Pavel87 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 před 13 minutami, Mano1990 napsal: Asi v pohodě kluci, raději to tu zamkněte. Nepřišel jsem tady číst, že mi není pomoci, že bych se měl stydět za tyhle hodinky atd. Pouze mně zajímala zkušenost mezi dvěma hodinkama, netušil jsem, že se to dostane až do rad, které jdou fakt mimo mě. Já sem nikde nenapsal, aby to bylo jako suby, když je to nemožné, pouze se mi líbí ten "styl" těch hodinek. Vy to nosit nebudete, ale já, takže vaše rady jak to máte Vy sice hezký, ale to mně absolutně nezajímá. Tak "díky" za pomoc, netušil jsem, že je tu tolik toxic lidí. Nevím, co se Ti nelíbí. Dostal jsi jen názor ostatních a konec konců je na Tobě, jaký styl se ti líbí a co si nakonec koupíš Za mě bych bral Steiny.
Mano1990 Odesláno 2. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2024 (upraveno) Právě je to na mně, jasně vím co chci, tak mi přijde naprosto zbytečný psát tady tyhle rozumy. Každému se líbí něco jiného, mně se třeba nemusí líbit jejich manželky, a taky jim to nebudu hanit. Přišel jsem si pro radu ne o názory "já bych se styděl", komu není rady tomu není pomoci.. atd. Tomu snad asi rozumíš co tím myslím ne? Jinak určitě na názor má každý právo, ale přijde mi to jako zbytečný někomu něco hanit... Upraveno 2. července 2024 uživatelem Mano1990
shewcza Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 Já to nehaním. Psal jsem to proto, protože sem si tím sám prošel. Je to prostě cesta a my Ti tu radíme, čemu se raději vyhnout abys později nelitoval. Je to slepá ulička v 99% případů. Můžeš být samozřejmě výjimka. Tak si je kup a buď s nimi šťastný. Jsou to jenom hodinky, narážet na manželky je chucpe. 3
Mano1990 Odesláno 2. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2024 Tak za mně taková ideální cesta. Invicta Pro Diver -> Steiny -> Rolety. Krok po kroku k vysněnému cíli.
lindys Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 před 17 minutami, Mano1990 napsal: Právě je to na mně, jasně vím co chci, tak mi přijde naprosto zbytečný psát tady tyhle rozumy. Každému se líbí něco jiného, mně se třeba nemusí líbit jejich manželky, a taky jim to nebudu hanit. Přišel jsem si pro radu ne o názory "já bych se styděl", komu není rady tomu není pomoci.. atd. Tomu snad asi rozumíš co tím myslím ne? Jinak určitě na názor má každý právo, ale přijde mi to jako zbytečný někomu něco hanit... Tak to víš, přišel sis pro radu na fórum hodinkových nadšenců, tak nemůžeš čekat, že ti všichni budou chválit výběr kopírek. Spousta lidí (včetně mě) nějaký podobný hodinky měla a většině to nakonec nesedí, jak říkal kolega výše. Kup co se ti líbí a vyřešeno.
ducenstvo78 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 Mel jsem jak Invicta, tak steiny. Steiny oproti Invicte urcite velky posun. Kvalita cajk, budes s nima spokojenej. Ale musim souhlasit s ostatnima, casem mne ten pocit “kopirky” zacal taky vadit, i kdyz jsem si puvodne myslel, ze ne. Za rok jsem Steiny prodal, koupil Wardy Trident Pro z druhe ruky, mam je doted. Ty Wardy jsou jen pro priklad, je spousta hezkych svebytnych potapek v cene do 15tis a ve finale to hledani je na tom to nejhezci
JorgeJay Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 V 1. 7. 2024 v 8:46, Mano1990 napsal: Ahoj, zvažuji koupi nových hodinek a mám dva favority mezi kterýma vybírám. Jedná se o Steinhart ocean one 39 a Tisell Watch Sub 90S5. Cenový rozdíl mezi hodinkama je asi 4500 kč a chtěl bych se zeptat, jestli ty Steinharty jsou zpracováním lepší jak ty Tiselly. Neměl je někdo kdo by mohl porovnat? Odkaz na hodinky pro bližší specifikaci https://www.chronoshop.cz/steinhart-ocean-one-39-black https://www.nejpanskehodinky.cz/tisell-diver/tisell-sub-9015-black-type-c/ Předem díky za každý komentář. Jaký máš vlastně budget?
