Přejít na obsah

JLC "alternativa"

Doporučené příspěvky

Zdravím, 

už nějaký čas koukám po JLC Polaris Date Boutique. Jelikož po prázdninách mám cestu do Švýcarska, tak je mi jasné, že domů z prázdnou neodjedu. Samozřejmě mám nakoukáno/načteno mnoho, ale jak se říká: "Víc hlav víc ví". Tak se chci zeptat, jestli zdejší chronopacienty nenapadá nějaký podobný kousek jaký případně zvážit a vyzkoušet také? 

Požadavky:

Velikost min. 40 mm (ale to už je opravdu hodně malé)

WR min. 100 m

Datum výhoda, ne podmínka 

Nemusí být mainstream

Nebráním se microbrandům

20240702_202805.jpg

Upraveno uživatelem SadClown
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud budget neni problem, tak bych asi nic jineho neresil. Respektive me tim padem nenapada zadna vhodnejsi alternativa. Maximalne ty LLD, co uz tu byly zminene. Microbrandy bych vubec nebral v potaz, casto to totiz nejsou supercompressory, ale jen neco s dvema korunkama, co tak ma vypadat. Vyjimkou budiz treba Wardy, ktere jsou zrovna jedny v prodeji. 

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, AndyAaron napsal:

Pokud budget neni problem, tak bych asi nic jineho neresil. Respektive me tim padem nenapada zadna vhodnejsi alternativa. Maximalne ty LLD, co uz tu byly zminene. Microbrandy bych vubec nebral v potaz, casto to totiz nejsou supercompressory, ale jen neco s dvema korunkama, co tak ma vypadat. Vyjimkou budiz treba Wardy, ktere jsou zrovna jedny v prodeji. 

Díky za tip, ale Ward mě nějak nebere.

Právě že jsem na podobném "levelu" nic jiného nenašel, tak jsem zkusil ještě poslední možnost jestli někoho nenapadne třeba něco ze starších modelů atp. Přeci jen to nejsou hodinky za desítku, tak zkouším co se dá. Abych si pak nedrbal hlavu..

Odkaz ke komentáři

Tieto JLC Polaris sú krásne, mať na nich, nešpekuloval by som nad nejakými podobnými. Zvážil by som ešte varintu s mevomox, čo dáva punc navyše.

Vizuálne veľmi podobné sú napríklad od microbandu Helm (model Miyako, ale bez dvojkorunky a 40mm), ale to asi nebude cieľ tvôjho smerovania.

Čo tak IWC Aquatimer s dvojkorunkou? 

1812 IWC Aquatimer | Hairspring

Vizuálne trošku vzdialenejší model, ale nádherný. Nacvakávací systém kaučuku, zachováva vnútornú lunetu, ale ovláda sa vonkajšou = netreba extra druhú korunku na to. 

IWC Aquatimer Automatic 42, 46% OFF | medjan.com.br

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři

před 47 minutami, StanoBare napsal:

Tieto JLC Polaris sú krásne, mať na nich, nešpekuloval by som nad nejakými podobnými. Zvážil by som ešte varintu s mevomox, čo dáva punc navyše.

Vizuálne veľmi podobné sú napríklad od microbandu Helm (model Miyako, ale bez dvojkorunky a 40mm), ale to asi nebude cieľ tvôjho smerovania.

Čo tak IWC Aquatimer s dvojkorunkou? 

1812 IWC Aquatimer | Hairspring

Vizuálne trošku vzdialenejší model, ale nádherný. Nacvakávací systém kaučuku, zachováva vnútornú lunetu, ale ovláda sa vonkajšou = netreba extra druhú korunku na to. 

IWC Aquatimer Automatic 42, 46% OFF | medjan.com.br

Helm jsi odhadl správně. 

IWC s dvojkorunkou jsou zajímavý tip, vypadají krásně. Nebýt Polarisek, tak už je lovím. Ale JLC mi přijde trochu propracovanější, hlavně ten cifr 🤤

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
před 29 minutami, StanoBare napsal:

SadClown - v inzercii máš krásne Polarisi!

Viděl jsem. Jako neříkám že mě nepálí ruka, ale já koukám po Boutique. Navíc teď řeším jeden větší hodinkový obchod,tak se asi trochu vysypu. Ale děkuji za upozornění 🤘

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...