznikly.

Děláte, čéče, jakoby to mělo být červeně ze shora na sklíčku :D

Jeno slovo v chlívku na dýnku . . . bóóže, "neřešitelný problém hoši . . . ani očko nenasadíš" . . . :blowup:

Odesláno
Problém je, jak to odhlasovat aby se do toho zase nenasírali kolemjdoucí...

Jak jsem napsal, když někdo ty hodinky dostane, když je bude někdo prodávat... nápis chronomag je jaksi "navíc"...

Já bych byl PRO nápis. Není pravděpodobný, že by někdo ty hodinky vůbec v budoucnu prodával. Když je nebude nosit, můžou z nich být parádní stolní hodinky. Navíc bych dost pochyboval, že by je vůbec koupil někdo, kdo na Chronomagu není.

Odesláno

Nepřijde mi tak uchylný vzhledem k tomu že dřív tam byly komplet všechny informace....

Jen jsem chtěl pomoct těm co to tam chtějí, jinak teda doufám že to nebude nikde.

Odesláno

Dovedl bych si to představit s Chronomagem, ale mnohem raději bez něj. Držel bych se původního návrhu (s modifikací strojku), který má zase blízko k originálu.

Odesláno

Nedá mi to abych nezvažoval přihlášení, / kdyby byla možnost / mám prosbu V množství návrhů jsem již totálně ztratil přehled.Mohl by sem tedy Kubson nebo někdo dát konečnou podobu návrhu,na které se shodlo ctěné plenum ? díky

Odesláno
Nedá mi to abych nezvažoval přihlášení, / kdyby byla možnost / mám prosbu V množství návrhů jsem již totálně ztratil přehled.Mohl by sem tedy Kubson nebo někdo dát konečnou podobu návrhu,na které se shodlo ctěné plenum ? díky

Zatim porad plati prvni prispevek, pouze se resi dynko a "zbytecnosti" jako baleni ci remen ;) Kazdopadne hlavni specifikace uz je asi jasna, pouze nejsou 2 moznosti prumeru, ale zustava pouze 47mm ;)

Odesláno
Zatim porad plati prvni prispevek, pouze se resi dynko a "zbytecnosti" jako baleni ci remen ;) Kazdopadne hlavni specifikace uz je asi jasna, pouze nejsou 2 moznosti prumeru, ale zustava pouze 47mm ;)

Apropó kam se vůbec vytratili čtyřiačtyřicátníci...?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...