MMCorsair Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září SMAZÁNO/sorry, nějak mi blbnou citace, a nejde mi smazat příspěvek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Před hodinou, miguel napsal: Presne o tomto je aj prvy prispevok tohto vlakna a rovnaka je aj diskusia v odkaze na rolexfore. Uz po 24 hodinach kaliber 32xx nedokaze udrzat amplitudu nad 200 stupnov co sposobuje ze hodinky nejdu presne. 30% majitelov postu ma problemy. Rovnako tam bolo diskusia o znacnom vplyve polohy hodiniek na presnost. Co já zaregistroval na různých fórech, tak v jednotkách tebou zmíněné problémy v letech 2020, 2021 když kalibr vyskočil, ale na to kolik toho pouští do světa, tak opravdu zanedbatelné množství. Spíš čtu pozitivní reakce. Pak je okolo mnoho konspirací, že v reklamacích stroje lépe mazali a dokonce se prý upgrejdovalo za jiné komponenty, ale to už se opravdu co se dělo a jak to bylo, nedozvíme. Každopádně z reklamací chodili hodinky již v pořádku. Já za mě své několik měsíců na ruce a přesnost luxusní alá Rolex. A to kolikrát i dva dny leží, jelikož mám na pazouře něco jiného, těch 70 hodin natáh je prostě super. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 26. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Samozrejme tu nechceme sirit konspiracne teorie, ale kazdopadne je tema velmi zaujimava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Ja mel suby ze zacatku roku 2023. Mozna jsem mel jen smulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září před 10 hodinami, teg napsal: Ja mel suby ze zacatku roku 2023. Mozna jsem mel jen smulu. Ty kalibry musí jít +-2s/24h a pokud tak nejdou, servis.....a nosil bych je tam tak dlouho dokud by tak nešli, jelikož to umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Jak jsem psal, delaly cca - 2s, coz je v toleranci, ale trosku me stval ten minus. Spis me znervoznovalo, jak se to menilo v polohach. Predpokladam, ze i toto se u noveho kalibru da nejak vyladit, ale s tim by se, podle me, zabyvali az v ramci velkeho servisu. Ja jsem nyni s 114060 spokojen, co se tyka stability a presnosti. Lupa pryc a kapku mensi prumer a hlavne o 1 mm uzsi tah (guma), mne na me uzke zapesti naprosto vyhovuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září (upraveno) Mne išli Suby viac ako rok +-0, po dvoch rokoch idú cca.-2, ale je to v tolerancii, tak to neriešim. AirKing so starým kalibrom mi idú 3 roky, čiže od začiatku stabilne +3, ale riešiť sa mi to zatiaľ nechce, počkáme a uvidíme, možno pred koncom záruky Upraveno 27. září uživatelem Campino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se