Mano1990 Odesláno 2. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2024 (upraveno) Mně ale opravdu nevadí, že je to kopírka. Vím, že je - o tom žádná, ale já chci mít z hodinek radost a neřešit to, že to vypadá jak Rolády, navíc takových hodinek je, daleko dražších značek. Rok jsem nosil Invicty a naprosto v pořádku za mně. Za 2500 kč? To i ten největší odpůrce musí uznat, že za tyhle peníze seženeš těžko něco lepšího...Měl jsem i Citizeny Tsuyosy, Seika 5tky a Invicty pro mně byly nejlepší, pohodlné, vzhled, takže podle toho soudím. Chtěl jsem si jen "polepšit" zase o skok, než se jednou dopracuji k těm Subům. Ale tak to se asi tady řeší několik let. Rozpočet mám do 13k momentálně. Řešit, že je to stejné, podobné je zbytečný, když ten člověk ví - chci přesně tenhle design. Citizeny hezký, ale ve výsledku je ten design taky dost nápadně podobný subům, jen je to "akceptovatelná" značka oproti Invictě třeba. Navíc ty steiny jak tady někdo fakt dobře napsal, že jsou to ve výsledku jiné hodinky a já maximálně souhlasím. Beru steiny a tím bych to tady celé uzavřel, díky. Upraveno 2. července 2024 uživatelem Mano1990
JorgeJay Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 před 3 minutami, Mano1990 napsal: Mně ale opravdu nevadí, že je to kopírka. Vím, že je - o tom žádná, ale já chci mít z hodinek radost a neřešit to, že to vypadá jak Rolády, navíc takových hodinek je, daleko dražších značek. Rok jsem nosil Invicty a naprosto v pořádku za mně. Za 2500 kč? To i ten největší odpůrce musí uznat, že za tyhle peníze seženeš těžko něco lepšího...Měl jsem i Citizeny Tsuyosy, Seika 5tky a Invicty pro mně byly nejlepší, pohodlné, vzhled, takže podle toho soudím. Chtěl jsem si jen "polepšit" zase o skok, než se jednou dopracuji k těm Subům. Ale tak to se asi tady řeší několik let. Rozpočet mám do 13k momentálně. Já bych asi do těch 13tis. šel do Seiko 5 GMT nebo trochu našetřil a vzal Tissot Seastar 1000, dělají je teď i ve 40mm v automatu.
