Přejít na obsah

První hodinky (rozpočet do 100 000)

Doporučené příspěvky

Osobně bych se tady pořádně porozhlídl, ujasnil si co chci od hodinek a polehoučku bych začal na jiné částce. Časem, když usoudíš, že tě to bude bavit, něco vyzkoušíš a budeš mít jasnou představu co na ruku, tak bych do toho praštil a koupil hodinky za +- 100 tis.

Kéž by to šlo vrátit a mohl jsem se tímhle řídit taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak už tady padlo, skočil bych do Dealu v Ostravě. Mají, nebo měli, tam docela velký výběr značek. Petr tě nechá vyzkoušet co si řekneš, o každém kousku ti něco řekne. Akorát teda koukám, že už Dealu nefunguje web, přesměřuje to už na Bechyně. To je sakra škoda. 

Určitě bych to neuspěchal a nekoupil nic, co bych si před tím nevyzkoušel na ruce 🙂 

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Být Tebou tak bych si spíše koupil levnější kousek.Spíše jeden který můžeš kombinovat na více aktivit a zbytek financí dal stranou a postupně si přikládal adekvátní částku z výdělku kterou uznáš za vhodnou.Zatím hltej informace a literaturu ohledně hodinek a to nejenom o značkách,jejich historii a neposledně i o jejich útrobách.Určitě bych se vydal i do různých obchodů s hodinkami a mrknul se,co tě osloví a srdéčko přitáhne.

Jinak gratuluji k úspěšnému dokončení studií a přeji mnoho zdaru v Tvém životě😉

Odkaz ke komentáři

V 8. 8. 2024 v 8:05, kuncák7 napsal:

Osobně bych se tady pořádně porozhlídl, ujasnil si co chci od hodinek a polehoučku bych začal na jiné částce. Časem, když usoudíš, že tě to bude bavit, něco vyzkoušíš a budeš mít jasnou představu co na ruku, tak bych do toho praštil a koupil hodinky za +- 100 tis.

Kéž by to šlo vrátit a mohl jsem se tímhle řídit taky.

No a jak jsi to tedy dělal na začátku?

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Karel Vincent napsal:

No a jak jsi to tedy dělal na začátku?

Koupil jsem první Hodinky za cca 12 ( max rozpočet jsem mel 10 ) a na nich vyzkoušel, zda mi sedí mechanika, chrono, tah/ remen a pak postupoval dal a dal.

Pak jsem třeba zjistil, ze zde vychvalovanej Tudor mi neseděl na každodenní nošení, rlx ci zenith se bojím nosit, iwc a sinn jsou dokonale, ale pro mě nudne, gs nemají pro mě machr index,.......

Odkaz ke komentáři

Nereknu vam znacku ale spis jak jsem vybral ja. Prisel jsem do kramu a tvaril se ze o rozpoctu se nemusime bavit. Pan kouknul a povida: "Videl jste uz ty nove IWC Portuguese s modryma rucickama? Pockejte moment!" Prodavac je vytahl na pult dal mi je na ruku a ...a byl jsem ztracen. Jinak receno obrazek a osobni pocit kdyz je mate na ruce jsou dve ruzne veci. Obrazek je tedy jenom zacatek. Jo ten obchod je v Kuala Lumpuru tam v tom obchodaku v centru nahore. Preju dobry lov a dejte si na cas!

Odkaz ke komentáři

V 9. 8. 2024 v 9:46, kuncák7 napsal:

Koupil jsem první Hodinky za cca 12 ( max rozpočet jsem mel 10 ) a na nich vyzkoušel, zda mi sedí mechanika, chrono, tah/ remen a pak postupoval dal a dal.

Pak jsem třeba zjistil, ze zde vychvalovanej Tudor mi neseděl na každodenní nošení, rlx ci zenith se bojím nosit, iwc a sinn jsou dokonale, ale pro mě nudne, gs nemají pro mě machr index,.......

Aha, takže pak tedy jedině Omega kolem 100k z bazaru :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...