SadClown Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 (upraveno) Zdravím, už nějaký čas koukám po JLC Polaris Date Boutique. Jelikož po prázdninách mám cestu do Švýcarska, tak je mi jasné, že domů z prázdnou neodjedu. Samozřejmě mám nakoukáno/načteno mnoho, ale jak se říká: "Víc hlav víc ví". Tak se chci zeptat, jestli zdejší chronopacienty nenapadá nějaký podobný kousek jaký případně zvážit a vyzkoušet také? Požadavky: Velikost min. 40 mm (ale to už je opravdu hodně malé) WR min. 100 m Datum výhoda, ne podmínka Nemusí být mainstream Nebráním se microbrandům Upraveno 2. července 2024 uživatelem SadClown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 Longines LLD, asi nejlepší alternativa v rámci nějakého dostupnějšího budgetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 3. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 Před hodinou, Peta-Biker napsal: Longines LLD, asi nejlepší alternativa v rámci nějakého dostupnějšího budgetu. Budget problém není, nehledám nutně levnější variantu. Ale děkuji, kouknu na ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 Pokud to není o budgetu, pak jednoznačně JLC, ta firma má naprosto vše a patří právem k tomu nejlepšímu ve Swiss industry průmyslu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 A co třeba něco relativně dost neobvyklého od H. Moser & Cie.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 před 12 minutami, childe napsal: A co třeba něco relativně dost neobvyklého od H. Moser & Cie.? Ktorý model máš na mysli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 před 7 minutami, ivan_989 napsal: Ktorý model máš na mysli? Například Pioneer Center Seconds v jakékoliv barevné variantě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 Co je na nich podobne k polarisom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 3. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 Ty jsou opravdu od Polaris hodně daleko. Jen cena je podobná, když si připočítám 50 tis. za kovotah k JLC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 Pokud budget neni problem, tak bych asi nic jineho neresil. Respektive me tim padem nenapada zadna vhodnejsi alternativa. Maximalne ty LLD, co uz tu byly zminene. Microbrandy bych vubec nebral v potaz, casto to totiz nejsou supercompressory, ale jen neco s dvema korunkama, co tak ma vypadat. Vyjimkou budiz treba Wardy, ktere jsou zrovna jedny v prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 3. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 před 1 minutou, AndyAaron napsal: Pokud budget neni problem, tak bych asi nic jineho neresil. Respektive me tim padem nenapada zadna vhodnejsi alternativa. Maximalne ty LLD, co uz tu byly zminene. Microbrandy bych vubec nebral v potaz, casto to totiz nejsou supercompressory, ale jen neco s dvema korunkama, co tak ma vypadat. Vyjimkou budiz treba Wardy, ktere jsou zrovna jedny v prodeji. Díky za tip, ale Ward mě nějak nebere. Právě že jsem na podobném "levelu" nic jiného nenašel, tak jsem zkusil ještě poslední možnost jestli někoho nenapadne třeba něco ze starších modelů atp. Přeci jen to nejsou hodinky za desítku, tak zkouším co se dá. Abych si pak nedrbal hlavu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 (upraveno) Tieto JLC Polaris sú krásne, mať na nich, nešpekuloval by som nad nejakými podobnými. Zvážil by som ešte varintu s mevomox, čo dáva punc navyše. Vizuálne veľmi podobné sú napríklad od microbandu Helm (model Miyako, ale bez dvojkorunky a 40mm), ale to asi nebude cieľ tvôjho smerovania. Čo tak IWC Aquatimer s dvojkorunkou? Vizuálne trošku vzdialenejší model, ale nádherný. Nacvakávací systém kaučuku, zachováva vnútornú lunetu, ale ovláda sa vonkajšou = netreba extra druhú korunku na to. Upraveno 3. července 2024 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 3. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 před 47 minutami, StanoBare napsal: Tieto JLC Polaris sú krásne, mať na nich, nešpekuloval by som nad nejakými podobnými. Zvážil by som ešte varintu s mevomox, čo dáva punc navyše. Vizuálne veľmi podobné sú napríklad od microbandu Helm (model Miyako, ale bez dvojkorunky a 40mm), ale to asi nebude cieľ tvôjho smerovania. Čo tak IWC Aquatimer s dvojkorunkou? Vizuálne trošku vzdialenejší model, ale nádherný. Nacvakávací systém kaučuku, zachováva vnútornú lunetu, ale ovláda sa vonkajšou = netreba extra druhú korunku na to. Helm jsi odhadl správně. IWC s dvojkorunkou jsou zajímavý tip, vypadají krásně. Nebýt Polarisek, tak už je lovím. Ale JLC mi přijde trochu propracovanější, hlavně ten cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 3. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 Memovox je super fíčura, ale tam už jsem s cenou bohužel někde kde být nechci. Ten rozdíl je opravdu vysoký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 1234 Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 před 17 hodinami, SadClown napsal: Budget problém není, nehledám nutně levnější variantu. Ale děkuji, kouknu na ně Ahoj, za mě asi taky LD od Longines, hlavně na rýži vypadají skvěle 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 5. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 před 3 hodinami, Spongebob napsal: Trošku mě tam štve ten kyklop, ale děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Trošku mě tam štve ten kyklop, ale děkuji!Lepsi kyklop nez kyklopice…(Stare cinske prislovi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 15. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2024 SadClown - v inzercii máš krásne Polarisi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 15. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2024 před 29 minutami, StanoBare napsal: SadClown - v inzercii máš krásne Polarisi! Viděl jsem. Jako neříkám že mě nepálí ruka, ale já koukám po Boutique. Navíc teď řeším jeden větší hodinkový obchod,tak se asi trochu vysypu. Ale děkuji za upozornění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se