Mano1990 Odesláno 2. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2024 Já bych asi do těch 13tis. šel do Seiko 5 GMT nebo trochu našetřil a vzal Tissot Seastar 1000, dělají je teď i ve 40mm v automatu.Yop ty seika 5 GMT to souhlasím, krásné hodinky. Jen teda mají ten minerál, ale asi je blbost, aby člověka odradilo toho. Souhlasím, že to jsou moc hezké hodinky.Sent from my iPhone using Tapatalk
lukassob Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 (upraveno) A co Orient Kamasu? Safírové sklíčko, cena do 10 tis. Kč. Dvě verze. Nebo Glycine Combat Sub 39? Upraveno 2. července 2024 uživatelem lukassob
Mano1990 Odesláno 2. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2024 Bude taky dobrá volba. Zkoušel jsem, ale přišly mi jako docela těžká kladiva, ale na ty Glycine mrknu - když nevezmu v potaz ten číselník, tak je to taky docela čistá "kopírka" :))
Kamil.K Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 kolečka, obdélníčky, trojúhelník - takové indexy jsou skoro na všech diverech, ...to neznamená, že jsou to kopírky
cityfly Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 squale se daji sehnat i v cerne, ale jsou drazsi jak tissel a realne nevim jesli jsou v necem lepsi https://www.gnomonwatches.com/products/20-atmos-classic-ceramic-mk-2?_pos=16&_sid=ca1dd55ef&_ss=r 2
Postal80 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 (upraveno) Pokud jsi měl Seika i Citizeny a nijak zvlášť tě neoslovily, tak jednoznačně za ty prachy Stajny. Podívej, myslim si, ze Te nikdo nechtěl urážet, ale naopak nejlépe poradit ve smyslu za malý peníz co nejvíce muziky. Vsichni jsme nějak podobne začínali. A kdo tvrdí opak - kecá!! Lidi co tady měli jako první hodinky Rolady, no nevím.. nevím jestli tady někdo takový je. Pokud jde primarne o to, že máš mít z hodinek radost a neřešit jestli jsou nějaké kopírky nebo ne, a navic máš rád design ala Suby, pak Stajny. Taky mám ještě jedny v hodinkovnici. No a co. @jinak kluci ti tady pořád podstrkuji ty Glyciny. Jsou určitě super, ale nevim jestli pujdou za ty prachy. Stajny budeš mít za ten rozpočet nové pěkně voňavé.. podívej se na Chronoshop.cz Upraveno 2. července 2024 uživatelem Postal80 1
cityfly Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 zajímavý jsou ještě soláry VAER: https://www.vaerwatches.com/products/d4-meridian-black-usa-solar-38mm?_pos=1&_psq=D4+meridian+black+38&_ss=e&_v=1.0&variant=40602802815110&utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=Summer+Crown+(250+Engaged)+7-1-24+(01J1GBKNV1E1HQ4TPKBYRCVX4S)&triplesource=klaviyo&_kx=MEN7JGQ9WEitsipcDiYfEl2jlh1tSDTiQeD0olDvzSUoYdnP25TsigL8nE6bt7kx.HAgXQ8 1
Mano1990 Odesláno 2. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2024 před 2 hodinami, Postal80 napsal: Pokud jsi měl Seika i Citizeny a nijak zvlášť tě neoslovily, tak jednoznačně za ty prachy Stajny. Podívej, myslim si, ze Te nikdo nechtěl urážet, ale naopak nejlépe poradit ve smyslu za malý peníz co nejvíce muziky. Vsichni jsme nějak podobne začínali. A kdo tvrdí opak - kecá!! Lidi co tady měli jako první hodinky Rolady, no nevím.. nevím jestli tady někdo takový je. Pokud jde primarne o to, že máš mít z hodinek radost a neřešit jestli jsou nějaké kopírky nebo ne, a navic máš rád design ala Suby, pak Stajny. Taky mám ještě jedny v hodinkovnici. No a co. @jinak kluci ti tady pořád podstrkuji ty Glyciny. Jsou určitě super, ale nevim jestli pujdou za ty prachy. Stajny budeš mít za ten rozpočet nové pěkně voňavé.. podívej se na Chronoshop.cz Naprostý souhlas, díky za názor. Já si taky myslím, že Steinhart je jasná volba. Za ty peníze mají vše co prostě chci.
Mano1990 Odesláno 2. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2024 Před hodinou, cityfly napsal: zajímavý jsou ještě soláry VAER: https://www.vaerwatches.com/products/d4-meridian-black-usa-solar-38mm?_pos=1&_psq=D4+meridian+black+38&_ss=e&_v=1.0&variant=40602802815110&utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=Summer+Crown+(250+Engaged)+7-1-24+(01J1GBKNV1E1HQ4TPKBYRCVX4S)&triplesource=klaviyo&_kx=MEN7JGQ9WEitsipcDiYfEl2jlh1tSDTiQeD0olDvzSUoYdnP25TsigL8nE6bt7kx.HAgXQ8 Yop to je taky moc hezké, ale značku teda upřímně neznám a za ten peníz budou lepší asi ověřené Šteiny jak píšou kluci, ale díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se